Partyflock

Liefdesverdriet! :bah:

 
Mogge PF bezoekers,

Wat ik eigenlijk kwijt wil is dat ik het vanacht heb uitgemaakt met mijn vriend en nou begin ik te twijfelen of het wel de goeie beslissing is geweest, maar ik denk van wel want hij claimde me zo onwijs dat ik zelfs niet meer met mijn eigen vrienden om kon gaan en dat is niet goed naar mijn mening! Kunnen jullie mij een tip geven hoe ik toch een beetje van die pijn af kan komen?

Alvast bedankt voor de TIP!

Groetjes een verdrietige Madgirl!
hai lieverd, ik denk dat ik zo ongeveer alles al gezegd heb in je berichtenbox gedaan. ik denk dat je verder gewoon de verloren tijd met vrienden moet inhalen, en verder gewoon lekker feesten:) een leuke meid als jij vindt snel weer een jongen

(K)
Hé Miech ben je soms aan het solliciteren? ;D :D
De manier: gewoon ff de tijd voor je gevoel nemen maar niet blijven hangen in het beeld van: Oh wat voel ik me ***.­ Ga lekker dingen doen die je wil, er is niemand meer met wie je rekening hoeft te houden.­ Lekker gaan genieten van de mooie dag!!

Succes en serkte,

kuzz
Jakuza
Artiest Jakuza
Och armpje. Ik heb al een idee.... :D Wacht maar. Die wolken gaan er niet lang hangen. Dat zonnetje krijg ik wel terug. Ow nee dat gaat geen probleem vormen :D.

:bloem:
ikku heb ut zondag uit gemaakt met mijn vriend. 2 jaar gehad... het is gewoon het beste voor mij en dat is het belangrijste. gister ging ik ook weer twijfelen...maar je moet nooit vergeten waarvoor je het hebt uitgemaakt...en als je terug gaat het weer hetzelfde wordt. het heeft ff tijd om te slijten maar daarna zul je weer ontzettend genieten van je vrijgezelli leventje..en wat is nou leukerder dan vrijgezel zijn

de tijd zal het leren...
succes wijffie
(K) Jorieke
THNX :snik:
Liefdesverdriet??? Het zou verboden moeten worden!
Een tip van mij? Blijf voorlopig vrijgezellie en ga lekker stappen met je vrienden, voor je het weet ben je je liefdesverdriet zooo vergeten;)

(K)
Lil ik sluit me helemaal bij je aan !!!!
en kleren kopen helpt ook tegen liefdes verdriet
:bloem:

ik zou er even goed over na denken, maar je hebt het tenslotte niets voor niets uit gemaakt ...
klopt carlo, dat weet ze ook;)
en anders kom je naar mij toe en dan mag je best effe uithuilen!!!!!
Maar niet telang wandt daarna neem ik je mee naar een of ander feest en zal ik je laten zien dat feesten met mij echt een andere demensie is!
Laten zien wie de gekste is.­
sterkte ermee verder!