Partyflock

Qlub Lambik

 
Iedereen uit Zesit en omstreken: MORGEN GAAT HET WEER GEBEUREN, DE 2e EDITIE VAN QLUB LAMBIK!!
Een kilowatje hier, een kilowatje daar en stampen maar! Voor iedereen die er vorige keer was: Dit keer hebben we EIGEN boxen gehuurd, es ff kijken of dat dak er ook af kan met een bovenverdieping erop hehehe!
ik hoort het wel als ze de boel afbreken !!!!!

veel plezier morgu !!
Haai kas, heb dit ook al op PF gezet.....­ dat Qlub lambik was dan...­
ja donderdag ga ik naar een tropicalparty in gorinchem maar anders was ik wel ff langsgeweest :) :bounce:

kan die dj die ook welns in brothers draait, niet eens wat stampbaars in brothers draaien ipv die k*tclubmuziek altijd?!
ik ben er .....­
warezguy.. that's then the problem, en daarom geef ik dus ook dit feest.. Eens wat anders ddan anders.. Volgende keer meer kilowatjes en harder draaien. Helaas heb ik (nog) geen invloed op wat er in Bros. gedraaid wordt.. Misschien binnenkort :-) Z.a.K.
oh dat zou wel flex wezen! ik hoorde dat dat qlub lambik wel tof was, alleen de verhouding man/vrouw scheen nogal ongunstig te liggen (gezien vanuit de hetero-sexuele man dan) hehe :D

geef je vaak zo'n feest?
ja dat klopt..­ de boel moet nog ff doorkomen.­ Het was best wel pittig by the way.­ Volgende Qlub Lambik is 7 mei..­ Dag voor hemelvaart met hardere muziek betere verlichting en meer mooie vrouwen!!
Ben er al over aant denken om zalen af te gaan huren.­ Binnenkort (hopelijk zeer) gaan we ook het net op met digitale foto en filmbeelden!
Het was echt wel gezelli, zekerz toen kees ff ging draaien toen heb ik mijn naam als stuiterbal weer ff eer aan gedaan :D :bounce: :bounce:
dat bedoel ik ..­ ben niet zo fan van die stomme blonde dozen..­ Ik ben fan van Stampinnen..­ u go gäll