Partyflock

spelbreekers

 
Wat doen jullie als er iemand ruzie met je zoekt op een feest?

Dat had ik namelijk met een turk op Impulz. Hij ziei dat ik had lopen lullen ofzo maar dat was niet zo. Hij dede dom tegen mij ben meteen weg gegaan tering leier meteen mijn hele avond naar de gal.

willen jullie hier je mening over geven

groetjes red devil
wil ik wel...maar je verhaal is een klein beetje ingewikkeld door het niet gebruiken van leestekens...
hebbet nog nooit meegemaakt dat iem ruzie zocht, maar denk dak tzelfde reageer als in de kroeg gwoon negeren en weglopen, en mocht die persoon verder gaan en vervolgens ook echt te ver gaan, ja dan gaan we hem/haar wel ff op zijn/haar nummer zetten, maar zou nooooooooooit gaan meppen, ben ik te weekhartig voor denk ik.
kan als de beste schelden maar meppen.......... no way!
maar in jou geval denk ik dat je goed heb gereageerd, alleen moe je je avond er nie door laten vergallen, moe je gwoon boven staan, als jij dr niet op in gaat ben je superieur aan de gene die ruzie zoekt!!!!!!!!!!
Joh thnx
vond het echt niet cool was mijn eerste feest
nee is ook nie leuk :(

maar ja was waarschijnlijk weer zo'n naar gassie die gwoon uit is op ruzie, en die gwoon eigenlijk nie eens binnen had moeten zijn..........

komt alleen binnen om de sfeer te verzieken, maar ja als die zowieso al goed is zalt m veel moeite kosten!!!!!!!!!

tering heb t gevoel dak echt slap lul............................ misschien hak toch nie naar de kroeg moeten gaan................
da's echt zwaar minder dan! Ik weet wat je dan voelt...zeer kut...zeker heel de tijd 't idee gehad dat je 'm weer tegen zou komen? Lekker laten gaan gozer. Zulke gasten zijn niet wijs. Bij mij hoeven ze trouwens niet met zulke grappen aan te komen, ze hebben zo hun knieschijven achterstevoren leggen, en dat feest moeilijk hoor....
Zo broer hier QuiNell leestekens gefixed :D
Ja maar ik kom voor het eerst op zoon feest weet ik veel ik ga niet meteen maten sta ik straks buiten en is hij nog meer mensen aan het lastig vallen
hahaha...ok cool! :D


ja je hebt gelijk...verstandig wat je hebt gedaan. Ik ga al 6 jaar en heb a lveel meegemaakt, soms loop je wijs weg, maar soms moet je gewoon iets doen. BV. toen er van die nazi's hun rechterhand omhoog deden bij een indonesische vriendin van me en in haar gezicht spuugden...

gewoon gestrekt en de broekspijpen braaf naar beneden gerold...
je moe ook nie meteen gaan meppen, dara ken ik ook nie tegen........ van die mensen die dr meteen op los gaan rammen >( bah......... kijk als jij dr eerste klap ontvangt zou ik zeggen sla m tot moes, maar als dat nie t geval is, negeer diegene (ben je al superieur) of lost op met woorden, dan vin ik je veel moediger dan dat je meteen gaat meppen.

zo da benk kwijt:D
Ik heb ook vaak ruzie gehad met Marrokanen of Turken (weet ik veel wat het zijn), en ben gewoon afgedropen, ik ga echt niet naar een feest om te knokken bah.
Maar er lopen ook gewoon aardige rond, viel me gewoon op denk... no hard feeling though.
ow ja in dat geval van ray zou ik (als ik nie zo weekhartig was) ook meteen gaan meppen
ja iedereen is cool maar er loopen er altijd een paar bij die de zooi verzieken meteen een feest verbod geven
Hiephiep hoera voor jou Red Devil, je hebt de enige juiste reactie gegeven. Gewoon lekker negeren en weglopen. Het is alleen inderdaad jammer dat het zo'n nare stempel drukt op een feest.

Op de feesten (oa 2x)waar ik ben geweest heb ik dit nog nooit meegemaakt. Ik verbaas me juist altijd over de goede sfeer en over hoe overdreven aardig iedereen voor elkaar is, al weet ik dat dit voor een groot deel door de xtc komt. Grote kans dus dat het de volgende keer beter zal zijn.
achter oa 2x moest dus Impulz staan
Ja ik ben ook op HQ feb geweest ook allemaal flexe menssen. En in Londen naar de hardhouse academy geweest daar waaren ook alleen maar flexe mensen. dus het kan wel zonder die lui.
Nog nooit last gehad op een feest. en ik feest toch al sinds 98, vraag me toch af waarom :P
Ja kheb nog nooit ruzie gehad op feesten en ga toch cker 2a 3x per maand. Sfeer is gewoon super, tja ze staan er wel tussen maar die ontloop ik gewoon, altijd blijven lachen :D
ik loop ook altijd weg, alleen soms kost t me wel veel moeite... meestal is dat, omdat ik dan al een beetje opgefokt ben door de week ervoor ofzow... een keer een meisje een klap gegeven (schaam) omdat ze na herhaaldelijke waarschuwingen het nog steeds nodig vond met haar korte rokje en opgepushte tieten tegen mijn vriendje aan te rijen, hij was zo van de kaart dat hij t nie eens door had..... Nou, toen wassik t zat en heb ik d'r in d'r nare gezicht geslage.... Ben ik nie trots op en doe t ook nie weer, je moet gewoon feesten en nie vechte!! dan ga je maar naar de boxschool!!!
hmm ik vrees dat ik te bijdehand ben.
de vorige keer met uitgaan zo'n rij ergens voor en ik mocht zo doorlopen :D

ach ja ik heb nooit klappen gehad door mensen die het leuk vinden de boel te verzieken. Eerlijk gezegd heb ik maar een keer meegemaakt dat er reden toe was
mensen zat, kwaad omdat hun favo voetbalpartij verloren had en zo
en ik ben nou eenmaal geen voetbalfan en dat liet ik geloof ik te veel blijken.

Het is goed afgelopen net als bij jou :) en daar moet je blij om zijn:)
aan matten heb je nix
Het is gewoon kut, sommige overkomt het vaker dan andere. Weglopen blijft de beste oplossing maar soms moet je toch wat. Ik zou zeggen lekker blijven feesten en die gasten lekker de pleuris laten krijgen.
weglopen denk ik, iig geen scene gaan trappen
Nou ik had dus afgelopen trance energy dat een gozer me vastgreep en zo op de bek wou pakken! Ik rukte me los en zei dat ie van me af moest blijven waarop ie vervolgens heel boos werd... tja dan loop ik ook hard weg!
(K)
Weglopen heeft ook niet altijd zin
dat heb ik vorig jaar zelf ondervonden.
Kwamen ook 2 gasten stoer doen in amsterdam na het stappen.
En toen liep ik ook weg en toen trapten ze me ook helemaal in elkaar.
Resultaat : whiplash,verschoven nekwervel, en tanden uit mn mond.... (is wel weer goed gekomen maarjah tis niet fijn :C )
En het kan opgefokt klinken maar als iemand weer uit het niets ruzie zoekt dan ga ik niet WEER wachten tot hun wat doen.
mensen die ruzie zoeken, daar heb ik maar 1 woord voor:

triest

--=5=--
Mensen bedankt vooe jullie antwoord ik heb dus het dus op een goede manier gedaan

red devil