Partyflock

Gizmo @ Axe Nightguide

 
Forumonderwerp · 21252
Heeft iemand gisteren Axe Nightguide.nl of V8 gezien? Was wel grappig, Gizmo was in de studio, en die moest een van die twee presentatrices leren hakken :)

"Kan je mij misschien dat gabberdansje voordoen?"

:D
Jaaaaah, k'heb ut gezien, was trouwens niemand aanwezig die echt kon mee stampuh op de muziek :bounce:
Hier was al een Topic over, Gold!! :P Maar goed, ik heb het gezien en moest bijna janken. Mijn held, Ferry Salee, kon gewoon NIET hakkuh!!!!

En die presentatrices; wat een ongelooflijke puntmutsen, zeg!!!
Danielito> OEPS! eerdere topic niet gezien! En hij kon inderdaad niet hakkuh nee :P

Kaasbek> Nee, vooral die knuppels achter de draaitafels. Hoor je Gizmo zeggen 'en nu gaat de zaal los', staan ze daar een beetje onhandig heen en weer te bewegen :) Ik had het er nog over met een vriend van me 'als wij daar nu stonden hadden we ze het wel ff voorgedaan' :)
laatste aanpassing
Dat andere topic stond trouwens in het verkeerde forum, vandaar... :D Maar wel een beetje suf die presentatrices inderdaad, echt van die dozen die geen zak van house afweten...
Whahahhaha :D inderdaad ja, echt van die stomme dozen
Ze zijn wel lekker daarentegen :P !!!!
Dat dan weer wel ja, vooral die blonde, alhoewel die wel ERG dom overkomt :) Dom en lekker :P
yezzz plies, ze zijn inderdaad best wel lekkerzzZz, maar ja, je gaat toch ook niet van die lelukke draken voor een tv programma inhuren :)
Nee, ik heb een gedeelde mening over dit programma.­ Op zich best leuk dat er een programma gemaakt wordt over feesten en DJ's maar doe het dan op een volwassen manier en niet met zo'n ongelooflijke TMF ondertoon!!
Ik heb het programma nu een paar keer gezien, en ik vind het meer een kinderprogramma....a­lles wordt wel heel erg lullig gepresenteerd door die 2 huppelkutten...net als dat andere programma op V8, met die blonde....

Hebben jullie trouwens al dat nieuwe programma gezien van "de broertjes"; op zoek naar de ideale vrouw...god, wat een boeren zijn dat toch ook :-S
Gizmo was grappig. En tsja.. dat hij niet kon gabberen.. wat is nou écht goed gabberen? :)

Die blonde ging toch ook nog paaldansen? jammer dat ze zo 'verlegen' was, want dat paaldansen van haar was wel érg lief. Maar 't is wel een mooie meid.
Ze weten echt gewoon helemaal niks van house/dance af... ik bedoel, als je gaat vragen aan een DJ of 'hardhouse de volgende rage' wordt, dan heb je OF oogkleppen opgehad het laatste jaar OF je bent nog nooit op een feestje geweest :)
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
ik heb maar een heel klein stukje gezien ik zapte en dacht heeee dat is gizmo man! maar toen was het al weer bijna afgelopen en ik was druk dus heb het maar half mee gekregen :(