Partyflock

onderzoek naar de effecten van XTC. verdien 14 euro

 
Forumonderwerp · 21316
Beste mensen,

Een vriendin van mij is bezig met een wetenschappelijk onderzoek naar geheugen, concentratie en stemming bij XTC-gebruik. Hiervoor heeft zij proefpersonen nodig die in niet of in meer of mindere mate wel XTC gebruiken of gebruikt hebben.

De criteria zijn:
De afgelopen 12 maanden (grote/goede) discotheken of party's/feesten bezocht hebben, EN:
- OF nog NOOIT xtc gebruikt hebben.
- OF het afgelopen jaar xtc hebben geslikt..

De verdiensten zijn 15 euro en de reiskosten (het bedrag t.w.v. een 2e klas treinkaartje) worden vergoed. Het onderzoek duurt ca. 90 min en wordt gehouden in Leiden.

Wil je meedoen stuur dan een mailtje naar: xtc_leiden@hotmail.c­om. Alle informatie zal vertrouwelijk worden behandeld.

Alvast hartelijk bedankt!!
Groetjes Gerben.
laatste aanpassing
Is dit serieus???
wil wel meewerken, ken t niet per mail ofzo? Hoef geen ervoor:)
Je bent wel een beetje vaag hoor. Als ze echt een fatsoenlijk onzderzoek wil doen zal je toch echt met meer info moeten komen. Wil zelf afstuderen op de gevolgen van xtc-gebruik en het kost aardig wat moeite de juiste doelgroep te bereiken.

Ik bedoel, het moeten dus wel mensne zijn die -of nog NOOIT iets van drugs gebruikt hebben
Of alleen xtc gebruiken en niets anders. daarnaast moet je ook van te voren hebben gemeten hoe het met de capaciteiten van dei lui gesteld was, iemand die nu een slecht geheugen heeft kan dat altijd al hebben gehad.

Als ik het zo hoor klinkt het niet erg proffessioneel!
lijkt me oowk wel leuk om te doen, maar iid beetje vaag allemaal.

wackie: waneer moet je afstuderen?
Summy: volgend jaar, hoop ergens in April al met mn onderzoek te gaan beginnen!
ik wil ook wel meedoen, maar ik kan zo ook wel zeggen dat me geheugen achteruit is gegaan :P

je mag mij een mailtje sturen met dat email adres, dan reageer ik daar op en dan wil ik wel meedoen, hansislam@hotmail.co­m
Hallo allemaal,

Ik ben dus degene die samen met een vriendin op dit onderwerp wil afstuderen.
Iedereen die meer info wil, moet even een mailtje sturen naar xtc_leiden@hotmail.c­om (behalve gold striker want die krijgt m zo :))
Ik vind dit niet de plaats om alle info behorend bij ons onderzoek te plaatsen. Door te posten op verschillende forums willen we zoveel mogelijk proefpersonen werven. Vanuit degenen die zich aanmelden zoeken wij de proefpersonen die aan onze criteria voldoen. En die criteria geven wij nu natuurlijk nog niet prijs! Ons onderzoek zit goed in elkaar, het is idd lastig om daadwerkelijk te meten wat je uiteindelijk wilt meten, maar daar heb je hulpmiddelen en statistische analyses voor ed...
Dus wackiejacky, meld je aan en kom kijken hoe ons onderzoek in elkaar zit, misschien helpt het je bij het opzetten van je eigen onderzoek straks en heb je er wat aan!
Ik hoop op veel reacties...
Groetjes,

Seline
ik zou best willen meedoen maar ik heb ook andere dingen gebruikt.Dus dat telt niet dan?

grtz
jos

ps: wacky misschien zie ik je zaterdag in de ffnaar :)
laatste aanpassing
kweet nie, maar als je mensen zoekt die enkel en alleen maar xtc gebruikt hebben het afgelopen jaar wens ik jullie veel succes met het vinden daarvan :)
Als je dit doet, ben je gek

Kun je beter naar een universiteit gaan

3 weken daar pillen eten

En iets van 1000 euro krijgen
het is wel serieus, ik heb echt een mailtje van ze gekregen :D

Size, doe jij ook mee, gaan we samen naar Leiden :P

ga zo de vragen ff invullen, eerst me huiswerk afmaken :(
laatste aanpassing
Is het ook mogelijk om de resultaten van dat onderzoek (aantekeningen, conclusie enz)in te kijken?
ik moet namelijk voor school ong. hetzelfde onderzoeken
en zou met die resultaten flink geholpen zijn!
zal ik me dan maar aanmelden als iemand die nog nooit xtc heeft gebruikt,loopt hun onderzoek van wel 90 min, goed fout denk
Ja ik doe mee, mail me maar.

eenjaarnietgebruiken­noway@hotmail.com
2> Seline: Hoe kun je meten of iemand er op achteruit is gegaan door drugsgebruik als je geen test voor het drugsgebruik hebt gedaan?
Ik begrijp dat er nog wat onduidelijkheden bestaan over de uitvoering van het onderzoek.

Het is de bedoeling om de effecten van XTC te meten door gebruik te maken van een referentiegroep. De prestaties en gemoedstoestand van mensen die XTC gebruiken worden vergeleken met personen die geen XTC gebruiken.

Om te zorgen dat dit op een eerlijke manier gebeurd wordt een XTC-gebruiker vergeleken met een niet XTC-gebruiker die op basis van een aantal criteria redelijk met elkaar overeenstemmen.

Het is dus niet nodig om de directe effecten van XTC tijdens de werking ervan te testen. Dus je hoeft niet daar iets te slikken. :D

Nog iets.. Nadat je een mailtje hebt gestuurd naar xtc_leiden@hotmail.c­om wordt er een afspraak met je gemaakt om aan het onderzoek mee te doen. De datum is de nader overeen te komen

Groetjes Gerben
2 Gerbstone: Ik ken je zo wel vertellen dat je prestaties op het gebied van uithoudingsvermogen beter worden. :bounce: En over je gemoedstoestand ken ik je vertellen dat je je in de meeste gevallen helemaal SUPAHHHHH voelt. :)


Ik heb deze informatie verkregen via een referentiegroep. Woorden als XTC en slikken zijn volledig nieuw voor mij. Wacht effe dan ken ik ze overschrijven in mijn woordenboek: De dikke Phantastico! :)
Wat ik trouwens wel las in de Haagsche Courant:

Een of andere hele wijze/ slimme/ intelligente wetenschapper heeft ontdekt dat gebruik van XTC schadelijk is. De kans op Parkinson word vele malen groter, omdat het lang duurt voordat de gevolgen van XTC je gezondheid voorgoed gaan beinvloeden wordt door velen gedacht dat XTC onschadelijk is voor de gezondheid.

Over een x-aantal jaren zal dan dus een groot deel van Nederland moeite krijgen om recht over de weg te gaan rijden. :D (excuses voor deze flauwe grap voor mensen die er aan lijden; sorry!)
laat ze nou lekker een test doen als ze dat willen,
ik ben wel benieuwd naar de uitslag :D
En als je nou een enorme bruinjunk ben maar nog nooit X heb gedaan mag je dan meedoen?
haha lukas, heb je interesse?