Partyflock

Waarom r altijd zo negatief over hardstyle wordt geluld...

 
Forumonderwerp · 21154
Ik begrijp dat niet.... je ziet t overal en op elk forum valt t me op....... ah die hardstylers dat zijn zo van die simpele figuren met een wegwerkersbroek aan of van die stomme HEE-HOO boeren..... leg t me eens uit en kom met een goede rede.....
je doet er nix aan helaas...

eerst was het hardcore, toen trance nu hardstyle...
er komen dus ook mensen op hardstyle feesten die denken, he leuk, laten wij es naar een feesje gaan. geef hun gelijk, maar voor de mensen die echt voor de muziek komen gaat de sfeer zwaar naar beneden dan :(

vandaar helaas
eigenlijk kom ik alle soorten feesten,en weet me altijd heel goed te gedragen,
laatste aanpassing
aha dus t ligt aan de mensen die er eigenlijk niet thuis horen... die zomaar naar een feest gaan... dus jullie scheren hardstyle volk gewoon over n kam??? matig hoor.... en ik denk ook dat die mensen eerder naar trance energy gaan ofzo dan naar een hardstyle feest met al dat gebeuk en gestamp enzo
als je nou eerst ff leest dat zegt Goldstriker helemaal niet
ik lees........:bloos:
laatste aanpassing
Ik wordt die mensen ook een beetje zat die alleen maar lopen te blerren hoe exclusief hun muziekstijl is.

TECHNOVOLK! :D

Ik vind Hardstyle persoonlijk een paar avonden relaxed, niet te vaak. Net als met Techno. Het is gewoon effe de spieren los rammen.
Hardstyle is gewoon erg toegankelijk.
Maten van me die geen feestgangers zijn, maar een beetje bij het meeloop publiek horen luisteren nu ook allemaal hardstyle. Sommigen zijn de laatste tijd voor het eerst naar een feest geweest, en die komen ook met we hebben hee hoo geroepen verhalen thuis.
Die mensen weten ook niet beter volgens mij :P Maar door dat soort verhalen wordt de houding tegenover de zogenaamde hardstyle liefhebbers een beetje negatief :P en nu ga ik eten.
smakelijk.....

maar t is idd wat Kolaas zegt hoor... altijd die techno fans enzo die zo negatief praten over hardstylers... laat iedereen toch in zn waarde en laat hem/haar zelf bepalen wat ie leuk vind!@!!!
Eh, ik hoor meerdere mensen hier zoiets zeggen als :"als je voor goede muziek komt dan moet je -daar en daar- wl of juist niet heengaan".

Kijken jullie nou wel een beetje uit dat je niet allerlei veel te verdoorgezochte scheidingen gaat leggen in iets dat misschien wel helemaal niet zoveel met muziek te maken heeft. Ik wil niet zeggen dat ik House gn muziek vind maar denk wel een beetje rationeel!!!!! Uiteindelijk gaat het hier grotendeels om wat vermaak in de weekenden en veel minder om muziek.
Dummy
Werkzaam bij Partyflock
Artiest Dummy
Was toch een spreekwoord over???

"Verandering van spijs doet eten!"

Als je openstaat voor meedere muziekstromingen wordt het uitgaan een stuk leuker lijkt me.. dan hoef je niet te schreeuwen van die is ruk, die is bagger, kan niet mixen, enz.. zeg dan niets.. (wel leuk voor discussies natuurlijk)
Juist ja openstaan voor andere muziekstromingen en alles is opgelost. Wil niet zeggen dat je dan ook maar alles mooi moet vinden maar geef het een kans om het te waarderen en is het niet je ding dan weet je dat en hou je je er verder ook niet meer mee bezig.
maar ff 1 ding hoeveel van die Hardstylers lopen er altijd te zeiken over TECHNO???
ik in elk geval niet!! ik vindt techno net zo wreed als hardstyle
vind gewoon dat iedereen zijn eigen muziekstijl kan hebben....alleen ik luister liever hardcore.....hardsty­le verveelt,en je hoord alleen maar dezelfde nummers:(
heeft niks met stoer te maken hoor :S:S komt omdat het andersom ook veel gebeurt dus ja.... luister ik vid het allebijw el cool en ga daarom ook naar veel verschillende feesten... Innercity, Plens Valley, Mysterie Land dus ja.... hoor genoeg verschillende soorten muziek en vind t ook allemaal even vetjes alleen hardstyle is toch meer mijn muziek om egt ff uit mn plaat te kunnen gaan...
Het valt mij de laatste tijd ook wel erg op dat iedereen alleen nog maar loopt te zeiken op hardstyle... De reden ervoor is denk ik dat hardstyle op dit moment gewoon de populairste stroming binnen de house is. Mensen zijn hier vaak een beetje erg generaliserend bezig, en komen vaak aan met stereotypen als:

- Gabbers zijn asos en neo-nazis
- Techno-freaks zijn arrogant
- Hardstylers zijn 'simpel'.

Beetje jammer allemaal, laat elkaar gewoon een beetje in elkaars waarde!
laatste aanpassing
Omdat het gewoon kut muziek is en veel te eentonig is. Als ik met een pan tegen de muur ram krijg je hardstyle nou dat is toch niet relaxed. Ten eerste, je pan gaat kapot en ten tweede ,je krijgt ruzie met de buren........
2gold: laat elkaar gewoon een beetje in elkaars waarde?

doe niet zo simpel man;P

oordeel jij anders ff over gabbers en techno-freaks......


LAAT ELKAAR IN ELKAARS WAARDE;P;P;P
Dus HS zijn simpel he.....

Nou als je mij simpel noemt of wie dan ook dan zou ik hem adviseren om nooit meer in de spiegel te kijken!

Hardstyle is the best style(op hardcore na):bounce:
Op normale feesies BV HARDBASE komt tenminste leuk publiek nie van die mongolen die wijven prob te versieren of reserve neo nazi's
Tha_RaveBast , je hebt gold niet goed begrepen , hij zegt dat veel mensen generaliseren , niet dat hij die dingen denkt ( geloof ik , ff mezelf indekke :p )

Eigenlijk zou inderdaad ,zoals hierboven ook al een paar keer vermeld staat , iedereen gewoon ff naar andere muziek met een open mind luistere.

Ben erachter gekomen dat muziek als techno ook relaxt kan zijn , lijkt wel of je soms altijd een andere hoofddraad door de muziek heen hoort.
En Hard style is relaxt om ff lekker helemaal los op te gaan.
Ik val NIEMAND aan hoor :D

Ik vind het heerlijk om naar een HS party te gaan ,omdat IK vind dat er leuk publiek komt en heerlijk stamp muziek..

Als er mensen zijn die zich eraan storen laat ze dan maar lekker thuis blijven..

Me eigen vrouwtjuhhh houd er niet van dus die blijft ook thuis of gaat ergens anders heen :D

mzzl,
ben het eens met wat goldstriker zegt..
eerst kwamen er op hardstyle feesten eg bijna alleen maar mensen die er echt voor de muziek kwamen! Dat was zo tof :-d
Maar nu komt elke lompe boeren mongool op Qlimax, en ze zijn allemaal fan van Dana.
Ik ga nog steeds naar hardstyle feesten, maar dat vind ik gewoon jammer..
Wat ik vooral ook klote vind, is dat je het echt moet gaan verdedigen als je van hardstyle houdt!
Hoop dat er snel een andere hype is..
'k vind het kutmuziek maar de mensen die er van houden moeten dat lekker zelf weten .. ik ga niet alle boeren meteen met hardstyle associeren of andersom ..

Ik denk dat veel mensen alleen naar het soort muziek kijken en er een bepaalde groep bij vormt .. das jammer .. want overal lopen verschillende mensen rond..
Die nieuwe hype word voor de 2e x hardcore, jammer hoor!
Mevrouw heeft een glazen bol op haar monitor


heeeee hoooooo
Een hype is toch maar van korte duur dus maak je niet druk.

Als je er zoveel last van heb op die feesten ga dan niet deed ik ook 11 jaar geleden toen HARDCORE MIJ TE $&*^#% commercieel werd....
Van al die meelopende en erbij willen horen pipo's
En dan kreeg je ook nog van die 8terlijke commercieele (hardcore) zoals DJ PAUL ESTAK ofzo en charlie lownoise en nog veel meer ....hoezo een scene vernoiken???

OP HS feesten heb ik er geen last van dus ik stamp gewoon door :D

Wen er maar aan
Als ik iets niet leuk vind dan hou ik me er gewoon simpelweg niet mee bezig...
tsk tsk, wat een anti HS trend hier op PF:O

:D

Anyway, Gold heeft wel gelijk, met zijn sterotyperingen.

Op zich zit er vast een oordeel achter de door hem genoemde vooroordelen. Als ik kijk naar de replys op PF en de muzieksoort van de schrijver, zie ik toch overeenkomsten vaak (zeker niet altijd) tussen de muziek en de simpelheid, arrogantie etcetc.

Trouwens Gold, hoe worden Hardhousers omschreven? Ik weet het eigenlijk niet, aan welk stereotiep ik moet voldoen. Gulden middenweg-persoontje?

oh ja, en D&B liefhebbers zijn alto:D
de stroming hardstyle is gewoon populair geworden omdat veel mensen het wrede muziek vinden. wat is daar zo erg aan?? je kan mensen toch niets kwalijk nemen omdat ze van hardstyle houden??

ik ben zelf ook pas een jaartje naar party's aan het gaan. gewoon omdat ik er pas laat mee in aanraking kwam en zeikende vrienden had die nooit mee wilden. kijk dat mensen de sfeer gaan verneuken met geheeehooo vind ik ook fucking irritant, maar tot nu toe heb ik dat op HS feestjes nog nooit meegemaakt en vind het volk dat er rondloopt super relaxed.

ik denk dat mensen die er vroeg bij waren het gewoon kut vinden dat iedere klojo dana gaaf vind, ze horen niet meer bij dat kleine exclusieve groepje van vroeger.

dat HS eentonig is moet ik wel een beetje toegeven en dat je te veel dezelfde platen hoort is ook zo. daarom ben ik ook erg benieuwd hoe Xqlusive wordt, misschien dat dat weer heel anders wordt dan een qlimax bijvoorbeeld.
Gelukkig bestaat er ook nog zoiets als Metal, Rock, Blues, Jazz, Klassiek, Big Band, Flamengo e.d....... ;-)
Op zich zit er vast een oordeel achter de door hem genoemde vooroordelen. Als ik kijk naar de replys op PF en de muzieksoort van de schrijver, zie ik toch overeenkomsten vaak (zeker niet altijd) tussen de muziek en de simpelheid, arrogantie etcetc

je hebt het hier over mij neem ik aan??
Nee, jouw replys zijn meestal langer dan de 1-zins replys van sommigen op PF
Nee, jouw replys zijn meestal langer dan de 1-zins replys van sommigen op PF

en is dat dan positief of negatief :S:S ;)
Niet zeuren gewoon lekker door stampuhh op HS music :bounce:
tsk tsk, wat een anti HS trend hier op PFAnyway, Gold heeft wel gelijk, met zijn sterotyperingen.

Op zich zit er vast een oordeel achter de door hem genoemde vooroordelen. Als ik kijk naar de replys op PF en de muzieksoort van de schrijver, zie ik toch overeenkomsten vaak (zeker niet altijd) tussen de muziek en de simpelheid, arrogantie etcetc.

Trouwens Gold, hoe worden Hardhousers omschreven? Ik weet het eigenlijk niet, aan welk stereotiep ik moet voldoen. Gulden middenweg-persoontje?

oh ja, en D&B liefhebbers zijn alto

D&B'ers, goa-trancers, teKno'ers en triphoppers zijn alto. ;)

UK Hardhousers... tja, daar kan ik niet echt een stereotyp voor bedenken eigenlijk :P Engelsman ofzo? :D
waarom er zo over hardstyle gelult word? omdat je eigenlijk vaak genoeg ziet dat als iemand niet van hardstyle houdt meteen de grond in word geslagen blabla

das het enige jammere hiero...hou je nie van hardstyle dan hoor je er nie bij

zo komt het meestal wel over
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Wrom?
nou, de meeste Hardstylebeu ->Q<- ers kijken niet verder dan de letter Q.
Er worden topic ge-opent dat hardstyle het enige is dat telt.
techno is simpele muziek.
weet ik het allemaal.
het zijn voornamelijk kortzichtige topic en opmerkingen die worden gedaan over hardstyle.
en de rede voor mij om het te hate is dat eht simpele muziek is, on-experimenteel, altijd het zelfde en het heeft totaal gen variatie. het enige dat er lekker aan is is de bass.
als ze een remix maken van bijv. een hardcore nummer zuigt die aan alle kanten en klinkt totaal niet.
nou moet je niet denken dat hardcore het enige is voor me want ik heb een hele brede muziek smaak wat house betreft. ik kan zelfs trance luisteren ( geen CLUB).
maar hardstyle zuigt gewoon en heeeft nix
laatste aanpassing
Ik vind het heerlijk om op HS te gaan stampuhhhh.

En ik vind dat er altijd wel een relekst publiek komt:D ...wat ik ook wel belangrijk vind.

Hardcore blijft voor mij NO 1 maar ik vind HS ook lekker net als HH
En als iemand daar een prob mee heeft dan gaat hij maar het dichts bijzijnde police office
hardstyle sucs hardstyle sucs hardstyle sucs hardstyle sucs hardstyle sucs hardstyle sucs hardstyle sucs hardstyle sucs hardstyle sucs hardstyle sucs hardstyle sucs hardstyle sucs

grapjuh :P
jij grapjas :O:O:O:O
Okay! Net iet wat anders dan dat ik het heb geformuleerd!

1000 x sorry!!!!!

Ja moest mn haar ff tune-en! En had een spiegel nodig......
HS is trance met een Happy hardcore bass HEEEEEHOOOOO


Enne wat er aan het begin van dit topic word gezegd dat jullie als HS liefhebber (zijnde) altijd worden afgenouwd.

Doen jullie nu precies het zelfde met Techno liefhebbers.


UNITE AS ONE
toen gabber een hype was zat iedereen daarop te mekkeren, nou is hardstyle een hype en zit iedereen lekker daarop te mekkeren.

Maarja fuck it luister gewoon naar de muziek die je tof vindt en heb schijt aan anderen


alleen niet naar hip-hop/negerherrie
laatste aanpassing
oja, en als iemand het niet met je eens zeg je gewoon in die stinkbek van diegene: fuck you, you fucking fuck
laatste aanpassing
waarom er negatief over word gelult?? logisch, omdat t tegenwoordig vrijwel alleen maar uit bagger bestaat! en omdat het commercieel is, en omdat iedereeen er als kuddedieren achteraan banjerd!