Partyflock

Sluipschutter Washington getraind door Al-Qaeda

 
Forumonderwerp · 21134
Sluipschutter Washington getraind door Al-Qaeda

Uitgegeven: 19 oktober 2002 11:00

BRUSSEL - De sluipschutter die Washington onveilig maakt, zou zijn getraind door al-Qaeda. Dat meldden de Belgische kranten De Morgen en Le Soir zaterdag op basis van bronnen bij de Brusselse justitie.

De Amerikaanse FBI heeft volgens beide dagbladen afgelopen week in Brussel de Tunesische van terrorisme verdachte Nizar Trabelsi verhoord, die zegt dat al-Qaeda in Afghanistan drie sluipschutters heeft getraind om in de VS personen van grote afstand te kunnen doden.

De FBI zou de informatie nu willen controleren bij strijders van al-Qaeda die vastzitten op de Cubaanse basis Guantanamo. De oud-profvoetballer van Borussia Dortmund Trabelsi werd kort na 11 september vorig jaar aangehouden in Brussel, op verdenking de Amerikaanse ambassade in Parijs te willen opblazen. Hij zit sinds die tijd vast in Brussel, waar hij al enkele jaren woonde.

Bron: nu.nl

------------------------------------------------
Moet niet gekker worden :S
laatste aanpassing
Ziek he
Neej idd... is wel heel erg ziek allemaal :vaag:
Ik geloof er niet zo in. Ik houd het gewoon nog op een losgeslagen gek.
zou wel leip zijn als er op een gegeven moment 19 van die gasten getrained door Al Qaeda rond lopen. SICK
Tuurlijk, want alqaeda strijders leggen nogal eens een tarotje en geven zich voor God uit

:-S
Wat een bullshit
tja, heb er ook me vraagtekens bij :S
het lijkt me sterk
maar zou wel ziek zijn :vaag:
dan heeft bush weer n argument om irak aan te vallen

%-)
kankerzooi....Mn fiets is kapot. Al-Qaeda zit erachter. Ik weet het zeker...
Jay: moet je ff melden bij de Amerikaanse ambassade.
Misschien krijg je wel een SEAL-team die de daders opspoort en een vergoeding van de Amerikaanse regering in het kader van War on Terrorism..
is goed...zal ik doen!
geloof er niks van
t zou wel waar kunnen zijn... maargoed...
Geloof er geen ene foek van.

Past mij teveel in het straatje van Blair en Bush
:Kots:

VS schijnen te vergeten dat zij zelf de grootste maloten op Aarde creeren.
WHAHAHAHAHAHWHAWHAWH­AHAHAHAHAHWHAWHAWHAH­AHAHAHAHWHAWHAWHAHAH­AHAHAHWHAWHAWHAHAHAH­AHAHWHAWHAWHAHAHAHAH­AHWHAWHAWHAHAHAHAHAH­WHAWHAWHAHAHAHAHAHWH­AWHAWHAHAHAHAHAHWHAW­HAWHAHAHAHAHAHWHAWHA­WHAHAHAHAHAHWHAWHAWH­AHAHAHAHAHWHAWHAWHAH­AHAHAHAHWHAWHAWHAHAH­AHAHAHWHAWHAWHAHAHAH­AHAHWHAWHAWHAHAHAHAH­AHWHAWHAWHAHAHAHAHAH­WHAWHAWHAHAHAHAHAHWH­AWHAWHAHAHAHAHAHWHAW­HAWHAHAHAHAHAHWHAWHA­WHAHAHAHAHAHWHAWHAWH­AHAHAHAHAHWHAWHAWHAH­AHAHAHAHWHAWHAWHAHAH­AHAHAHWHAWHAWHAHAHAH­AHAHWHAWHAWHAHAHAHAH­AHWHAWHAWHAHAHAHAHAH­WHAWHAWHAHAHAHAHAHWH­AWHAWHAHAHAHAHAHWHAW­HAWHAHAHAHAHAHWHAWHA­WHAHAHAHAHAHWHAWHAWH­AHAHAHAHAHWHAWHAWHAH­AHAHAHAHWHAWHAWHAHAH­AHAHAHWHAWHAWHAHAHAH­AHAHWHAWHAWHAHAHAHAH­AHWHAWHAWHAHAHAHAHAH­WHAWHAWHAHAHAHAHAHWH­AWHAWHAHAHAHAHAHWHAW­HAWHAHAHAHAHAHWHAWHA­WHAHAHAHAHAHWHAWHAWH­AHAHAHAHAHWHAWHAWHAH­AHAHAHAHWHAWHAWHAHAH­AHAHAHWHAWHAWHAHAHAH­AHAHWHAWHAWHAHAHAHAH­AHWHAWHAWHAHAHAHAHAH­WHAWHAWHAHAHAHAHAHWH­AWHAWHAHAHAHAHAHWHAW­HAWHAHAHAHAHAHWHAWHA­WHAHAHAHAHAHWHAWHAWH­AHAHAHAHAHWHAWHAWHAH­AHAHAHAHWHAWHAWHAHAH­AHAHAHWHAWHAWHAHAHAH­AHAHWHAWHAWHAHAHAHAH­AHWHAWHAWHAHAHAHAHAH­WHAWHAWHAHAHAHAHAHWH­AWHAWHAHAHAHAHAHWHAW­HAWHAHAHAHAHAHWHAWHA­WHAHAHAHAHAHWHAWHAWH­AHAHAHAHAHWHAWHAWHAH­AHAHAHAHWHAWHAWHAHAH­AHAHAHWHAWHAWHAHAHAH­AHAHWHAWHAWHAHAHAHAH­AHWHAWHAWHAHAHAHAHAH­WHAWHAWHAHAHAHAHAHWH­AWHAWHAHAHAHAHAHWHAW­HAWHAHAHAHAHAHWHAWHA­WHAHAHAHAHAHWHAWHAWH­AHAHAHAHAHWHAWHAWHAH­AHAHAHAHWHAWHAWHAHAH­AHAHAHWHAWHAWHAHAHAH­AHAHWHAWHAWHAHAHAHAH­AHWHAWHAWHAHAHAHAHAH­WHAWHAWHAHAHAHAHAHWH­AWHAWHAHAHAHAHAHWHAW­HAWHAHAHAHAHAHWHAWHA­WHAHAHAHAHAHWHAWHAWH­AHAHAHAHAHWHAWHAWHAH­AHAHAHAHWHAWHAWHAHAH­AHAHAHWHAWHAWHAHAHAH­AHAHWHAWHAWHAHAHAHAH­AHWHAWHAWHAHAHAHAHAH­WHAWHAWHAHAHAHAHAHWH­AWHAWHAHAHAHAHAHWHAW­HAWHAHAHAHAHAHWHAWHA­WHAHAHAHAHAHWHAWHAWH­AHAHAHAHAHWHAWHAWHAH­AHAHAHAHWHAWHAWHAHAH­AHAHAHWHAWHAWHAHAHAH­AHAHWHAWHAWHAHAHAHAH­AHWHAWHAWHAHAHAHAHAH­WHAWHAWHAHAHAHAHAHWH­AWHAWHAHAHAHAHAHWHAW­HA

wat een bullshit zeg
sjah, ik krijg maar geen APK op mn auto.

AL QAEDA heeft em gesaboteerd!:S

zow kunnen we echt altijd die gasten de schuld geven.

als er geen 11 september was geweest wie hadden ze nu dan aangewezen???


sicko's
ik geloof er ook niks van. heb er trouwens ook nog niks over gehoord op cnn. hebben die belgische kranten dat echt opgeschreven? stomme belgen. ;)
Pato
Artiest Pato
ze zullen best sluipschutters getraind hebben maar volgens mij is het gewoon een of andere gek die de weg kwijt is :S

ik denk: geen connecties met Al Qaeda
de toekomst zal het leren.....
Ik kijk nergens meet van op, dus waarom zou dit niet waar zijn...
Het moet alleen niet gekker worden :S
Tegenwoordig zit de AL Qaeda beweging achter elke mongool die iets doet wat nie ken.. amerika wijst wel heel makkelijk naar hun!! :@
Al Qaeda komt ook draaien op innercity, hoop dat ze boel niet gaan saboteren dan.
tja dit kan je vergelijken als wat saddam doet in irak met die gevangenen vrij laten...
Trabelsi zit niet vast, die zit nog gewoon in de selectie van 1e van AFC Ajax :)

Heb em zaterdag nog zien spelen :)