Partyflock

Drugsgebruik groter?

 
Forumonderwerp · 21278
denken jullie dat het drugsgebruik groter word doordat er meer mensen tegenwooordig naar hardstyle/hardcore feesten gaan ..?
laatste aanpassing
op trancefeesten werken ze net zowveel naar binnen
ik denk wel dat er steeds meer gebruikt wordt...
je hoort steeds meer mensen erover op school, werk enz....
ook mensen waarvan ik het echt niet verwacht gewoon, zelfs zijn er mensen zo gek dat als je naar de kroeg gaan wat tot 2 uur open is een pilletje of een lijntje pep naar binnen werken :S
laatste aanpassing
in de gewone kroeg wordt doorgaans meer gebruikt dan op feesten.

als ik hier in de buurt naar de kroeg ga, struikel je over de bergen lege sealtjes.
snap er echt niets van...
wat heb je er nou aan als je hard gaat in de kroeg als ze de ketchup song draaien :S
nee in een kroeg moet je alleen komen als je echt dronken bent en niet als je strak staat ofzow
ja maar sommige snappen dat niet
btw hwijker is het gelukt?
laatste aanpassing
Uhmmmmm ik heb eigenlijk geen idee

Zou wel eerder gebruiken op thunderdome dan op trance energy simpelweg omdat het veel meer energie eist van je lichaam op thunderdome, trance energy trek ik ook wel zonder drugs denk ik :)
mjah.. weet ook wel zeker dat er meer gebruikt word doordat steeds meer mensen naar dat soort feesten gaan.. en net als BlaatAap zegt... Op trancefeesten werken ze ook net zoveel naar binnen... maar het zielige is van die groepering die begint met slikken e.d. ik weet zeker dat 3/4 van deze groep het doet om 'erbij te horen' omdat de rest van de groep het ook doet.. tja en je kan het natuurlijk niet hebben als je een 'buitenbeentje' bent omdat jij toevallig niet 3kg coke door je neus heen stouwd of 5 pilletjes door je strot.. tja.. eerlijk gezegd vind ik het gewoon allemaal zwakte, ik ben blij dat ik er nooit aan begonnen ben.. en dat wil ik zo houden
thunderdome trek ik wel zonder drugs omdat de muziek goed is

Een hardstyle feest niet, dan val je in slaap

Als je op een hardcore feest drugs nodig heb, dan is der wat mis met je liefde voor hardcore
AgRiX 21 oktober 2002 13:48
ja maar sommige snappen dat niet
btw hwijker is het gelukt?


wat?
Ja alleen al door agrix zelf zal het gemiddelde omhoog schieten ;)

Maar serieus, denk dat de drempel om drugs te gebruiken steeds lager ligt. Iedereen kan er tegenwoordig makkelijk aan komen, dus waarom niet?
Daarom zal het gebruik op hardstyle/hardcore feesten ook wel toenemen, maar ook op alle andere feesten.
yay! xis z'n eerste forum bericht :)

dat is het hele probleem 'dus waarom niet?', misschien overschat ik het, misschien ook niet.. maar ik blijf bij m'n standpunt dat daar nou juist het gevaar ligt.. mensen gaan het 'proberen',... met andere woorden.. gaan het vaker doen.. het effect is misschien wel leuk van die rotdingen.. maar de meesten staan pas stil bij de consequenties als ze een van hun vrienden/vriendinnen trillend op de grond zien liggen, met hun ogen weggedraaid en stuipend op een brancard weggedragen worden,... :S
Hackwizzard daar heb je gelijk in.
Ik vind ook dat ALS je wil gebruiken dat je je zelf eerst goed inlicht wat de gevaren en bijwerkingen kunnen zijn. Er zijn genoeg goede sites op internet te vinden die meer informatie geven over verschillende soorten drugs.
En mocht je besluiten om bijv. MDMA te gebruiken, laat het dan eerst ook testen voor je gebruikt en neem niet gelijk grote hoeveelheden. Koop niet bij een wazige dude op een party waarvan je niet eens weet wat ie je nou eigenlijk heeft verkocht.
Mijn wijze woorden ;)
2 Damien - KoNTWoL B.V.>> ik trek een hardcore feest wel zonder drugs, maar ik vind het mooier met drugs!
Ik denk wel dat et gebruik steeds groter wordt... alleen al als ik rond kijk in mn omgeving.. nu gebruiken bijna al mn vrienden.. maar of dat komt doordat er steeds meer mensen naar hardcore/hardstyle feessies gaan denk ik nie! Het gebeurt namelijk net zo goed ergens anders!
Mensen beginnen er denk ik gewoon aan uit nieuwsgierigheid!
ik denk niet dat het komt door de hardcore/style feesten, ik denk dat het komt omdat het zo normaal gevonden wordt. Bijna iedereen doet het of heeft het weleens gedaan. Als je uitgaat (waar dan ook!) zie je altijd mensen met witte neuzen ;) of vage pupillen :s En ze zijn ook steeds jonger als ze ermee beginnen. Dus onzekerder dus beinvloedbaarder.
OVERAL wordt gebruikt, niet perse meer op hardstyle/hardcore feesten.

In de kroeg wordt ook veel gebruikt zie ik hier in Zaandam, kunnen ze nog meer zuipen. Ik ken dealers die meer in de stad verkopen dan op feesten.
Er zijn ook echt veel thuisgebruikers met een groepie vrienden, ook mensen die absoluut niet van house of kroegen houden. Ik ken er genoeg.

Ik denk dat het lijkt dat er op houseparty's meer gebruikt wordt omdat wij daar zo open en eerlijk in zijn, en die andere gasten die naar kroegen gaan en thuis gebruiken proberen dat erg te verbergen. Ik zie dat tenminste hier veel.
word er op r&b feesten ook hard drugs gebruikt??
zal vast wel, coke lijkt me wel iets voor hun ;P Ik zou het niet weten, ben er gelukkig nog niet geweest.
laatste aanpassing
ik ben er wel geweest en daar gebruiken ze ook gewoon drugs :)
ben t met lind@ngel eens!! het komt niet door hardstyle en hardcore feesten denk ik!! juist doordat men nieuwsgierig is!! kijk ik ook ff naar mezelf!!
Kan me niet voorstellen dat t xtcgebruik bv toeneemt.coke & ghb misschien,maar weet ik ook niet zeker.
2 JP: Op R&B feesten wordt zelfs heel veel drugs gebruikt maar dan hebben we het wel over coke/crack