Partyflock

vechtpartijen op feesten

 
ik heb vaak vechtppartijen gezien , maar zo 1 op h.r. heb ik nog nooit gezien in utrecht ,
Daat werd een turk van de ene kant naar de andere kant van de zaal geslagen !!! door een vette grote brede gabbber, wij zaten lekker op de tribune te kijken.......... en moesten cijfers geven ,, ;)
sorry hoor dat soort luii mogen voor het leven geband worden op feesten, opsouten, vechten doe je maar op de sportschool
vechten op een feest is gewoon nix...je bent er voor de sfeer en niet voor te rellen
Wat een stoer verhaal zeg... NOT! wat verwacht dat we hier op zeggen?
psssssssss... cijfers geven... zielig!
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
indian partyman, was ji niet soms die turk? wel typisch om meteen ff te vertellen "door een brede gabber". als je nou gewoon zegt op een feest, want op die manieer praat je ze WEER slecht en oook vechten gebeurt overal en turken komen niet op hardcore feesten.

-=Beware of Tonnie=-
Wat is er met je aan de hand? Ben je een faker ofzow?? sjezus, doe eens niet zo zielig, cijfers geven voor een vechtpartij... how low can u go!! nou ja, ga me er al helemaal niet meer druk om maken, vind je denk ik alleen maar leuk.... en idd, die toevoegingen hoeven er egt nie bij hoor...!!
ik schijt op die mensen, waarom betaal je in godsnaam 32 om dat ergens te gaan vechten.

Gewoon aan de hoogste boom hangen die luitjes!
helpt niet de hoogste boom heb ik al geprobeerd maar de lelijkste aap klimt weer naar beneden.
Je moet gewoon die mensen tatoeeren van ik ben een relnicht,dan mogen ze nooit meer op grote feesten komen.
Maar dat zeg ik en ik heb een erg ruime fantasie!

Verder vind ik dat dat echt niet kan vechten op feesten,dan ben je echt ziek.
Zoiezo als iemand mij aanstoot en ik laat me drankje vallen zeg o sorry wat wil je drinken,niet gelijk erop los hakken.
Maar ik denk dat het ook een beetje ligt naar welk feest je gaat.
iid beetje cijfers gaan geven %-)
ligt niet helemaal aan naar welke feesten je gaat, maar welke persoon je voor je hebt!!! En je heb natuurlijk feesten met een hogere risico factor!
Hey man vechten op een party is echt a-relaxed je komt daar voor de sfeer en niet om te rellen ik heb het ook wel eens gezien maar ben gelijk maar weggelopen anders verneukt 1 zo'n relpartytje je hele party en dat is zwaar klote.

Greetz Cootje
jah, cijfers geve.......zo zitte bijna al die wijkers in elkaar he joe???
Ok ga ik ook een cijfer geven voor jullie: EEN DIKKE VETTE 10, jullie zijn geslaagd voor de grote kneuzen test :s :s :s :s :s
ik heb er ook een hekel aan hoor, k kreeg op 91 92 ook zomaar een klap van een gast voor nix, ik zal nooit ruzie zoeke ( op een feest )! Vind t ook irri die relle altijd, ik sta dr echt altijd net weer tussen, en jahoor, heb dan ook altijd net weer iets van 3 bekers drinke in me hande.
Die ben je ook zo weer kwijt hoor ;) Nee ik vind dat het gewoon nie kan. Ook op Concept waren er weer rellen. Gewoon triest...
hey ik zeg niet dat ik het hier mee eens ben!! ik hou helemaal niet van vechten op feesten. Natuurlijk is de sfeer het belangrijkst, hallo als je wilt vechten dan ga je naar de sportschool ofzo . Maar okey ik zal je 1 ding vertellen de jaren dat ik ga . Is het onmogelijk geworden dat het gebeurt . Ik ben er altijd op voor bereid dat het gebeurt ! en al die vechtpartijen die ik heb gezien , waren zwak ziek en misselijk! Maar deze was op zijn plaats die maffe turk deed zelf zo mans en toen kreeg hij zijn verdiende loon. Hij is hier door nooit meer gesingaleerd op een feest .
En ik vertelde het in een grap makende vorm , maar iedereen schijnt hier nog al meteen op zijn hielen te zijn getrapt ! Dit was niet mijn bedoeling, tot mijn spijt dan!!

Dit persoon die geslagen werd verziekte de sfeer voor vele mensen op het feest en dan vind ik het terecht dat hij klappen krijgt !!
Ja maar dt zei je er niet bij...Sollie ak je er mee heb aangevallen... Handjuuuhhhh!!!!!
Nou ik ben toen op 4-elements in rotterdam geweest en daar was 1000 man met elkaar aan t slaan ruiten alles ging er door!

Maar ik heb niks meegkregen vrienden van mij wel.. toen we buiten kwamen vond ik het ook al zo gek dat er zoveel marchausse stond

Dezelfde avond was het op het nieuws:

massale vechtpartij op houseparty!
ja het is ook mijn schuld ik moest ff wat duidelijker zijn !!

Ik heb het toen gezien ook op thunderdome 98 in leeuwarden stoelen regende door de lucht . Ik wist niet hoe snel ik weg moest komen. Mijn hele avond was verkloot en had helemaal geen zin meer meteen. Kreeg er bijna 1 tegen me harses!!
Gewoon peace!!!
Ik vind iedereen die relt altijd zielug

ALLEMAAL LOZERS
Op zlke momenten is het best leuk om de ME aan de slag te zien ;) Hehehe...nee ook dat blijft beetje jammer...
Iedereen die relt is gewoon zielug

Punt Uit
in de bobs was t altijd errug he joey??? whehehe, boere tege de wijkers en wie zat er weer tusse met ze vage harses?? zag gvd de bierglazen langs me harses heen vliege!
op rebound new years rave werden echt de ene na de andere eruit gezet.
Ik ging ff naar de plee stond ff te kijken komt er een gast aan gewaggeld helemaal waus valt tegen iemand aan .
Die gozer wil hem omhoog helpen , krijgt ie toch een beuk....
Nou jah sorry maar dat vindt ik niet normaal die gasten moeten ze nergens meer toelaten....
Maar jah dat is zo moeilijk he......
Maar goed een beetje cijfers geven voor een vechtpartij
je moet je ff voorstellen dat jij zwaar in elkaar gemept wordt en dat wij cijfers geven.
Kijken of het het fijn is.
En net wat Krankheimer aka lesly zegt je zegt gabbers in een kwaad daglicht ik had ook altijd een slecht beeld van gabbers en ging daarom niet naar hardcore feesten toen ben ik toch gegaan en het is allemaal gewoon vet relaxed maar door mensen als jij komt iedereen die van hardcore houdt ofzo in kwaad daglicht...
Triest figuur
indian_party_man 27 maart 2002 15:03
ja het is ook mijn schuld ik moest ff wat duidelijker zijn !!

Ik heb het toen gezien ook op thunderdome 98 in leeuwarden stoelen regende door de lucht . Ik wist niet hoe snel ik weg moest komen. Mijn hele avond was verkloot en had helemaal geen zin meer meteen. Kreeg er bijna 1 tegen me harses!!
-------------------------------------------------

Dat was in de Tunnel of Terror toen op TD'98 in ut FEC. Daar heb ik ook nog midden tussenin gestaan :|
Toen heb ik wel een paar klappen uitgedeeld, ik werd gewoon helemaal para, iedereen om me heen werd helemaal gek, iedereen was aan het beuken, tafels en stoelen vlogen in de rondte en ik stond er tussenin. Ik zag nergens meer een weg deruit en ik als toen nog klein mannetje gaf iedereen die me in de weg stond gewoon een vette beuk en duwde em opzij en beukte zo overal doorheen, totdat ik eruit was. Dat was echt nare shit!
Heeft ook die vecht party meegemaakt op 4 elements .. dat was echt bizar ... alles ging kapot stond een half leger voor de ingang met politie enz enz .. Ik hoop dat nooit meer mee te maken !! Alle buizen van steigers en dans podiums ging door de lucht enz enz dat was het meest bizarre wat ik ooit heb mee gemaakt ...
Pease Greetzz Boef

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Maar ik denk toch dat er in een gewone kroeg of discotheek vaker ruzie is dan op parties , heb op parties nog niet echt ruzie mee gemaakt , wil ik ook zo houden........
DieHardGab 27 maart 2002 16:53
in de bobs was t altijd errug he joey??? whehehe, boere tege de wijkers en wie zat er weer tusse met ze vage harses?? zag gvd de bierglazen langs me harses heen vliege!

standaard in bobs denk.. pfff maat van me werkte achter de bar daarzo heel wat verhalen gehoord...
ja puub daar heb je gelijk in in de bobs toen met die kut boeren, we konden bijna die bier glazen koppen.
ja vechten op feesten suckz

maar jah hier inden haag is het alteid vechten op feesten geloof ik dus... ben wel wat gewend.!!
Schrik me altijd de pestpokken en heb gelijk de adreline op een hoog niveau zitten, wanneer ik uberhaupt al DENK dat er een vechtpartij uitbreekt.

Wanneer mensen aan het zieken zijn en iedereen lastig vallen, dan willen ze er nog weleens om 'vragen'. Maar dan zie ik wel het liefst gewoon een portier(s) zo iemand een paar flinken rossuh verkopen. :P

Heb echt een grandioze hekel aan ruzie en alles wat daarmee samenhangt. Vraag me ook weleens af hoe mensen zich tot dat punt kunnen laten opfokken?? Ik ben meestal zo simpel van de dope, dat ik echt 3 uur later pas reageer wanneer iemand tegen me aanbeukt ofzo :)
Op sommige momenten sta ik dan zo iemand ook heel verbaast na te staren. :S

hugs
Daat werd een turk van de ene kant naar de andere kant van de zaal geslagen !!! door een vette grote brede gabbber


nouuuu dat denk ik niet wannttuuhh.....dat kan niet zomaar. das echt heel erg ver om iemand heen te slaan.....
ja moet je wel het beseffen hoor !! dat dit verhaal waar gebeurt is en lees ook de rest van de tekst die er tussen door staat!!!
gister was wel relaxt in Bob's helemaal geen vechten gezien ofzo het was zelfs boven rustig :D
ik ben nog steeds van mening dat er in discotheken meer gevochten word dan op feesten ik heb zelf 1x in birdland meegemaakt dat er een stel neo-nazie binnenkwamen(dus geen gabbers want da ben ik zelf) die kwamen ook ff ruzie zoeken maar toen hebben we ze met ze alle na 5 keer dat er een kleine vechtpartij was geweest met die mongooltjes ze ff de deur uitgewerkt ik ben op zich heel erg tegen vechten maar als je niet anders kan dan moet je wel!!!!!
in Bird hangt idd soms wel eens een gespannen sfeertje... was toen keertje op feessie in Cecils ook..
Best NEP, Je bent een Gabber.. en een Gabber is je Vriend

Snap het nie helemaal meer :s
ik heb nog nooit grote ruzies meegemaakt
vertelle se me ook volgende dag pas dasse om me heen an ut relle ware

mah op stations voor en na een feest meestal wel wat meer ruzietjes (eindhoven/masters trouwes niet!)
kom hier welles in een discotheek en daar hek al sow vaak ruzie gehad
allemaal van die overdreven wijven die gaan lope zeike as je ze prongeluk aankijk ofsow