Partyflock

Was was minder op HQ

 
Nah wat vonden jullie minder op HouseQlassics ofwel gewoon kut.

Ik vond het namelijk erg kut dat ik overal vooraan bij het podium kots rook en niet een klein beetje, je rook het op 10 meter afstand. Kunnen die kotsende mensen nie gewoon naar de plee of thuis blijven.
ahahahahahaaaaaaaaaa!!!
ja dat is zekah minderz.... ik word dan zelf ook helemaal misselijk ervan... Maar van de drugs ga je meestal projectielbraken, dat houd in dat je dan ineens out of the blue moet kotsen en dan kan je nie naar de weecee.... Zelf nog nooit gehad, maar wel eens gezien... een meisje had dat... kotste ze zo ineens een jongen voor haar helemaal zijn rug vol.....:bah:..... ilg!!!
Gadver!!!!! hahaha lullig voor die jongen ik heb het een keer gehad toen een meisje een move op me wou maken dan voel je je pas verkankert want het was best een leuk meisje maar ze vond het niet zo leuk dat ik dronken moest kotsen en kreeg toen tranen in dr ogen en liep weg, daarom doe ik ook nooit meer zo waus met alcohol of drugs.
Er was trouwens nog iemand die ik tijdens jay dee zag die in de kost viel, die zat echt te balen
Ik heb ook projectiel gekotst, de ramen in de gang zijn nou mooi vies :D
Ik vond het opstootje in de wc wat jammer!! maar ja verder wel mooi feestje!!
Ik vond het feestje zeer geslaagd! Behalve het softe muziek in het begin.
En dat mn hak eraf brak op die veeeeeeel te gladde trappen. Maar de mensen van de security waren erg tof en ik mocht zomaar nieuwe schoenen halen en er weer in!!
thee (normale groene pickwick) is zo super...
thee met koffiemelk en suiker !! Mensen vinden het ranzig .. maar tis echt lekker hooorrr
MAAR TOCH IS THEE LEKKER !:)
pvd :<

tis pas kwart over 3 en moet nog onwijs langggg...
w0rk w0rk w0rk.. wat moet je ermee :/
Ik vond het jammer dat de sfeer de laatste uurtjes een beetje gespannen was. Af en toe een opstootje gezien, maar niet echt extreem ofzo...
Klopt!
ik vond de aankleding van de hall niet echt bijzonder !! niet dat ik daar iets om geef hoor...maare op Qlimax was het toch echt super gaaf gedaan....hier stelde het geen kut voor !!
ik zag wel een gast in de gang kotsen,hij probeerde et volgens mij eerst nog tegen tehouden met zijn hand maar dat ging uiteraard niet :D en die gasten achter hem baggeren er zo doorheen!! :S blehhh
Behalve de rustige music aan het begin van de avond was het verder een zeer geslaagd feestje! Was lekker uit mn bolletje
die gladde kankah vloeren daar
(of zal ik is nieuwe schoenen moeten kopen??)
(heb ze pas 7 jaar...;) )
zeker geslaagd feessie
alleen jammer van de muziek in het begin
maar jaa het heet niet 4 niks hq
Haha, inderdaad... vloer was glad. Vooral bij die ingang bij de trap beneden. Ben zelf paar keer bijnnnaaaa op me bek gegaan en heb vaak genoeg mensen er op hun bek zien gaan.
Heb best wel gelachen toen mensen onderuit gingen, zag er een beetje jackass uit :D
Ik had het echt niet meer :D
ik was as usual weer s 1 van die kostende mensen.. maar doe t nie in de zaal! meestal dan %-) Dat ik ziek werd was dus 1 vd mindere dingen van mijn feest, en verder vond ik, raar maar waar, de muziek op HQ minder! eerst te rustig, toen goed, maar toen weer te hard.. Zal wel komen doordat ik de 'ouwe tijd' niet heb meegemaakt, en doordat ik gewoon meer van hardstyle houd! :bounce:
maar voor de rest een superfeest qua sfeer enzo, ik heb geen agressieve mensen gezien of meegemaakt :-)
Ook trouwens effe wat pluspuntjes :)

-gratis plees
-gratis garderobe
-supervet geluid door de hele zaal!
-internetten :D
-veel lekkere wijven.....euh, mooie dames :)
-veel relaxe mensen
-goeie sfeer over het algemeen
-SIX MILLION WAYS TO DIE!!!!!!!

Wat trouwens ook minder was...
Waarom houden de metro's alleen rekening met mensen die richting Duivendrecht, Centraal Station moeten? Ik heb fucking 45min op die fucking metro gewacht voor maar 2 korte haltes de andere kant op :|
Mjah, aan de andere kant heb ik ook niet betaald voor de metro, zoals ik nooit doe :D
omdat ze de Zuidtangent uit hebben gevonden :D
Daar ga ik altijd mee naar school :P

Maar die kutbus komt ook niet langs me huis :(

Mjah, met Qontact ga ik gewoon lekker met de fiets :D
ik vond de muziek te lang soft er was geen opbouw in maar toen het eindelijk om 2:30 op gang kwam werd het alsmaar beter voor de rest hebben we (lestat scitzo en ik) toch best veel rellutjus gezien. de sfeer was goed en daar gaat het toch ook om.