Partyflock

Darmkrampen blijken baby te zijn

 
Forumonderwerp · 21281
Zo wordt je met darmkrampen het ziekenhuis ingereden, en kom je er met een pasgeboren kind weer uit. Het overkwam Christine Roberts uit Richmond, New Sealand. Ze dacht dat ze iets verkeerds gegeten had. Bij aankomst in het ziekenhuis onderging ze een zwangerschaptest (die alle vrouwen die met buikklachten opgenomen worden ondergaan), deze viel negatief uit. Een paar uur later hield ze echter toch haar pasgeboren dochter Jessica (3.1 kg) in haar armen.

Christine en haar man Mike zijn erg verbaasd. Ze waren 7 jaar getrouwd en hadden de hoop op kinderen via de natuurlijke weg al bijna opgegeven. Christine was wel wat zwaarder geworden, maar had geen dikke buik gekregen, had geen last van ochtendmisselijkheid of andere zwangerschapskwaaltj­es. "Het was gewoon nooit in ons opgekomen dat ik wel eens zwanger zou kunnen zijn".
Misschien moet ik ook maar een keertje zwangerschapstest laten doen :p
ik ook:p
Misschien zijn we zwanger van elkaar :D
ze zal denk wel een pens gehad hebben met een omtrek van 5 meter als ze dat niet heeft gemerkt
idd arjan, moet haast wel :)

achja, heeft ze ook wat te vertellen als dat kind zometeen groot is :D
hoe gaan ze dat kind noemen? scheurbuik? :P
Nou ik heb precies t elfde meegemaakt met een tante van me.
We werden op n gegeven moment opgebeld en dr werd gezegd dat mn tante bevallen was..nix mis mee want een andere tante van me was ook zwanger en was rond die tijd uitgeteld.
Bleek dus dat mn andere tante (die niet zwanger hoorde te zijn was bevallen)
De dokter was die zelfde avond bij haar langs geweest want ze had erge last van dr buik. Dokter kon nix vinden blah blah blah...
Paar uur later had ze ineens een kind...
Maar mn tante had dus gewoon nog tot in de 8e maand aan Taekwondo wedstrijden mee gedaan. Ze had dus ook geen dikkere buik etc..
En ze was al die 9 maanden gewoon normaal ongesteld enzo.. Vink vreemd, want als je zwanger bent word je toch niet meer ongesteld :-S
laatste aanpassing
Damn ik had ook darmkrampen net... maar dat was geen baby :D
Echt vaag dit:S Dus t is echt waar dat je toch zwanger kan zijn als je ongesteld bent:S Had er wel eens meer over gehoord maar geloofde het eigenlijk niet zo, zelfs dit nieuws geloofde ik niet echt, want tja weet jij veel wat ze allemaal verzinnen tegenwoordig (bedoel niet jou hoor Alexander:) ) Maar neem niet aan dat 'nijntje' :) dat ook zomaar verzint. Nou lekker dan...
kan makkelijk gebeuren.
vroegere vriendin van me..had al 2 kids.....wilde er geen meer.....huis gekocht......maar ondertussen was zij onder doktersbehandleing wegens vage buik klachten, op n gegeven moment werd ze nar t ziekenhuis gestuurd voor foto's, men dacht aan n kankergezwel.....en dat kankergezwel werd 3 maanden gezond en wel geboren (al die tijd ongesteld geweest trouwens)
Wel vaag he?
Hoor ook wel ns verhalen dat vrouwen toch gewoon altijd de pil hebben geslikt en inderdaad ongesteld waren opeens een kind hadden. Pil is dus 100% betrouwbaar.
Hoop echt niet dat mij dit ooit overkomt!
dan heb je niet eens de tijd gehad om aan het idee te wennen! :S

Maar ik kan me haast niet voorstellen dat je niks merkt ofzo, of dat je buik niet groter wordt..
laatste aanpassing