Partyflock

Zijn er meer mensen die....

 
Forumonderwerp · 21301
.... net als ik al vanaf het begin '90 tot heden housemuziek luisteren. Maar toch altijd hardcore de vetste stijl hebben gevonden? Ik heb het id dat oude gabbers van b.v. +24 niet meer van hardcore houden omdat de stijl te agressief/eentonig/i­nustrieel zou zijn.... Want de sfeer was vroeger beter... enz enz. Juist nu voor/na Thunderdome begint al dat gelul, slaat toch nergens op! Net als alles veranderd ook de 'hardcore sound'. Je kunt niet eeuwig op dezelfde stijl door gaan. Dat zou toch juist 'eentonig' zijn!!

"Gabber ben je niet voor even, dat ben je voor je hele leven!"

iemand mee eens?
ROTJONG IS DA MAN!!! reltopic :dood: hihi
Ik luister trouwens ook terror en speedcore. Terror was er vroeger ook al wel en die sound is nog steeds niet echt veranderd. Speedcore is van de laatste tijd maar das meer om ff lekkere gehoorbeschadiging van op te lopen! :P:P:P

Verder luister ik ook nog naar Techno , ook erg fijne muziek. Niet altijd maar op sommige momenten zet ik weer een van me cdtjes op. De feesten zijn ook leuk maar toch vermaak ik me meer op n gabber feest.
Is dit een reltopic? Hardcore is weer helemaal terug en voordat je gaat zeggen dat het nooit weg is geweest.. Nou een hele tijd hebben we er weinig van gehoord, maar alle TD CD's zijn nog steeds super hoor!
(K)
<R0+j0|\|G> > Does relaxed zeg. Ik vraag het toch normaal?
2 lovelylindsay niets gehoord?

hmm als je niets wilde horen omdat je je rug ernaar toe had hekeerd. misschien wel, maar als je gewoon in de scene had gebleven, had je geweten dat hc gewoon is doorgegaan.

Ik vindt het aan de ene kant heel vet dat er met TD zo een overzichts feest was aan de andere kant maak ik me al weer zorgen want nu is iedereen opeens weer hardcore.

Over de producties, de nieuwe hardcore is technisch gewoon een stuk beter als het oude.
2 koenie--> Sorry hoor. Maareh wat ik bedoel met Hardcore ben je niet voor even, hardcore ben je voor je hele leven, bedoel ik dat ik vanaf het begin van de harcore scene tot nu 100% hardcore ben. Ook toen het n tijd minder ging. Ik heb altijd geloofd in de scene en ben nooit overgestapt naar n andere stijl muziek en dat zal ook nog wel n hele tijd duren!

Zo goed uitgelegd? :p
here we go again ...
here we go again ...
here we go again ...
here we go again ...

(this is the masochist remix ... )
;)
maaruhh, ik vind de hardcore nu helemaal top, vooral het industrieele vind ik super. beter iig dan die moh sound (:bah: ;))

terror is zeker oowk altijd lekker (ga je oowk naar tilburg zaterdag?)
ik begrijp het:)
Ja ach ik had een paar jaar geleden toch zoiets van "nou heb het begin niet meegemaakt maar ik blijf tot het einde", maar ja d'r lijkt nou geen eind meer aan te komen dus het zou eventueel voor kunnen komen dat ik over een paar jaar echt rustig aan ga doen.

Tot die tijd.....:devil:

-----

ow ja ben er mee eens enzo
laatste aanpassing
Ben jij trouwens de deejee rotjong?
Gewoon een rotjong dus.

Wel een bekende kop, maar ja....
2--->Bla

Ik heb jammergenoeg het begin ook niet meegemaakt op feesten. Ik denk ook wel dat ik op n gegeven moment stop met al die gekkigheid. Het is niet zo speciaal meer als in het begin. Dan zat je echt te wachten op die zaterdag dat je weer helemaal uit je dak kon gaan. Nu is het gewoon normaal... Ik ga nog wel regelmatig en cd-tjes kopen blijf ik heus wel doen. :D


Nee ik ben idd geen dj, ik wou dat ik daarmee begonnen was ipv cdtjes sparen. Heb weleens geprobeert te draaien maar dat lukt me nog niet echt goed :s :dood:
2 Summy--->

Ik heb het gezien idd van dat feestje in 013, duurt maar tot 4 uur ofniet? Mn auto is nog steeds naar de klote dus dan zou ik met de trein moeten en das n beetje lang wachten volgens mij.
Ofniet?
ik plof me lekker bij iemand neer :) .. 't is akira's verjaardag .. naja ik zie wel hoe het wordt :) ..

(tip: maak snel je auto ;))
laatste aanpassing
Ouwe hardcore vin ik beter, nieuwe hardcore zit af en toe eens een leuk nr tusseh... Doe mij maar hardcore uit 90 t/m 94/95 das wel lekker
Die ouwe shit is ook wel vet. Ik vermaakt me ook prima op zo'n feestje. Jammer dat er weinig tot geen feessies van zijn. Ik vind de nieuwe sound ook vet omdat ik nog graag naar feesten ga... (lekker uit me dak ensow!:P)

Summy er zit ergens in de draden im me auto kortsluiting, tis moeilijk om op te sporen waar het precies zit :S :'( maar ik doe me best al...
laatste aanpassing
whehe rotjooooooong .. ik zie je zaterdag ;) :P ;D
Khoop het wel ja... ik heb wel weer eens zin in n potje terreur en speedcore :devil: KRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR "haardcoremoedahneukahhhh!!!!!" :|:p:D
laatste aanpassing
KNALLUH MET DIE BENDUH!!!!!


:BOUNCE::BOUNCE::BOUNCE::BOUNCE:­:BOUNCE:
laatste aanpassing
waarheen?????? zeggen zeggen zeggen, :bier:


ja zal weer uns tijd worden, ff lekkur rammuh!!!
heb sinds vorige week helemaal de smaak weer te pakken! :P
Ok dan! heheheh om ff ontopic te blijven... Die nieuwe sound is echt wel vet om lekker uit je dakkie te gaan! Hopen dat me autotjuh klaar is!:@
Ik vind wel dat er n beetje weinig reacties komen op mijn topic. Vind dan echt iedereen de ouwe sound beter als de nieuwe?? :s
Geen Armageddon Project fans ofsow??
Ik wil ook gewoon de oude stijl van 1990 tot aan 1995, ik luisterde toch aliijd al industrial strength records,overdrive records (c-tank), en veel terror/speedcore, hou van het hardere werk, ik vind de meeste hardcore nummers van nu maar hetzelfde, het begint alweer wat beter te worden, maar alsjeblieft maak het nie te traag(armageddon project, optieften met die itakkers, laat ze lekker niks gaan doen want produceren kunnen ze nie!!!), want hardcore hoort te raggen... hardcore staat als het hardste bekent, hou het zo!!!!!
AP niet goed? Hmmz ben ik het niet helemaal meej eens. Tis idd niet erg snel maar het tempo zegt ook niet alles vind ik. Ken je de nieuwe van AP: Nuclear device en Chant of the dancing shadows? Die eerste heeft nog wel n beetje tempo maar die ander is idd n beetje traag. Maar het dreunt zo lekker! Nou vind ik het wel n verschil als je kijkt naar het tempo: als je op n feest bent dan moet er gewoon n lekker snel tempo in zitten. Maar als je gewoon thuis aan het luisteren bent heb je dat toch niet nodig? Dan klinkt het wel vet vind ik.

Hardcore die ragt is idd gewoon het vetste! (anders luisterde ik zekers ook niet naar terror en speedcore! )
yow nog 1 hiero .. was er vroeg bij .. ik was zo'n klein jochie wat rondhing op feesten .. toen ik net 15 was .. hou nog steeds van die muziek ... Techno is er ook bijgekomen .. maar HC blijft toch nmr. 1 voor mij
Ik weet t nog precies: mee eerste feest Shadowlans Rave... stond ik daar aan de bar om n colatjuh :P te halen :| staan dr 2 van die gasten naast me, zegt die ene tegn die ander "kijk hem eens dan!!" heheheh :|:| Prachtig! Ben tegenwoordig idd weinig veranderd met vroeger. Hardcore staat bij mij nog steeds op nr 1 maar ben ook wel meer verschillende stijlen muziek gaan luisteren o.a. techno enzo...
ja ben ook wel andere muziek gaan luisteren maar heb bij geen enkele andere muziekstijl zoiets van, YES LEKKUR! techno word ook snel eentonig,

nee hoor doe maar maar HARDCORE!!!!
Maar dr is n groot verschil tussen als je op n feest bent of je luisterd gewoon n cdtjuh. Dat probeer ik nou de hele tijd uit te leggen. Het gaat hier om de "liefde voor goeie muziek" heheheh (dat staat dus buiten het feesten!!)
APfan present
dat = waar, over goeie muziek gesproken, haj je mss al 1 van die cd-tjes heel mss al bijna klaar please??
2 Summy---> AP is vet he! :p

2 Cobuzz---> Welke wil je hebben dan? cd1:Flamman en the Prophet cd2:Moet ik zelf nog ff overzetten naar mp3 cd3: pavo cd4:Djob en X-ess of cd5 Buzz-Fuzz en Dj Leviathan
die van buzz-fuzz toch wel de belangrijkste en die van pavo, zie maar, ik zou heeeeeeeeeeeeeeeeeee­l erg blij zijn als ik zo snel mogelijk weer un paar goeie cd`s heb want momenteel heb ik nix meer na die inbraak :@
Doe ik die 2 zo wel ff. (moet je wel ff w88 op die hoesjes want daar heb ik nu ff geen tijd voor)
ut gaat ntrlk om de muziek, het hoesje is ook wel belangrijk, maar de muziek meer aangezien ik nu alleen maar van die breezah muziek thuis heb :frusty:
Cdtjes zijn gebrand! Ik neem ze zo mee naar Biene... Zie ik je daar wel...
kutzooi heb ze nog niet kunnen luisteren, de DVD speler vind ze niet lekker! :(
k zou hem slaan hoor ;)
de betere combo zou zijn als volgt:
muziek van nu met zo hier en daar de betere nrs van 'vroeger'
en de sfeer van een paar jaar terug
denk niet dat die sfeer nog trug komt eigenlijk jammer genoeg, maar het zit er soms ff tegenaan zoals vorige week op TD
Ik heb het dus niet alleen over de sfeer en het geluid op feesten!! Heb ik je gisteravond uit proberen te leggen Cobuzz!
ja uhhhh dus het ging er om dat de lui die eerder naar hardcorefeesten gingen en die nu naar bijv. trensfeesten gaan de muziek en de feesten niet meer tof vinden ( en in mijn geval er zelfs min8end over doen) en jij vind het maar belachelijk dat ze niet accepteren dat het hele gebeuren = veranderd? zo goed uitgelegd?


maar dan was ik toch best wel on-topic?? :D
De hoofdzaak is dus dat ik al vanaf het begin van de 'gabber scene' luister naar hardcore en dat ik al die veranderingen die de sound heeft doorgemaakt wel goed vind en dat de nieuwe stijl ook ok is en dat ik altijd naar hardcore zou blijven luisteren. Ik zie mezelf niet op n harstyle/trance feestje over n aantal jaar. Tuurlijk stop ik n keer met feesten maar dat betekend niet dat ik dan geen hardcore meer luister of er minachtend over ga doen ofsow.

Snappie?? :D
Uhh ja idd heheheh

had gister net die joint gerookt en toen dat stukkie getypt heheeh ;)