Partyflock

Mediapark afgesloten wegens verdacht voertuig

 
Forumonderwerp · 20935
Bron. www.nu.nl

HILVERSUM - Het Media Park in Hilversum is donderdagmiddag afgesloten omdat er een verdacht voertuig binnen enkele meters van de hoofdingang staat geparkeerd. De politie onderzoekt de wagen op de aanwezigheid van explosieven.

Uit voorzorg is de hoofdingang volgens de politie afgesloten. Werknemers en bezoekers kunnen via de achteringang het park op. Volgens het NOB is er geen reden het terrein te ontruimen. Medewerkers van de Explosieven Opruimingsdienst onderzoeken de auto, waaruit een tikkend geluid klinkt. Zij hebben daarvoor een robot ingezet.

De toegangsweg naar het bedrijventerrein is afgesloten en brandweer en ambulancemedewerkers staan paraat. Het treinverkeer (Hilversum-Naarden/Bussum) is wegens de speuractie stilgelegd. Volgens getuigen staat de bewuste auto al enige dagen geparkeerd.

De politie bevestigt dat het voertuig al enige dagen, pal voor de ingang, op de stoep staat geparkeerd. Op die plek is parkeren verboden. Volgens een politiewoordvoerder sloeg de beveiliging van het Media Park alarm toen zij het tikkende geluid hoorden. Omwonenden zijn geadviseerd binnen te blijven.
Ha ha jazeker, stel je voor Mediapark ontploft, hebben we ook geen radio 3 meeer. :( Dat zou wel heel erg zijn.
Tikkend geluid?!
Misschien zit er nog iemand in de kofferbak
Hoorde t net ook dat Ruud de Wild t zei bij zijn programma...
hahaha, jaah, me zus belde vanmiddag al dat ze er niet meer af kon, ze was bij de opnamen van love letters, een vriendin van haar ging trouwen ofzo...lekkere bruiloft dan..
Misschien is het wel de auto van Ferry Hogendijk en is 'ie achter het stuur gewoon in slaap gevallen...hij wordt ook een dagje ouder!!
ja ik merkte het reed er langs helemaal afgezet meteen weer chaos!!!!
En de treinen mochten ook niets meer; het was weer ns een chaos... :S
kom op zeg, alsof een bom tikt of piept ofzo, dat is toch alleen in films? :S

maarja, zou wel lache zijn opzich als er echt een bom in blijkt te zitten :P
De politie bevestigt dat het voertuig al enige dagen, pal voor de ingang, op de stoep staat geparkeerd. Op die plek is parkeren verboden

whehe dus ze gaan pas na een paar dagen kijken na die auto terwijl je daar niet eens mag parkeren :) lekker handig
laatste aanpassing