Partyflock

Zullen we niet eenx wachten tot Innercity geweest is.

 
Forumonderwerp · 21129
Kunnen ze hier nou niet een x wachten tot een feest geweest is. Daarna pas oordelen of het goed of slecht was. Pffffffffff het lijkt hier wel een oude wijven club af en toe.
Het Narrowminded gedeelte van het Techno publiek begint meteen te zeiken dat Dana draait op Innercity.
Wacht eerst het feest af en oordeel later!!!!
Innercity is nog altijd een feest geweest voor MEERDERE stijlen!!!!!!!
laatste aanpassing
Ik ben het met je eens maar je bent nou zelf ook aan het generaliseren!!

Ik zie mezelf als Technopubliek maar zeker niet als narrowminded!

Ik baal ook van al die kuttopics over kutfeesten die nota bene nog gehouden moeten worden!!
Je leest het verkeerd --> Ik doel hier op het Narrowminded gedeelte van het Techno publiek, de zeikers dus.
Ik heb het niet over het deel dat gewoon lekker naar Innercity gaat om te feesten en niet om te zeiken
Aha ok, maar ik had mijn reply al gepost voordat je je tekst aangepast had, zie het nu..
klopt ik had het in eerste instantie de zinsopbouw verkeerd staan hehehe.
Daarom heb ik het aangepast, je was te snel met reageren hehehehe
laatste aanpassing
Ach ja wij Nederlanders zijn gewoon goed in zeiken, vooral dat gedoe om Dana slaat nergens op. Als je haar niet wilt horen ga je gewoon naar 1 van de andere zalen.
Pcies

Zoals ik al zei, en Tjeerdo ook lees ik net in een ander topic, is Innercity een event voor meerdere stijlen.
Zie het als een soort "Mysteryland Indoor"
Gewoon voor iedereen wat, kun je lekker een beetje rond gaan lopen en kijken wat er nog meer leeft ipv 1 muziekstyle.
In het verleden is er bijvoorbeeld ook UK Garage gedraaid op IC das toch weer een hele andere scene
laatste aanpassing
het leuke is ook dat er heel veel mensen ontzettend lopen te zeiken op ic maar toch heengaan...waarom ga je naar een feest als je er toch alleen maar over loopt te zeiken...:S
Idd dat snap ik ook niet, ze kraken het helemaal af maar gaan toch :vaag:
Ja Pcies , en als het feest dan goed was hoor je ze niet meer. Want ze zullen het maar eens naar hun zin hebben gehad op een feest wat ze van te voren af hebben lopen kraken.
Laat iedere stijl in hun waarde.
Is het je ding niet ga er dan ook niet heen of pas je aan.

Voorbeeld : Ik ben zelf ook naar Sensation White geweest en vond het een relaxed feest ondanks dat het niet echt mijn stijl van muziek is.
laatste aanpassing
Een feest maak je altijd nog zelf maken, de muziek moet natuurlijk ook nog wel te doen zijn.

Ik heb eigenlijk nog geen feest gehad, wat ik helemaal niks vond
ja pcies maar dit zul je toch altijd wel blijven houwh :S
er is hier een goed punt gemaakt
ik vond ic vorig jaar helemaal niks maar daar trek ik me conclusie's uit en ga dus dit jaar niet heen in tegenstelling tot vele andere die het vorig jaar ook drama vonden maar toch weer heengaan..:s
ik ben in 1999 en 2000 geweest en heb me toen best vermaakt. Ik ga dit jaar denk ik ook wel, staan genoeg goede namen in de line up.
HQpartypeople:
zeker alleen jammer dat het zo ontzettend massaal is geworden.dat viel me vorig jaar op 1 of andere manier erg tegen.Maar misschien ga ik er tog nog wel naar toe.
Ik ga als het goed is samen met mun neef , kwam er een tijdje terug achter dat ie met zijn vrouw ook naar feesten gaat hehehehe
het enige beroerde van IC is altijd die gang van de main naar de techno. Maar ja dat blijf je toch houden

maar Umek, Dave Clarke, Vath, Dana en Tiesto (want die zal echt wel een lekkere set gaan neerzetten in de main) staat gerant voor een leuke avond
ik ga zeker ook wel om te feesten, maar maak dan een hardstyle area als het Mysteryland indoor is, want dat is het niet, hardstyle is nog nooit gedraaid op innercity, dus waarom moet dana nu in 1x wel komen, omdat het gegarandeerd 8000 man extra misschien trekt dus dat is weer kassa voor ID&T, ipv bijvoorbeeld een gewaagde line up neer te zetten met onbekendere namen gaan ze toch weer voor de bekendere...
laatste aanpassing
een beste gang is dat :D
2 Groovyloco --> Hardstyle wordt gedraaid omdat Innercity alle grote stromingen laat horen behalve Hardcore. Aangezien dat Hardstyle 1 van de grootste stromingen van dit moment is wordt het ook gedraaid op Innercity.
IC was zowiezo wel uitverkocht gegaan met of zonder Dana
Magic Man je begrijpt me wel :P
ID&T heeft altijd gezegd dat ze met Innercity een gewaagde line up wilde neerzetten met dj's die bijna nog nooit in NL gedraaid hebben, vorig jaar was het zeker wel het geval, er blijven natuurlijk altijd wel bekendere komen dat begrijp ik ook wel en dat wil ik ook wel, maar waarom alleen dana dan en niet een hele hardstyle area, ik vind dat er nu mensen gaan komen die alleen dana mooi vinden of hardstyle en dat ze dan daarna weer beginnen te zeiken dat het geen zak aan was...Ik vind zelf hardstyle echt niet verkeerd hoor, Techno blijf ik het mooist vinden, maar ben verder allround houser van club tot techno en van oldschool tot hardstyle...
De combinatie, innercity-commercieel-dana,is voor sommige mensen genoeg denk ik.Veel mensen die jarenlang naar Innercity gingen zagen het feest door de jaren commercieeler worden net als andere feesten waar ze heen gingen.En dat dana nu waarschijnlijk gaat afsluiten op IC in combinatie met de enorme popularieteit die dana nu heeft,is voor sommige mensen misschien genoeg om te zeggen 'wat een commercieele truc'.Ik maak me er niet zo druk over als ik naar Innercity zou gaan dan ga ik op dat moment ergens anders staan ,in de technozaal denk ik.
Ik ben met je eens dat als je alleen voor Dana komt dat je dan achteraf niet mag zeiken. Het grootste gedeelte wordt er op Innercity toch andere muziek gedraaid. Hardstyle Area zou wel relaxed zijn. Ik vind Dana als afsluiter wel lekker , gewoon ffe gas erop en flink knallen.
Ik ga alleen maar naar Innercity omdat ik nog muntjes overheb, en helemaal niet voor de muziek...

hehehe

;P
Ach...Dat eeuwige gekanker over Dana. Commercieel. Nou en? Ze wil ook geld verdienen.
Als je je avondwandeling door de Rai goed instudeert dan kom je nog eens leuke dj's tegen :)
Marnix, Tiesto, Sven, Dave Clarke, Umek. Ik vermaak me wel :D en als niet, dan ga ik gewoon op de grond liggen in een van die kilometerslange tunnels :vaag:
Party-Q je moet niet gaan, je kan ook gewoon zondagochtend vroeg opstaan en je muntje voor een of andere treinverbinding gebruiken, of bus...dat schijnt te kunnen. Proberen waard toch? :D :p
Dan ga 'k toch liever naar IC.... i.p.v. 20 keer op en neer van de rai naar centraal...
Er zijn nog mensen die het wel snappen :D
Ik begrijp best wat je bedoelt, maar ik ben van mening dat sommige stijlen niet in 1 zaal gecombineerd kunnen worden. Sensation Black is daar het levende bewijs van, daar waren namelijk zeer zware trieste narrowminded hardstylertjes die Liebing en Picotto uit gingen fluiten, omdat ze geen hardstyle draaiden.
Ik weet nu ook al zeker dat als Dana na Vath gaat draaien er een heleboel narrowminded mensen zullen zijn, die gaan zeiken dat Vath niet hard genoeg draait en dat ze beter de hele avond Dana neer kunnen zetten en dat soort gezeik.
En zeg nou zelf, Dana verdient het echt niet om tussen namen als Vath, Tiesto, Saunderson en zelfs Marco V te staan.
Ze hadden beter een Hardstyle area kunnen openen. Daar zou veel vraag naar zijn en dan ben je ook meteen van dat gezeik af.
48 euro my ass.

ik wens jou en je portomonnee veel plezier.
2 Kapi --> SOrry maar Dana is een DJ die al heeeeeeeeeel lang draait. Toen Dana al hardcore draaide had nog niemand van Tiesto gehoord en ook niet van Liebing of Picotto.
Zij heeft zich allang bewezen, en hoeft zich dus niet op nieuw te bewijzen voor sommige kleuters die hier rondlopen.

De Mainstage op Innercity is Various Artists & Styles !!!
Kun je daar niet tegen dan ga je naar een Techno Only, Hardstyle Only of Progressive only feest.
laatste aanpassing
Haha, ik ga wel hl hard lachen als Dana zometeen op Innercity ineens een of andere geweldige Techno-set neerzet en dus alle kritiek wegblaast!!
Dude.... jij heb echt geen leven. Je loopt op anderen te zeiken die zeiken. Dat betekent dat je net zo erg bent als hun. Je bent niet de opvoeder hier:bah:
Wie??
2 Nosfera7u : je hebt wel gelijk maar wat Kapi zegt daar zit ook wel een kern van waarheid in.Er zullen nu weer veel mensen in de main komen met een hardstyle gevoel die denken van wat word er tog rustig gedraaid waarom draait niet iedereen 'zo hard als' dana.Maar je kunt t ook van de kant bekijken dat de style in die zaal word opgebouwd dat het steeds een stukje harder zal gaan.dat is wel de opzet natuurlijk.
2 Magic man/Kapi
Misschien hebben ze het bij ID-T aangedurft om Dana erin te zetten om dat er twee andere dj's staan die ook heel Nederland kent en waarvan de meesten weten ow die draaien niet echt Hard Style ( tiesto en marco V , marco V soms een beetje in die richting )
2 Magic Man --> Ik ben het met je eens, en dat schrijf ik ook, dat als je alleen voor Hardstyle komt dat je dan niet moet zeiken over de andere muziek. Innercity is voor meerdere stijlen.
En aangezien er veel Techno gedraaid wordt zul je dat moeten accepteren.

Wordt alleen een beetje suf van sommige mensen hier. Komt altijd op hetzelfde gezeik neer.
En wordt een beetje ziek van mensen die roepen dat je Techno moet snappen en dat het moeilijkere muziek is ?????
Vaak zie je dan ook nog eens dat de mensen die het hardste zeiken wel naar feesten zoals X-Qlusive gaan of Qlubtempo gaan. Wat dus echt Hardstyle feesten zijn
We beginnen met z'n allen veel te veel in hokjes te denken en elkaar ook in die hokjes te plaatsen. Ik wordt er ook echt niet vrolijk meer van, al dat ge-emmer. Ik wacht met smart op een stel leuke Topics :D
Zal eens kijken of ik wat grappigs kan verzinnen :D
ghe ghe....ben benieuwd :D ghe ghe....!!!
Om nog even terug te komen op wat ik bedoelde; Het is zo dat Dana internationaal gezien, producerend gezien en mixtechnisch gezien in het niet valt bij Marco V, Vath, Tiesto en een Saunderson. Dus daarom verdient ze het naar mijn mening niet om de main af te sluiten.
Maar ach lekker belangrijk allemaal. Hoop alleen niet dat bekrompen mensen Vath uit gaan fluiten.
dana internationaal?
dat is tog die travestiet :P
Telt vrijheid van meningsuiting dan helemaal niet meer in dit land!:p
laatste aanpassing
Maar natuurlijk wel Lilian