Partyflock

One day i fly away!!

 
Ik wor knettergek van het gezeik van mn ouders over feestuh!! Je moet nie zo'n roofbouw plegen met je lichaam hoor je dan! en je moet wat meer groenten eten want je hebt totaal geen weerstand op deze manier!! zal ik morgen vitamine-c voor je kopen?? pleur op ouwe rotmensen laat me gaan!!!!!!!!! hoe kan ik dit laten stoppen?? heeeeeeeeelllllllpppppp!!!!!!
hahahaha, kan je niet!!! daar zijn het ouders voor..... sorry, maar dit hoor je zolang jij feest en zij je ouders zijn ;-)
ik weet hoe je je voelt, ik denk wij allemaal.....
Zucht... ouder... mijn moeder iz zo gek... ze lag met een abses van 5 vuisten in het ziekenhuis.. en nogsteeds stipt om 8 uur bellen om te kijken of ik al wakker ben en wat ik eet die avond.. of ik de was wel gedaan heb.... DAMMIT! but i still love her.. ookal zeg ik dat nooit... eigenlijk best een slechte zaak.
maar zoals ik al zei: ONE DAY I FLY AWAY!!!
one day i fly to ergens waar het feest is en geen ouders zijn.
Met andere worden ik heb zin in de zomervakantie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dan heb ik geen gezeik met ouders alleen het gezeik van die NOZEM,ja ik ga met die nutteloze gozer op vakantie.
Maar moet er maar het beste van maken.
Ken het helemaal, maar mijn ouders hebben de hoop al opgegeven...

Ik doe toch wel waar ik zin in heb.... vanaf vrijdag heb ik 5 feesten in 9 dagen :S gezon issut nie maar wel vet!
en als je dan eenmaal gevlogen bent....word jezelf ook zo`n melige zeikerd:d

Alleen....dan weet je wat het is om opgevreten te worden door zorgies voor je eige vlees en bloed.

En what the fuck is OUD????
tja ouders.....worden we later zelf ook zo tegen onze kinderen?? kep er zelf nu ook last van!ga je alweer?? (kga maar 1 keer in de maand ofzow:S) en dat soort dingen , bah...
Mijn ouders hebben het opgegeven en wensen me alleen nog maar veel plezier. Dus het motto de aanhouder wint, geldt hierro
k heb er gelukkig geen last meer van ;D
Pinq, je bent nu 18 en dat is een mooie leeftijd om lekker op jezelf te gaan wonen. Weet je wat dan wel vervelend is dat je dat gezeur nog gaat missen ook, echt ik meen het. Niemand die meer loopt te zeuren dat je groente moet eten en niet zoveel moet stappen.... probeer grote truuk: aandachtig kijken maar niet luisteren, works for me !!!
Maar ik zat nog even te denken he..... ze doen het alleen maar omdat ze van je houden... Als ze niks zouden zeggen zou het ook vrij apart zijn... En ik weet t, mijn vader heeft een tijd gehad dat hij uit zelfbescherming niet meer wou weten wat ik allemaal deed, omdat hij overspannen was en mij er ff nie bij kon hebben met mijn drugs en gestap... dat is eg nie koel....

en als ze er nou niet meer zijn?? ik ken mensen die een ouder missen, en ik wed dat ze de wereld er voor geven om dat gezeur aan te horen.... Ik doe net als demax... aandachtig kijken en af en toe ja knikken... en bedenk me dat ze t alleen maar doen omdat ze van me houden!!!

zooooooooo diepzinnige chris.....
gewoon geen drugs he :D
quinell>> lekker gezond ben je bezig jongen, eet je wel goed, neem je dagelijks wel je pilletje (nee geen xtc!), elke dag 10 glazen water?

:P:P:P

(wow 5 in 9 dagen....)
Lieve fairytail,

You`ve got the message....
Ik ben nu al 42 ,niet verder vertellen he. en heb dus twee kanten meegemaakt.
Ik ben ook met 19 getrouwd om het huis te ontvluchten en ik ben stukken makkelijker met mijn dochters,maarrrr naar hun ideeen nog moeilijk hoor!!!

Nu voel ik ook doodsangsten als mijn dochters effe rare dingen doen en ik gruw van de dingen die buiten gebeuren,maar ik kan en mag ze niet kooien.:)

Weet je,nu zijn mijn ouders 80 en dement en ik mis ze zo erg!!!
Want wat blijft hangen is het hier en nu bij jou,maar denk even terug aan de tijd toen je nog peuterde en daarna,toen waren je pappie en mammie ook je helden toch??zij zijn dat kleine meisje kwijt en dat missen zij ook zo erg!!!
ja... Mijn vader zei dat laatst ook.... Er is heel veel gebeurt bij mij thuis, teveel om nu hier even op te schrijven en dat kan ik ook niet... Maar ik ben de oudste en ik was altijd papa's kleine meisje... totdat ik een jaar of twaalf was, toen ging t mis, en mijn vader zei dat hij vanaf toen zijn kleine meisje kwijt was... God wat heb ik zitten janken toen ik dat hoorde... Want ookal ben ik 20, ik wil gewoon altijd papa's kleine meisje zijn! (tranen staan nu weer in mijn ogen... :-() Hij mag dan wel zeuren en af en toe denk ik wel dat hij helemaal nie meer van me houd... maar ik willem eg nie missen..... nu gaat t wel weer goed tussen ons, maar zijn kleine meisje zal ik nooit meer worden..

Morali van dit verhali; blijf ze respecteren, geloof me, je vader zien huilen omdat hij bij god niet meer weet wat hij moet doen en gek word van de zorgen om jou.... dat wil je niet! doe maar net alsof je luisterd en kom niet van de kaart thuis.... ik hoop dat mijn kinderen dat ook doen later.... want ik doe het mijn ouders niet meer aan....
Tja, volgens mij krijgen ouder bij de geboorte van hun kind een boekje over hun ze moeten zeuren en mekkeren om van jouw een fatsoenlijk volwassen mens te maken!! woehoe, vaag, eeuuuhh, welk jaar leven we trouwens?!