Partyflock

15 sexfoto's van 2 studenten...

 
Forumonderwerp · 20969
LEES DIT GOED..... VERTEL JOUW MENING??


De Hogeschool 's-Hertogenbosch gaat bij de politie aangifte doen van het verspreiden van pornografisch materiaal via het computernetwerk. Alle studenten en medewerkers van de hogeschool hebben maandagochtend een mailtje gekregen met vijftien seksfoto's. Het gaat om afbeeldingen van een tweedejaars student en zijn vriendin.

Het mailtje is even voor 9.00 uur verzonden via het account van een student die inmiddels is uitgeschreven. Het is mogelijk dat andere studenten het account hebben gebruikt.

Ad Vogels, hoofd van de afdeling Informatica, Beheer en Ondersteuning (IBO), houdt de ex-student verantwoordelijk voor de ongewenste elektronische post. Het komt uit zijn koker. Hij is onzorgvuldig met zijn account omgegaan of hij heeft het mailtje zelf gestuurd.

Hijzelf ontkent desgevraagd er iets mee te maken te hebben. "Ik weet er echt niets van", zegt Tom K. De ex-student Commerciële Economie heeft zich per 31 augustus van dit jaar uitgeschreven. "Ik wist niet eens dat mijn e-mailadres aan de hogeschool nog bestond." Zijn e-mailwachtwoord heeft hij naar eigen zeggen nooit aan anderen verteld.

Thom van den Brule, hoofd studentenzaken, zegt dat het aan de politie is om uit te zoeken wie de daders zijn. Als het zittende studenten zijn, zouden ze geschorst worden. Vervolgens zouden we naar de omvang van de schorsing kijken of bezien of ze verwijderd kunnen worden. Volgens hem kan de student ook aangifte doen bij de politie vanwege het zonder toestemming verspreiden van foto's.

De betreffende foto's hebben eerder op drie internetsites gestaan, vertelt IBO-hoofd Ad Vogels. Van twee zijn ze inmiddels verwijderd. Op verzoek van de betreffende student is de derde site vanuit de hogeschool geblokkeerd. De student zelf wil geen reactie op deze gebeurtenissen geven.

Voor de duidelijkheid: Links naar deze foto's en/of het filmpje zullen worden verwijderd en de reactie zal met '-5 Spam' beoordeeld worden.

En omdat enkele users geen gehoor geven aan het bovenstaande is besloten om de mogelijkheid tot reageren te stoppen.
Ik heb ze geloof ik ook gezien. Helaas zijn deze slachtoffers niet de enige die dat zijn overkomen. E rbestaan speciale sites om je ex op het net te zetten! :S :kots:

Zo laag om zo een manier een ander aan te pakken. Ik vind het een teken van zwakte.
laatste aanpassing
gaat het hier over dennis en femke?? Iig daar was volgens mij ook een topic overgeopend door zBomb
echt triest idd, maar ja hoe kan je zoiets tegenhouden?
seksie foto´s ;)
moet je het wel goed doen indo :D
Er schijnt nog een filmpje te zijn maar dan van een ANDERE koppel uit Eindhoven..­ Waar kan ik die vinden?
ahahhaha ;) goed zoeken luke ;)
Ik heb ze idd ook al gezien.­ Vind het welzielig voor ze en erg triest van de mensen die ze op het net hebben geplaatst.­
Dit betreffende stukje gaat inderdaad over die foto´s van "­Dennis en Femke"...­dat waren er precies 15.­

Best lullig dat die foto´s zowat door heel NL zijn gezien, alleen vind ik het wel een beetje dom als je die foto´s (die waarschijnlijk voor privé gebruik waren) rond laat slingeren, zodat een ander ze op I-net kan zetten.­
2 lientje: STEL dat jij en vriend ook een naakte foto sessie hebben gemaakt, en het gaat uit tussen jullie..­ Hij neemt wraak en zet de foto's op internet, wat doe jij dan bij hem?
uh..dat was toch die www.femkedeslet.nl ;) :P
http://frontpage.­fok.­nl/news.­fok?id=­22956

Veel leesplezier...­
Hogeschool den Bosch RULEZ! :P

Gebeurt er ook eindelijk wat bij ons op school! :P Saaie lessen enzo allemaal!
Dit is echt superoud nieuws, ik heb die foto's bijna een jaar terug al een keer gezien! En toen zat die gast opeens op de Hogeschool van Utreg...ksnap er nix van :-S

Wel zielug voor dat meisje, zij zat bij mij toen op school nml...
link???
vind het heel triest dat ze nog steeds van dit soort dingen doen, maar dan laat je je toch ook niet fotograferen tijdens de sex.­ vind het dus ook een beetje hun eigen schuld...­
Ik hoorde gister op me voetbaltraining dit verhaal.­ Een vriend van me die ook in me voetbalteam zit zit op die school en zei dat t wel waar was en heel die school had die mailtjes gezien.­ Hij had ook de slacht-offers gezien, want die waren toevallig afgelopen woensdag op die school om aangifte te doen.­ Hij herkende dat meisje en die gast in ieder geval....­

Maja blijft dom om je foto's zo te laten slingeren....­
2---> cc Ray, echt waar een site voor ex-en.­ Goede leer voor iedereen, laat je huidige vriend of vriendin nooit naakt of sex foto's van je maken.­ Kan diegene achteraf altijd misbruik van maken.­