Partyflock

Voor de Electro liefhebbers...!

 
Forumonderwerp · 21072
Alle ELECTRO liefhebbers opgelet, 26 oktober in de winkel van sinkel ELECTRIC KINGDOM met dj´s mr.­x &­ mr.­y, Lexy &­ K-Paul en top dj HARDY HARD en super uniek is dat Westbam aanwezig zal zijn om vette electro ten gehoren te brengen! Kheb inmiddels mn kaartje al en hoop dat het vet gaat worden!
laatste aanpassing
volgende week dus, is dat nog in verband met hun 5 jarig bestaan?
Als je van oude electro houdt, kun je ook eens bij www.clubdivine.org kijken.
Eye =­> kweet niet ofdat het in verband staat met 5 jarig bestaan maar tgaat denk ik wel vet worden Hardy Hard wel al een X eerder gehoord en was toen suppahhhhh
Ik ben erbij! electro is echt zo zwaar goed...­ gister nog naar detroit grand pubahs geweest..­ vanavond alden tyrell en volgende week electronic kingdon tour..­

op ilt freaken met docter electroluv en goldenboy en 2 weken daarna naar brussel voor Miss Kittin en DJ Hell

YEAH i love electro...­ punt
Hopelijk wordt er wel een beetje snelle electro gedraaid want vaak vindt ik electro niet echt dansbaar! Als Hardy Hard net zo lekker draait als op Awakening´s festival dan komt het vast wel goed en Westbam dat wordt een verassing voor me!
laatste aanpassing
Ik ga er ook heen, ben benieuwd, eerste electrofeest.­ Heb westbam nog wel gehoord op Nature One, was erg leuk.­
De tijden die aangegeven staan in de agenda kloppen niet helemaal, het feest begint namelijk pas om 00.­00 en duurt tot 06:00!


:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
laatste aanpassing
My name is techno call me electro!!!!

Mr.­ X Mr.­ Y zijn veeeeeeeeeeeeet!!

Moet ik heen!!!
Ja, maar er is die avobnd ook een special van de Zodiak Commune, die bestaan 9 jaar en bieden de beste techno, electro, tekno en acid...­in Eindhoven, voor de liefhebbers!
Eej eej WJ, probeer jij nou mensen weg te lokken met je Zodiak feestjuh in Eindhoven? Gna gna, tijdjuh weinig van je gehoord! Weet jij ofdat er binnenkort nog es een feestjuh wordt gehouden in de Bunker daaro in Eindhoven? Kzie trouwens dat je naar Teknation gaat volgende week vrijdag, mmmmmmm misschien moet ik daar ook maar es ff komen kijken, tis natuurlijk een thuiswedstrijd voor mij!
laatste aanpassing
Ja ik wist al een tijdje van dit feestje af! lekker dichtbij, en vette line-up! (westbam is echt cool)
weet alleen niet of ik ga, geld zit een beetje tegen :'(
my name is techno..­ call me electro is een vet nummer....­

hoop dat westbam wel gek gaat doen...­ de laatste keer dat ik hem zag was in de More..­ tja geen locatie voor hem natuurlijk en zijn set was er ook naar...­ wat een geklooi, teveel hitjes en slechte mixen, geen grapjes..­ tja jammer