Partyflock

Dana op IC ! whahah

 
Forumonderwerp · 21062
Whaha Dana op IC dames en heren :D
Hoe laag kan je gaan maja :P
;-) "Ver gaan" is my middle name!! ;-)

zo komt er wat schot in de discussie!!

Maar goed, een andere afsluiter dan Sven Kruitvat is ook wel weer eens leuk.
Dummy
Werkzaam bij Partyflock
Artiest Dummy
Vind dana ook een beetje misplaatst (als enige hardstyle dj, maargoed.. misschien verrast ze ons wel met een lekkere technoset ;) )maar goed... als je onder contract staat bij ID&T.. tja... weinig keus voor dana denk ik (zal ze ook wel niet erg vinden lijkt me) en ID&T is $$$$$ verdienen.. dus eigenlijk heel slim van Duncan.. maar begint allemaal wel heel simpel te worden..

[overkill mode on]
misschien volgend jaar wel een innercity met
Dana, Pavo, Luna, Technoboy etc.
[overkill mode off]
Dit is echt niet te geloven!!! Dat DRAMAWIJF komt nu dus ook al innercity verstieren!!! Gelukkig zijn er andere zalen om naar toe te vluchten als zij weer 1 van die enorm trieste kutplaten opzet en al die 17-jarige kutventjes weer lomp gaan springen en DANA DANA gaan roepen!!!
Dana is egt een topwijf, alleen past ze nie egt binne t concept van innercity.­ Krijgen we strax weer van die sensation black tavrelen....­
Jacky, maak je niet te druk om sommige hier joh. Als het beuQgehalte :vaag: niet hoog genoeg is, worden de reacties soms wat kansloos ;) Zonde om daar tijd en moeite in te steken.
jezusssssss waar gaat het heen met de dance wereld!!!! gaat die doos nou nog niet met pensioen???
Jezus beetje jammer weer. Dana op IC :S:S Logisch ook dat ze na Sven Vath moet draaien :S:S Verder erg goede line-up :D
laatste aanpassing
Nu zullen zeker weer van die trieste mensen komen die speciaal en alleen voor Dana komen en Sven Vath zullen gaan uitfluiten zeker. Snap niet dat ID&T na Sensation Black nog techno & hardstyle in 1 zaal durven te zetten.Slechte zet (N)

GREETZ!!
Precies wat ik net tegen een maat van me zeg Bellie.­ Ze maken nu dezelfde fout als op Sensation!!!

Agree...­
Me agree also ..­
Dacht dat ze hun lesje wel hadden geleerd..­
2 Danielito : ikea-lul Sven Väth zegtie.
Ga togfietsen.dan luister ik lievernaar een ikealul dan naar dana;)
Dana is nu egt volledig een commerciele dj geworden!! En daar heb ik ut dus egt nie op..­ voor mij is dana nu egt afgedankt!!!
laatste aanpassing
gRuLeZ : ik weet niet of je dat zo moet stellen.­Veel mensen vinden er goed door de hardstyle daardoor verkoop je meer,word je vaker gevraagd op die commercieelere feesten etc.­Zij word zo neer gezet daar is zij ook niet helemaal zelf de 'schuld van'.­
om eventjes onze technoneger in de voetsporen te treden! :P

Die sukkels die een sven vath uit zoude fluiten weten niet wat goeie techno is :)
techno is nou eenmaal een muziekstijl die zo ontoegangkelijk als de pest is maar de mensen die het wel wat vinden die hebben het naar hun zin!
die maffe hardstyleguppies (ja guppies ja want de gemiddelde leeftijd hardstyler is gewoon 17!)

Dus kom je alleen voor Dana ? ROT DAN S.V.P. zo snel mogelijk naar huis terug!!!!
verder wil ik melden dat ik gewoon lekker ga chillen op IC :)
en mischien na 4 jaar weer eens een set van Tiesto ga bekijken :)

There is no one style better or trueer!
There is only music!
2 Magic Man : ZE ken toch ook gewoon weigeren....­it so simple, maarja zij gaat gewoon voor 't Geld, zoals velen zouden doen..­!
Q-buz : klopt,dat versterkt wel t feit dat ze voor t geld gaat zou gaan ja.­
Zullen we met zijn allen het optreden van Dana boycotten? :D
En om de boel dan wat op te schudden komt dan zo'n sufkut, zo'n IKEA-lul van een Sven Väth met z'n slaapverwekkende Techno de zaal het nekschot geven.­ Veel plezier, maar ik ga m'n feestjes in feestmaand December buiten onze landsgrens zoeken.­ Kijken of daar nog wel wat enthousiasts en fanatieks loopt

Oke luister eens ff mannetje! Oke als je zijn muziek niet mag, kan best, maar om meteen zo'n idioot gescheld op deze Duitse Technogrootheid los te laten slaat ook weer nergens op!
Nekschot geven, verdomme, en wel juichen omdat Dana op een vooruitstrevend feest staat met muziek die alles behalve dat is. Duidelijkw eer een voorbeeld van zo'n lompe beuker die zich niet kan vermaken als er geen harde bass in zit. Geen respect hebben voor dj's die mensen willen vermaken met opbouw, afbouw, vette reizen, andere geluidjes meer naar voren laten komen.
Sjees.....

Hoe kortzichtig kan je zijn?! :|

En waarom Dana niet thuishoort op IC is logisch, ze is niet vooruitstrevend, ze draait al op genoeg andere feesten (er is ook genoeg hardstyle op andere feesten) en dat is gewoon niet specialistisch meer! En dat is waar IC, tot dit jaar, voor stond!

House staat voor respect hebben, maar ik wordt moe van jouw soort mensen die dat niet kunnen opbrengen!
2 M@thys 18 oktober 2002 16:33

Komt allemaal omdat ze een goede naam heb .. (dana) ik bedoel wie kent haar niet :S ?? vind het zelf ook jammer ... maar als anderen een betere hardstyle set draaien dan dana dan stamp ik daar harder op :P:)
2 Fuchser--> Wil je mij nooit, maar dan ook NOOIT meer een lompe beuker of wat dan ook noemen??!! Ik mag Sven V***­ niet afkraken terwijl iedereen hier wel Dana mag afzeiken, wie is er nou kortzichtig??? Ik hou helemaal niet van onderscheid leggen in de verschillende House-Stijlen en zal me ook inhouden, maar als ik hier terecht gewezen wordt door een puber van 17 die zich weer in een eigen hokje wil plaatsen (jij dus met je techno) dan heb je me wakker!! Ga jij nou eerst maar eens zelf naar je eerste Innercity (waar mijn hele kritiek op rust, het publiek) en oordeel dan pas.­ Je hebt geen flauw benul wie of wat Dana is, maar lult gewoon alleen met "­jouw groepje"­ mee en dat maakt je een immorele meeprater.­ Succes met de rest van je leven!!
Nice Spoken D !!!!!
Hehe very nice.­

Is marco V vooruit strevend ? sven vath die ook ?
Draait tiesto nu niet gewoon ze dingetje of issie altijd zo vernieuwend ?
Zo jah , dan mag je kritiek hebbe op die schat van een meid.­
laatste aanpassing
Wat is de definitie van vooruitstrevend :D:D:D ???
Dana ...­ ik ben ervoor dat ze QT gaat afsluiten
First: ik vind dat dana niet op IC had moeten staan maar heb gister even met haar gepraat..­

ze vertelde me (en bevestigde mijn idee over het concept) dat het concept achter de main is dat dit jaar alle (hoe zeg je dit zonder 100.­000 tegenreacties) "­top"­ dj's uit de meest populaire muziekstromingen aan bod komen..­ en verleden jaar stond de allerbekende hardstyle nog niet op de landkaart..­ dus daarom dit jaar de hardstyle erbij..­ volgens ID&­T (waar ze ook onder contract staat)

Beetje zelfde concept als sensation dus wat de meeste ook niet gesnapt hebben en daarom begonnen te fluiten bij de techno dj's...­
2 Fuchser--> Wil je mij nooit, maar dan ook NOOIT meer een lompe beuker of wat dan ook noemen??!! Ik mag Sven V***­ niet afkraken terwijl iedereen hier wel Dana mag afzeiken, wie is er nou kortzichtig??? Ik hou helemaal niet van onderscheid leggen in de verschillende House-Stijlen en zal me ook inhouden, maar als ik hier terecht gewezen wordt door een puber van 17 die zich weer in een eigen hokje wil plaatsen (jij dus met je techno) dan heb je me wakker!! Ga jij nou eerst maar eens zelf naar je eerste Innercity (waar mijn hele kritiek op rust, het publiek) en oordeel dan pas.­ Je hebt geen flauw benul wie of wat Dana is, maar lult gewoon alleen met "­jouw groepje"­ mee en dat maakt je een immorele meeprater.­ Succes met de rest van je leven!!

Nou dan zal ik je punten maar eens wat gaan uitwerken die je hier zegt!
Dat ik jou een lompe beuker noemt ligt eraan hoe jij je presenteert. Je bent de zachtere muziek aan het afkraken op een manier die niet van respoect getuigt! Dat jij niet van onderscheid houdt in house kan ik niet uit jouw posts opmaken. Jij bestempeld Vath als een Ikea-ganger die een nekschot komt geven! En dan, leuk dat je me denkt te kunnen pakken op mijn leeftijd! ;)
Ik ben ten eerste geen hokjesdenker, al is techno dan mijn stijl nummer 1 en het enigste waar ik naar luister als hokje! Bovendien was ik vorig jaar ook op IC en heb genoeg andere feesten bezocht om een volwassen oordeel te kunnen geven! ;)
Bovendien praat ik niemand na! Ga eens lezen in de andere IC topics, ik heb er juist iets van gezegd dat mensen Dana wouden uit gaan fluiten enzo! Dus helaas meneer......
Je mag van mij alles gaan doorspitten, ik heb nergens dikke kritiek op Dana gegeven behalve dat ze er niet thuishoort, of iets in dat verband!
Ik denk dat ik mezelf nu al genoeg verdedigt heb! ;)
En nog niet eens gehad over jou! Jij bent degene die Sven afzeikt, jij zeurt over hem en zijn muziek (winkelen bij ikea heeft immers weinig met muziek te maken ;)).

En nog even over het publiek van IC. Dat was gewoon ronduit dramatisch vorig jaar. Geen relaxt publiek, rare dingen doen, muziek niet snappen, zingen wo ist mein fahrrad denn?! en meer van die poep!

Bovendien wil ik ff weten wie mijn groepje is, ken zowat niemand hier op PF! ;)
Oké, goed betoog (y). Je hebt me overtuigd van je toewijding en ik respecteer je mening. Ik ben zelf naar alle Innercity's geweest tot nu toe en heb me elk jaar steeds ietsje meer geërgerd aan enerzijds de DJ's en anderzijds het publiek. Het deed het 'em voor mij gewoon niet meer en daarom zei ik dus dat IK niet meer te vinden zal zijn op Innercity. Mijn ergenis aan de draai-capaciteiten van Sven Väth moest ik gewoon even kwijt :-) Smaken verschillen, maar laten we elkaar daar niet de nek voor om draaien.

Wat ik bedoelde met "jouw groepje" is het groepje hier dat ophef maakt over het feit dat Dana op Innercity draait. De motivatie van dit groepje vind ik ronduit zwak. Het moge bekend zijn dat Dana in meerdere stijlen haar mannetje...eh vrouwtje staat en om iemand bij voorhand zo af te zeiken stoort mij. Ik ben zelf helemaal neutraal over Dana, hoor!! Ik ken haar alleen van de Hardcore en heb me op haar muziek vroeger goed vermaakt. Op Mysteryland 2000 draaide ze al een soort Hardstyle en tja, dat vond ik wel gaan. Niets speciaals. Sindsdien intereseert zij me niet echt meer.

Maar om terug te komen op Innercity; ik geloof dat er een zaal of zes staan gereserveerd met een DJ of 100 ??!! Als daar nou één DJ volgens sommigen niet tussenpast, dan lijkt het me niet zo moeilijk om ergens anders te gaan kijken en commentaar te onthouden. Is Innercity niet sowieso hét feest van het rondlopen?? ;-)

Nou, je kent nu in ieder geval één iemand hier op PartyFlock waar je al meteen een lekkere discussie mee hebt kunnen voeren en er volgen er vast nog wel meer :D !! Discussie houdt de mens scherp...Keep it up. Cheers :D (y)
Leuk om dat zo te lezen!!!

Ik ben 't met beide "­groepjes"­ wel een beetej eens.­ Ik vind dat Dana qua line-up niet echt past op Innercity maar aan de andere kant ga ik me daar ook niet al te druk om maken...­

Ik ga gewoon kijken en horen hoe ze draait en dan geef ik m'n oordeel na 't feest wel...­
Ja ik ga ook afsluiten met Denham, Laidback of Kleijnenberg! Wordt nog moeilijke keuze! :P

Maar goed, dit vind ik alweer een heel stukje beter om te lezen en kan er zelfst inkomen! :)


En ik hoop zekers nog dat er velen zullen volgen! ;)
Voor de mensen die niet weten of Dana hardstyle of techno gaat doen?

twordt gewoon hardstyle, das Irans uitleg, dus die zal wel kloppen! ;)

Verder zal Sven zich niet aanpassen, dat wil ID&T niet en misschien wordt ie nog geswitched met Marco V! Dus we zullen zien, ik hoop in ieder geval dat ie geswitched wordt, zou enig "mogelijk" gefluit bij mijn held kunnen besparen! :)
DJ's uitfluiten is zielig!!!

Mensen die dat doen horen niet thuis op een feest!!!
Wat zou de wereld toch een stuk mooier zijn als alle kansloze hardstylers en alle kansloze technofreaks elkaar me rust zouden laten. Dan zouden de NORMALE hardstylers en de NORMALE technofans gewoon lol kunnen hebben zonder in een hokje te worden gestopt.

:kots:
Let maar op; op Innercity lopen "Hardstylers" en "techno-ers" toch lekker door elkaar heen en vinden het allemaal toch wel best en vermaken zich in "elkaars hallen" ook wel. Er werd hier op PartyFlock al veel áchteraf gezeken over feesten, nu ook al van te voren. :-(
laatste aanpassing
Ik hoop het, ben zwaar aant twijfelen door Sens.­ of ik die positieve gedachte vast kan houden!
ben ik de enige die hardstyle en techno kan waarderen??
ik ga mijn zwaar vermaken op innercity en ik hoop dat sven vath net zo draait als op mysteryland want daar krijg ik nog steeds heimwee naar.­


ps:ik luister ook nog naar andere muziek
Ik kan het ook allemaal wel waarderen, gelukkig. Vorig jaar op Innercity liep ik maar wat verveeld rond en kwam op een gegeven moment bij een STAMPVOLLE technozaal. Klonk wel ardig maar was gewoon té druk :-( hhhmmm...of was dat nou al twee jaar geleden? :S

Oh en eh Workey, wat voor andere muziek dan??
radiohead, skunk anansie enz..­

dat komt omdat ik 1 keer per jaar met een paar vrienden naar pinkpop ga om mijn muzikale smaak wat uit te breiden, eigenlijk was het een soort uitwisseling hun een keer naar een feest met mij ik een keer met ze 3 dagen pinkpop sindsdien gaan ze zo af en toe mee naar een feest en ik zo af en toe naar een concert.­
en iedere scene heeft zo zijn charmes en overeenkomsten
laatste aanpassing
Muziek is mijn levensbloed;­ je zal versteld staan wat je in mijn CD kast allemaal tegen komt!!
Vind de main wel goede dj keuze.­ Voor ieder wat wils iedere anderhalf uur, en als je een DJ niet goed vindt zijn er in de andere zalen genoeg andere goede DJ'S.­ Vooral de Techno keuze vind ik wel ok.­

Alleen ik hoop niet dat Sven zoals vorig jaar te erg uit zn dak is, want dat was best wel drama als je je eigen platen nauwelijks meer op de tafel krijgt.­
de dj's draaien 2 uur, dat is elk jaar op Innercity:)
Ik ben beniwud wat dat gaat worden..­
Wordt mn eerst Innercity en ik vindt de line up echt super..­
Toe maar, een heuse goede discussie in een topic waar ik verwachtte flink wat geschut aan te treffen

HS/Dana vs de rest zeg maar

Maar ik ben van mening dat het geen goede zet is van ID&­T op muzikaal gebied (IC is een no-hardstylefeest), maar commercieel gezien een goede zet, en dat kan ik ook wel waarderen als we even kijken naar het bedrijf ID&­T.­

Ik zie trouwens weinig 17-jarige hardstylekutjes reageren haha (ik citeer op dit gebied, maar ben het niet geheel oneens met, lady drama)
dana hoort gewoon niet op een trance/techno feest......­klaar.­ ze mag natuurlijk wel
lekker verdienen, en dat gun ik dr echt wel.­ maar
ze moet haar roem niet naar dr kop laten stijgen....­ik vind dat ze gewoon 1 van de beste
hardcore en ook hardstyle dj;­s is....­en daar
moet ze t bij laten!
Ik zie trouwens weinig 17-jarige hardstylekutjes reageren haha

Vergeet MORRIGHAN niet :P


Owneej die is 16
2 Mockiej --> Aiiii 8)8)8)
laatste aanpassing
Ik heb geen zin om al die replies hierboven te lezen, het enige wat ik wel effe kwijt wil:

Je bent gewoon echt dom klootjesvolk als JIJ effe denkt te bepalen waar Dana wel en niet mag draaien....jezus...i­edereen wordt steeds zieliger...

Het is een FEEST!!! ga er eens heen om te FEESTEN i.p.v ALTIJD TE ZEIKEN!!! GENIET EENS EEN KEER VAN JE LEVEN!!!!!!

zo...dat is eruit... :-)
Lekker belangrijk...­
Precies, haat je Dana ga je niet, vind je der wel lekker draaien ga je wel :S zo simpel is het :D
Dana is gewoon de nieuwe melkkoe van ID&­T...­ze blijven net zolang melken totdat iedereen er genoeg van heeft is, en dan wordt ze weer aan de kant gezet voor een ander dj die ze tot op het bot gaan uitknijpen bij het grote publiek...­

Verder ben ik van mening dat er gewoon teveel verschillende stijlen in de main staan vertegenwoordigd.­ Heeft ID&­T dan niks geleerd van Sensation Black ?? Want dat gaat geheid weer gebeuren, dat de Dana beuQertjes één van de grondleggers van de techno, Kevin Saunderson, gaan uitfluiten omdat hij nou eenmaal funky draait en dus niet "­beuQt"....­

Naja...­ID&­T gaat vanzelf wel een keer op z´n bek zou ik zeggen....­
laatste aanpassing