Partyflock

Beverwijk K@#$&% Stad!!!!

 
Ik woon nou al me hele leve hier in Beverwijk en dr is hier geen ene moer te beleve!! Word ook elk weekend weer schijt ziek van al die mense die naar de zwarte markt kome, tis altijd een grote puinhoop hier in de wijk!! Als ik de kans krijg bennik weg hier!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moet je in Heemskerk komen wonen :D

hehehehe tenminste nog leuke feestweek ook
jaaaaaaaaaaaaaaaaa zeker, maarja, worrik toch nog telkens geconfronteerd met de wijk he?
ben ook zo weg!!!
Hehe lijkt me duidelijk. Je hele leven Corusgassen inademen is ook niet heel fris!!!
das nog geeneens zo erg die gassen, maar gewoon de hele stad, bah, kotse en brake, ben ut zat hier, hebbut welweer gezien, time to move on!!!
en mense die zegge: de wijk ruled, die lulle maar wat whehe
vind het altijd wel goed toeven op in Beverwijk, vooral als ik ff nieuwe kleren nodig heb :P
jah, en dan meteen weer weg uit dat klote gat jah, maare ik WOON hier en dan is ook die zwarte tyfus markt geen fuck meer aan hoor, ik haat die markt ech, k kom er ook noooooooooooit!!!
Kwoon ook al m'n hele leven in de Wijk ma oke het is saai ma ken een hoop mensen, en over al wa k heen ga kom ik wel wijkers tegen. En dat vind ik altijd wel lachuhhh, en wijkers zijn er voor me kaar.........
Mijn vader woont ook op de rand heemskerk/beverwijk.maar die gaat nog iedere week naar de zwarte markt.Stappen doet die in Amsterdam.Dan gaat die met de trein.En nog steeds iedere week ;)
Het leeft nog een beetje. Ja ik denk dat ik ook niet zo snel weg ben !!! maar ja nieuwe dingen ontdekken is altijd leuk !!!

Puub je moet ook niet zo zeuren !!! je moet meer van het leven genieten net als ik !!!
noou ik weet niet in welk deel jij woont dan, maar als het DAAR niet gezellig is moet je het zelf maar gezellig maken toch?
en wat houd je tegen om weg te gaan?
ik niet in ieder geval :P

Greetzzzz
:bounce::bounce::bounce:
ken er niemand en vindt het geen goede stad...
ik vind het ook wel lacheuh in de wijk hieo ik ben er geboren en getogen en flink veel gelacheuh maar ik blijf ook nie hier wonen hoor mij veelst te rustig op uitgaans-gebied dan
wat mij tege houd????? School ( dus geen geld grrrrrrrrrr) dus zit hier fucking opgeslote denk!!! Moet nog paar jaar wachte hoor, totdat ik hier weg ken!!!!!
ach wat zielug voor jullie!
nou ik woon in heemskerk en heb echt geen problemen met de wijk.Zou er zo gaan wonen.Heb er veel vrienden zitten maar ja niet iedereen heeft dat he