Partyflock

Wat is het ergste wat je ooit heb gezien of heb meegemaakt op een party?

 
Nou,
Dat 1 of andere malloot zichzelf aan het aftrekken was (Impulz 01-12-2001) en op het moment dat ik langs kwam lopen met mijn vriendin kwam hij naar ons toerennen,
maar ik weet wel als hij nog iets dichter bij mijn vriendin was gekomen had ik hem wel in zijn kloten getrapt!

Greetz Cootje
Hij was trouwens ook niet overleden , moest wel naar het ziekenhuis.Was al een oudere vent (40 ofzo) uit Gouda.Ik heb het ook gelezen op Teletekst en in de krant , en volgens mij stond er ook niet dat ie overleden was.
ZAANDAM - Een lawinepijl die gisternacht ontplofte op een houseparty in Zaandam heeft een 49-jarige man uit Gouda verwond. De pijl kwam door onbekende oorzaak op het podium terecht en klapte daar uit elkaar. Het slachtoffer liep brandwonden op en verloor het bewustzijn.

Dit stond in de krant , ik weet alleen zeker dat het geen lawinepijl was , die klinkt echt veeeeeeeel harder!!!!!!!
Ik heb in Kardingen begin 1996 op Ravers Religion iemand in zo'n torenhoge pilaar zien klimmen midden in de zaal, security erachteraan, toen hij een pas naar beneden had gedaan was security weer weg....
opeens geschreeuw, was hij dus van bovenaf naar beneden gevallen..... lag hij daar dus midden in de zaal om 8 uur 's ochtends net toen het afgelopen was, heb gehoord dat zijn schedel openlag... :(

Ambulance personeel kon er niet door omdat de menigte net weg ging en security alles dicht had gegooid zodat niemand zonder kaartje naar binnen kon....
Jongen is onderweg naar het ziekenhuis overleden...

DanceValley vorig jaar was ik gelukkig net onderweg toen het begon te regenen...

LoveParade was ook een verschrikking, met dat na de Parade de bossen al doorzocht worden naar mensen die out en misschien wel dood zijn gegaan, het schijnt dus normaal te zijn dat 's nachts de ambulances 5000 mensen op moeten pikken door de drugsproblematiek daar.....
op mysteryland juli 1998 in gorkum zagen we een jongen helemaal out gaan schuimbekken om een paal heen niemand die hem hielp hebben we hem met zijn 3tjes naar buiten gebracht en zo naar de ehbo vroegen ik iemand onderweg om me te helpen tillen omdat hij vrij zwaar was (blijkt zo te zijn als iemand buiten bewustzijn is) en die zei simpelweg nee doe ik niet eigen schuld van die gozer weet ik ook wel maar ik zal nooit iemand zo laten liggen!!! volgende morgen heeft die jongen ons erg bedankt zijn maag was leeg gepompt etc etc en zonder ons was die er waarschijnlijk niet meer geweest zei hij en dat doet me wel goed maar wat ik niet begrijp dat er mensen zijn die niet helpen omdat het eigen schuld is!!
op shockers die jongen die daar dood is gegaan zien afgevoerd worden
dat er iemand gewoon finaal door de tribunes werd gemept ( n Turk ) was not a pretty sight
Housepauzinnetje.... da's nog bijna erger dan ik, wat.. dat is erger dan ik.....
wat doen we eigenlijk...? maar stoppen doe ik ook nie, vaaaaaaaaaaaaaaag
ZAANDAM - Een lawinepijl die gisternacht ontplofte op een houseparty in Zaandam heeft een 49-jarige man uit Gouda verwond. De pijl kwam door onbekende oorzaak op het podium terecht en klapte daar uit elkaar. Het slachtoffer liep brandwonden op en verloor het bewustzijn.

Dit stond in de krant , ik weet alleen zeker dat het geen lawinepijl was , die klinkt echt veeeeeeeel harder!!!!!!!
-------------------------

Kan wel kloppen dat het HouseQlassics was, ik dacht dat ik gelezen had dat ie eraan overleden was. Is dus niet zo.
dat een vriend van mij door z'n enkel was heengegaan op sensation dus zaten we op de ehbo tussen allemaal mensen die nogal behoorlijk heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg van de kaart waren, is niet lekker 4 van die schuimbekkende gasten naast je!!
Was op Qontact oud en nieuw. Zag die gordijnen in de chillout heen en weer schudden. Een kwartier later ofzo kwamen er een man en een vrouw achtervandaan gelopen :D
dj kokka
Artiest Kokka
nou ik je vertellendat ik afgelopen zat. toevallig een keer in elten was!!!
nou dat heb ik geweten!!!!
wat een nazi zooi daar zeg het leek wel of het stormfront die tent had bezet.
ik voelde me daaroo niet veilig aangezien ik een tintje heb!!!dat is nog niet het ergste maar wat het ergste is ze zijn niet alleen natie neee, ze verzieken de boel ook nog eens!!! zodat er geen ander soort volk er meer op af komt!!! dan hun en wat krijg je dan: als het mis gaat ten koste van de muziek!!! en als die mensen dat allemaal zo graag willen!!!! dan kunnen ze het krijgen ook. als ze willen dat de dance muziek minder wordt bezocht gaat dat ten koste van de kwaliteit van de muziek!!! (komt geen geld genoeg meer in het laadje) dus kunnen ze minder uit brengen!! tot dat het uitsterft!!! is dat wat ze willen?????????????????????????
To Electra: Fuck shit heeej, ik was ook op dit feest, wat mijn eerste "grote" feest toendertijd was.kan me die pilaar nog voor de geest halen, maar niet dat er wat gebeurd is daar....:(
over die pilaar, k ken me voorstellen dat ik op hakkuh op tmf zo een versneld beeld zag van het einde van het feest en toen zag je heel snel iemand in die paal klimme, is dat die gozer dan geweest??? zal best kunne toch? was ook in kardinge dat feest bij hakkkeuuuuh!!! wel heel errug ziek.
Mezelf in de spiegel..


Heb eigenlijk nog nooit mensen out zien gaan of rellen gezien.. gelukkig niet iig..
Dat het afgelopen was
zooooooow, wat een ernsitge verhalen hier allemaal :-(
Ik feest zelf sinds 95 en heb ook wel het een en ander gezien, maar was zelf meestal ook behoorlijk %-) en daarom heeft het weinig indruk gemaakt denk ik.
een paar voorbeelden:
-bladerunner in de martinihallen in 96(??). er waren teveel mensen binnen volgens mij en het was echt een zooitje. Bij binnenkomst, na 3 uur in de rij te hebben gestaan, om 2 uur (!!) zag ik al allemaal mensen weg gedragen worden enzo. Je had daar ook een terrorzaal met alleen maar stroboscopen en rook. Als die strobo's dan een tijd aanstonden en ze daarna ff uit gingen. zag je steeds een aantal mensen out liggen %-)
-Op the final earthquake in zoetermeer was ook niet echt een gezellige sfeer. Constant knokpartijen overal en veel politie in de zaal.
-Iets wat op vakantie in lloret gebeurde: een vechtpartij met ruim 30 tegen 30 ofzo. Al die gasten waren %-) en voelden dus haast geen pijn en bleven maar doorrammen op elkaar.
-In energiehal had je van die lossetoilethokjes buiten staan en als je daar in de buurt stond hoorde je wat flinke kreun geluiden zeg maar :-P

-Ik weet ook nog 2 dingen uit de energiehal die ik zelf niet heb gezien maar wel gehoord.
1. Bij ravestorm in 95 was er iemand overhoop gestoken met een geslepen tandenborstel!!
2. Een maat van me kreeg zomaar een keiharde kopstoot terwijl ie stond te dansen. daardoor is een stuk van zijn tand afgebroken.


Verder vast nog wel een paar dingen, maar toch heeft het geen schade bij me aangebracht in de vorm dat ik er nog vaak aan terugdenk. Op de een of andere manier boeide het me in die tijd niet zoveel, omdat ik toen behoorlijk veel :xtc: nam en dus zwaar %-) was
Op Rebound New Years Rave gigantisch veel ruzie gezien om te beginnen, ik kom de wc's uitgelopen, zie ik dat een paar "jongens" iemand anders keihard met zijn kop tegen een ijzeren paal aanslaan. Overal bloed en die zogenaamde "stoere" jongens hadden de grootste lol, ik ben er tussenin gaan staan, potje staan schelden en anderen hebben die jongen naar de EHBO gebracht.
Verder heel veel ruzie daar.

Dancevalley 2001 was ook geen pretje, mensen in elkaar zien zakken van de kou, doorweekt van de regen en gewoon helemaal bekaf. Ik had nog de power om door te lopen, maar het was echt niet tof wat ik daar allemaal gezien heb.

Verder veel mensen gezien die op dat moment toch wel reuze zin in elkaar hadden :-P
Op Qlubtempo vorig jaar in de Fun, stond een meisje een jongen te pijpen (die jongen scheen haar dus helemaal niet te kennen) was vooraan in de grote zaal (dit hebben meer mensen gezien als ik me niet vergis)

Genoeg mensen afgevoerd zien worden door een ambulance, ook mensen die ik zelf heengebracht heb (en het dus niet op eigen krachten konden redden, naar ziekenhuis, maag leeggepompt etc.) schuimbekkende mensen, mensen die op de grond liggen te schokken enzovoort enzovoort.

Mijn laatste ervaring was afgelopen zaterdag in de Fun bij Q-base. Was rond 5 uur 's morgens. Ik stond bij de zijkant van de bar te stampen toen ik dus ineens een jongen zag staan, met zijn armen wijd op de bar en die sloeg zijn hoofd dus elke keer op de bar, keek mij toen aan en stond te grijnzen. Ben ff naar hem toe gelopen om te vragen en te polsen van hoe en wat, barman vroeg mij al of ik hem ff in de gaten wilde houden (wildvreemde jongen was het voor mij, maar dat doet er niet toe, want die help ik net zo goed) Ik ben in de buurt gebleven en heb geprobeerd om hem wat te laten drinken met suiker erin, maar dat gooide hij constant op de grond. Plotseling begon hij helemaal te schokken en had hij zijn spieren niet meer onder controle en toen ben ik hem gaan ondersteunen om hem richting EHBO te brengen. Hele opgave aangezien de persoon in kwestie zich overal aan vast ging houden :-P
Bij de EHBO aangekomen heb ik geprobeerd om wat informatie uit hem te krijgen, maar op al mijn vragen en op al de vragen van de EHBO'ers gaf hij alleen maar antwoord met: "niks". Hij begon bij de EHBO ook weg te vallen op een gegeven moment. Ik heb toen suikerwater gekregen van die EHBO'ers en dit heb ik hem laten drinken (wederom een opgave :-P) En die jongen is zooooooooooo gigantisch over zijn nek gegaan (zoveel heb ik nog nooit gezien) daarna was hij er overigens weer helemaal bij en ik heb nog nooit iemand zo dankbaar zien wezen (deed me toch wel wat) en zijn vrienden hebben me ook allemaal bedankt, dat was wel tof, maar wat er aan vooraf ging was niet zo bijster "plezant"

Ik vind het overigens vrij normaal om mensen te helpen die niet helemaal goed gaan, ik heb al zo verrekte vaak gezien dat mensen gewoon over iemand heen stappen als die ligt te shaken op de grond of weet ik het wat. En dat vind ik nou asociaal. Kan dan wel de eigen schuld wezen van die persoon, maar als niemand zich om zo'n persoon bekommert vind ik het ook niet normaal.

Het verhaal van Houzepauzinnetje was erg ontroerend overigens... dat is echt erg zeg...
Er was in 1997 een feestje op kardinge daar hadden ze ook een terror zaal met alleen maar stroboscopen en om de vijf minuten werd het licht even aangezet en dan kwam er weer een brancard naar binnen want dan lag er weer iemand flink te shaken en te schuimbekken. MAAR WAS ECHT TERRORRRRRR!!!!!!!
Lonsie>>>> je lult uit je nek man!!! hierover lieg je niet, die jongen waar jij het zogenaamt over hebt daar was ik bij lees mijn verhaal maar!!!!!
Het was het allerlaatste feest in de sporthallen en op dat feest is helemaal niemand dood gegaan, die jongen is de dag erna overleden in het ziekenhuis!!!!! echt heel errug zwak als je hierover liegt!!!!!!!!
je ziet altijd rare dingen gebeuren op feesies,,,
maar als er iemand plat gaat is dat nooit een leuk gezicht,,, en vechtpartijen vind ik helemaal triest!!! je komt toch om te feesten en niet om te rammen beuk dan lekker op de beat!!!

maar het aller ergste vind ik altijd dat de muziek stopt en je weer naar huis mot aan het einde van een zwaar oke feest,,,

AYUTOOOOO!!! laterzzzzz
Jakuza
Artiest Jakuza
Ergste ding dat ik ZELF ooit gedaan heb:
In slaap gevallen met mn platentas als kussen. Lig je daar achter de dj-set met een dun shirt vrolijk te liggen, terwijl de rest van de djs je aanstaart. Gwoon lekker door alle herrie heengeslapen :D. Wordt je op een gegeven moment wakker geschud, onder het mom van:
"Jow, je moet draaien..." :P

Da was wel tamelijk koel :P
houseparzinnetje>> sorry maar k lul nie t was in t vek gebouw in leeuwarden en de volgende dag las ik op de kabel krand dat dat ie was overleden,
De eerste keer bij de Atmoz lieten ze een stel honden los op een jongen die op de grond lag te creperen. Waren Pittbulls ofzo. 2e keer werd ik zelf In elkaar getrapt door drie van die uitsmijters nadat ik onenigheid kreeg met een belg die, terwijl ik op de plee zat tegen de deur bonkte. Toen ik er wat van zei toen ik de plee uit kwam werd ik naar buiten gesleurt en volop in me gezicht geschopt en geslagen. Toen brak er een stuk van me tand af. Gelukkig was ik niet onder invloed van alcohol of andere substanties anders had het wellicht slechter afgelopen.
beetje afgezaagd, maarre afgevoerd worden in een ambulance, na afloop van DV, omdat ik onderkoeld was, was toch wel t ergste....
Was toch wel vanacht eigenlijk op qlimax.
ging ff naar de plee toe, om voor de zoveelste keer niet te plasse :P
lag r een gast nogal dood te gaan op een tafel daar, ehbo r bij enzo, zag r nie echt lekker uit. :(
Hubert>>> die gozer had een epelepsi aanval en kwam een 15 min later weer bij, maar het zag er inderdaad vet eng uit.
gister avond was voor mij ook nie echt leuk er was iemand zo lief geweest om iets door me drinken te pleuren daaro waar ik zo zwaar van ging trippen dat ik zelfs de ehbo ben uitgezet omdat ik tegen de dokter zei dat zijn hoofd leek op dubbel D van ed edd & eddy.

gelukkig ben ik "normaal" thuis gekomen en heb ik me in het begin van de avond mezelf kostelijk vermaakt daar in thialf
mysteryland 98 indoor in de jaarbeurs een jongen gewoon postuur werd door 5 annabole gorilla's in elkaar geschopt en gewoon doorgaan toen ie op de grond lag, die gast lag darna helemaal te shaken..Even later op de tribune zag ik een gozer een paal inklimmen pakt daar de brandslang springt naar beneden en begint iedereen nat te spuiten.
Mysteryland 98 outdoor zag ik er ook 1 helemaal out gaan helemaal shaken en schuimbekken..
Trance energy 2000 mijn beste vriend helemaal fout gegaan was er niet bij maar hij heeft dus nog een jaar last gehad van angstaanvallen en hyperventillatie dit was de ommekeer van onze groep om geen drugs meer te gebruiken of maar een klein beetje..
op i love techno vlogen 10 gozers een gozer aan die tegen een muur aan stnd om de beurt gewoon slaan en schoppen echt zielig bezig ben je dan en op i love techno in een hoek werd een meisje gevingerd door en jongen en daarna werd hij afgetrokken, op sensation op de tribune zat een meisje een jongen te berijden helemaal van de wereld af iedereen kon het zien, beneden in de zaal werd een vrouw alleen in een string en beha van voor en van achter gevingerd door twee mannen en op rewind beursgebouw werd een meisje tegen een paal omhoog geneukt door een jongen tussen de gordijnen ik stond twee meter verderop te pissen...wel grappig om te zien die sex gebeurtenissen maar je zet jezelf wel te kijk, al die vechtpartijen vind ik maar kut je bent er om te feesten en drugs moet je zelf in de gaten houden en je bent en zielepiet als je het bij iemand anders in zijn drinken gooit..
Het volgende heeft wel niks te maken met iets wat er op een feest is gebeurt, maar het heeft er zeker mee te maken.

ik geloof dat het september 2000 was, op de terugweg van TE Heerenveen. We hadden met 9 man een busje gehuurt. nadat wij eerst wat mensen in rijssen er uit hebben gegooid reden wij op de A1 richting hengelo. Ongeveer 2 kilometer nadat we de snelweg opgedraaid waren zagen we in de berm een vrouw die iemand aan het reanimeren was. Geen mens die er stopte !!! wij hebben direct de bus aan de kant gezet, ik als bestuurder heb direct 112 gebelt. een vriendin van ons was al uit de bus gesprongen voordat deze gestopt was en is direct begonnen met helpen bij het reanimeren. Toen ik zelf bij de plek des onheil kwam schrok ik door wat ik aantrof. Er was een busje op de kop in de sloot, waar water in stond terecht gekomen. De bus was met de voorkant tegen een betonnen brugetje geklapt en dan kun je wel na gaan hoe dat er uitzag.

We zijn direct naar de bus gelopen om te kijken of we daar nog wat konden doen, er bleken nog 2 personen in de bus vast te zitten. Gelukkig lagen zij niet in het water. We hebben ze water en jassen gegeven om te proberen en shock te voorkomen. Na ongeveer 5 minuten kwam er een wegenwacht ter plaatse en na 10 minuten de politie en ambulance. Ze zijn direct begonnen met het bevrijden van de 2 jongens die nog in de bus zaten. De jongen die wij aan het reanimeren waren bleek overleden te zijn. Nadat ze wat navraag hadden gedaan bleek dat er nog een 4e persoon moest zijn geweest. die hebben we 100 meter verderop dood in de sloot aangetroffen ........

Later bleek dat deze jongens ook van een feest afkomstig waren.

Omdat we toch niks meer konden doen en er enkele van ons, waar onder ikzelf, zwaar overstuur waren werden we verzocht om naar huis te gaan.

Als ik er nog weer aan terug denk, heb ik het er nog steeds moelijk mee. elke keer als ik van een feest terug kom en we rijden lang die plek dan krijg ik nog steeds een brok in de keel. Vooral zoals gisteren toen we terug kwamen uit Heerenveen.

Ik hoop dat ik nooit in mij leven weer zoiets mee hoef te maken.
Afgelopen TE in de Jaarbeurs, ik was er wel maar heb het trieste gebeuren niet gezien, een maat van me had dit gezien :

Na afloop lag er voor de jaarbeurs (daar bij dat bruggetje over de weg, met Trance Energy erop) lag een jongen van rond de 20 zwaar te shaken,schuimen, helemaal te trippen. En er waren 3 malloten er aan het over heen en weer springen. DAT SNAP JE TOCH NIE!!! :/ echt zieke mensen! :(
houspauzinnetje 7 april 2002 20:09
Hubert>>> die gozer had een epelepsi aanval en kwam een 15 min later weer bij, maar het zag er inderdaad vet eng uit.
-------------------------------
was je ook geweest? had je wel ff wille meeten eigenlijk. :P
edit: herstel ik heb je volgens mij ook wel zien lopen bij de meeting :)
Afgelopen ML dat er iemand vlak voor mijn neus op de grond viel en last kreeg van stuiptrekkingen, schuimbekken etc (geen epelepsie). Ben toen hard naar een paar mensen van de EHBO gerend die die gast weer bij bewustzijn kregen (maar het zag er nog steeds zeker niet al te best uit).
Gister heb ik wat ergs gezien buiten op de pakeerplaats voor het thialf ik was mijn jas aan het ophalen. en buiten hoorde ik al een ambulance aankomen effe later ging ik naar buiten en daar lag een jongen helemaal te trippen ik weet niet wat het was maar hij kreeg een beademingskapje op en daarna werd hij afgevoerd.
Nou ik heb eigenlijk nog nooit iets ergs mee gemaakt ik begin ook eigenlijk maar pas :bloos: maar ik heb 1 keer drugs :xtc: gebruikt en ben toen een beetje para geworden :vaag: dus ik heb 1 ding geleert en dat is: zonder drugs kan ik me heel goed vermaken!!!!
groetjes Linsy
Gister heb ik wat ergs gezien buiten op de pakeerplaats voor het thialf ik was mijn jas aan het ophalen. en buiten hoorde ik al een ambulance aankomen effe later ging ik naar buiten en daar lag een jongen helemaal te trippen ik weet niet wat het was maar hij kreeg een beademingskapje op en daarna werd hij afgevoerd.
---------------------------

Dat hebben wij ook gezien, zag er ook zeker niet goed uit :-(. Ik geloof dat het drugsgebruik op qlimax ook veel hoger was dan op de meeste andere feesten (en de controle was nog wel zo streng :-S).

Maar afgelopen ML blijft voor mij kwa extreme drugs gevallen een dieptepunt. Ik weet niet of het toeval was dat ik juist die mensen zag, maar ik heb nog nooit zoveel mensen fout zien gaan op een feest.
mijn verhaal over de EHBO waz ook nie koel van zaterdag.... staat al erregus in een forum....
2 hubert, ik had geholpen om die gast naar de wc's te dragen en ff bij te blijven en afkoelen ed tot ehbo kwam, en idd ut zag er nie leuk uit, maar het is goedgekomen blijkbaar.
ik zag zaterdag ook wat ergs
dr was weer s zon gast zonder hersenen die dacht dat t wel stoer was om ff zn tattoo te showen
geen probleem op zich behalve dan dat ie een hakenkruis op zn borst had staan...

dat er mensen zijn die zich door hun zinloze haat tot zulke achterlijke zaken laten bewegen vind ik erg
Meisje zien overlijden op feest...
2 uur met een meisje die out was gegaan op de EHBO gezeten, en die daarna doodleuk wegliep zonder me te bedanken of zo...
Nazi's die opeens het hele feest verneukten door iedereen met een tintje in mekaar te hoeken (Trip To Dreamland/Kardinge)...
14 jarige kids die op een OSM-feestje compleet alle MOH-hitjes meezongen... *huil* :D
Oe, en qua sexgebeuren heb ik een keer (ik heb bij god geen idee meer welk feest dat was) een gozer de hand op zichzelf zien leggen vlak voor het podium bij een RTC-optreden, brrrrr...
En ik ben een keer met een ex van de wc's getrapt op ML omdat ze dachten dat we onze neus stonden te poederen, stond ik daar met (toen nog) me trainingsbroek omlaag, niet zo'n topervaring :(
En op afgelopen HQ zat er een ontzettend hardgaand stelletje uitgebreid te droogneuken en weet ik veel wat allemaal tegenover ons in de gang, ik kon met moeite me broodje van Dobben kroket binnenhouden, jakkie...
Trance Energy vorig jaar in Thialf was mijn eerste grote feest, en ik was nog maar net binnen (iets van 20 minuten ofzo) word er ineens achter me een gozer door twee andere gasten weg gedragen. Zijn ogen gingen alle kanten op en hij liep helemaal te ijlen...

Niet zo erg maar toch wel erg sneu: van die arrogante bitches op de laatste TE (jaarbeurs) die achter je rug gaan staan en je constant een zet geven. En als je dan om kijkt kijken ze zo van "wat?!", ZOOOOOOOOOOO irritant!
Ik heb mij exvriendje helemaal verkeerd zien gaan.
Toen die tijd was het nog me vriendje we waren uitgegaan en hij had met ziijn stomme kop teveel ghb op en hij werd toch raar !!!
ik had hem nog nooit zo meegemaakt.
Op een gegeven moment heb ik hem naar buiten gebracht en daar een tijd met hem rondje gelopen telkens viel hij weg en ik maar tegen hem praten en klappen in zijn gezicht geven zodat hij misschien bij bleef maar dat lukte op een gegeven moment ook niet meer! dus ik met hem sleepen en dan in eens werd ie wakker en begon die helemaal spastich te doen echt heel eng en raar en hij hoorde me verder ook niet. en toen heb ik aan twee jongens buiten gevraagt of ze ff bij hem wilde blijven dan kon ik naar binnen om hulp te halen want ik wist begod niet meer wat ik moest doen er was ook geen EHBO toen heb ik een vriend gehaald en die zei dat hij gewoon moest gaan zitten en dat ie dan vanzelf wel in slaap viel en dat ik alleen maar naar zijn hart moest luisteren of die nog wel klopte !!(Alsof dat me een lekker gevoel gaf) maar alles zou goed komen. Dus heb ik iets van 2 uur buiten met hum gezeten afentoe werd ie wakker en begon die weer raar te doen of te kotsen en naar een tijdje moesten we wel naar huis en toen hebben we hem in de auto gezet en toen heeft die vriend hem heel hard in zijn schouders gekneipt nou daar werdie wel wakker van en toen zijn we naar huis gegaan en heb ik hem in bed gestopt en en de volgende dag werden we wakker en hij was gewoon weer kiplekker alsof er niks gebeurd was en wist ook helemaal niet dat ie out was gegaan !! Die sukkel !!!!!
Nou dat was echt een kut nacht !!! en ben ook super blij dat het allemaal goed is afgelopen !!!
Maar ik was ook goep kwaad op hem maar aan de andere kant was ik ook weer heel blij dat ie nog leefde want ik dacht echt dit overleeft ie niet !
maar gelukkig is alles goed gekomen!!
dat een vent out ging op de plee bij Qlimax hij viel zo in 1 keer op de grond!!! erg vaag
Op een MOH , een gozer ging zwaar fout midden op de dansvloer, over de vloer rollen , trillen schuimen, en stuipen. en er werd weinig tot niet op gereageerd tot de EHBO medewerkers hem weghaalde, nooit meer iets van gezien of gehoord.

De rellen in de FUN toen een feest was afgelopen was ook niet zo cool , de complete garderobe werd geplunderd, gasten liepen met 3 of 4 leren jassen over elkaar weg, overal lagen de inhouden van jassen walkmans discmans agenda's enz enz vechtpartijtjes volgden . Wat een zooitje was dat toen.
op TE vorig jaar in de jaarbeurs, hadden 2 mensen ruzzie en gast sloeg die andere gast tegen de grond, je hoorde gewoon zen hoofd op de grond flikkeren terwijl ik vlakbij een box in de buurt stond:S, hij bleef een tijdje liggen en stond toen op en liep weg, natuurlijk niet zo erg als hier boven allemaal.

ik heb ook redelijk wat mensen afgevoerd zien worden. op trance energy in eindhoven 2jaar(?) geleden was een gast helemaal aan het flippen, hij viel op een gegeven moment op de grond, niemand hielp hem, toen hebben ik en een maat hem naar de zijkant gebracht (kan die zich vasthouden aan de hekken) en toen kwam de EHBO, die gast niet meer gezien of gehoord
Tering he ik wist niet dat er zoveel rare dingn gebeuren in de wereld van de duisternis en de feesten!!! Doe allemaal maar rustig aan ik doe dat namelijk ook altijd(not)

Greetz Cootje
zo tering he van jullie verhalen ben ik best geschrokken. Het ergste wat ik pooit heb meegemaakt was een jongen tijdens de FFWDparade vorig jaar die op straat lag te stuiptrekken, en daar was toen al een ambulance bij. En een keer een meisje zien afgevoerd worden die er laveloos bijlag. Maar van jullie verhalen wordt je inderdaad wel een beetje bang, en ga je toch wel hopen dat je zelf die grens nooit zal passeren!