Partyflock

Oldschool Madness Feestjes (Metropool)

 
Forumonderwerp · 20912
ok, ik en nog wat mensen naar wat ik heb begrepen zijn opzoek naar mensen die al een lange tijd naar de OSM feestjes gaan.

en dan zijn we vooral benieuwd of ze nog ouwde flyers hebben liggen (vanaf 1997 tot 2001 ong) ik zelf ben opzoek naar de datums, anderen naar flyers duz vandaar.

who can help?
-B-
Artiest Beukmanz, EmBy
Stuur een pb naar:

>Butcher
>Vinyljunk
>DNS
>Holly
>Kokka

dit zijn toch wel de mensen die je verder kunnen helpen aangezien ze allemaal er vaak draaien en er al heel lang rondlopen!!!

Succes gegarandeerd!!!
laatste aanpassing
michel weet niets erkan is zelf oowk opzoek. de rest heb ik nog niet geprobeerd, maar dit leek me makkelijker dan iedereen berichtjes sturen ;)
ik heb er nog wel wat...maareuh ik heb 3 kratten met flyers (spaar ik) dus word lastig zoeken :P
*liefaankijk* ;)

:kusje2:

:K :P ;)

(K)

whegegegege
*:kwijl:terugkijk*

nah ik zal zo dan maar ff kijke...stuur straks maar een PB okay ;) ghehe sumsol :P

(K)
:kusje: ;)
laatste aanpassing
Ik heb helaas geen enkel flauw idee.
Vr 2000 was oktober 1995 de laatste keer dat ik naar een hardcorefeestje in Metropool was geweest... :-S
misschien kun je het vragen aan dave
verder zou ik ut ook nie weten
you know ik haat flyers
En Matt dan? Maakte die niet altijd die flyers voor OSM?
nee die heeft er 1 0f 2 gemaakt ofzo
laatste aanpassing
Hey Summy, ik was laatst bij Joska, JAWS, en die heeft nog een paar echte oldschool flyers, misschien dat je hem die vraag kunt stellen, heeft wel een lid en DJ account op PF.....:D

Ik zelf ben ze in de loop der jaren kwijt geraakt, meerdere malen verhuisd, e.d.
DJ Jaws
Artiest Jaws
Hey Summy....

Inderdaad, DNS heeft gelijk, ik heb bijna alle flyers nog van t begin af aan.....

Stuur maar ff een berichtje......
weet iemand of de organisatie achter night of the hools nog bestaat? want er zou dit jaar een feest komen in gronau/epe, ma heb nix weer gehoort.

Enne heeft iemand misschien de flyers van de feesten in "het circus" in enschede voor me, ben er wel geweest ma heb er geen flyers van.

dus als iemand me kan helpen, alvast bedankt.
weet iemand of de organisatie achter night of the hools nog bestaat? want er zou dit jaar een feest komen in gronau/epe, ma heb nix weer gehoort.

Enne heeft iemand misschien de flyers van de feesten in "het circus" in enschede voor me, ben er wel geweest ma heb er geen flyers van.

dus als iemand me kan helpen, alvast bedankt.

Voor zover ik weet is Bert (die dikke die ook eerst het platenzaakie 'Rewind' had) er definitief mee gekapt. Ik had een paar jaar later gehoord dat ie nu een bordeel (?!) runt... :S

Enne, ik heb nog wel een paar ouwe flyers ergens ligge ja. Alleen wil ik die zelf houden, sorry! ;)
euhm Bert is nooit gestopt hoor, hij verkoopt nog steeds vinyl, tenminste dat was in 2001 nog zo in een hobbykamer woning op het wesselerbrink. Ik zal eens wat navragen voor je.

Enne er zijn in 2001 toch ook wel NOTH feesten geweest, de laatste was in gronau. Ik ga niet meer naar twente dus mis wel veel info, spreek/zie de maten nog wel, dus zal eens navragen hoe ut zit.

Ik weet wel dat er ergens in december het "traditie" feest is , wordt altijd oldschool en de echte gabber gedraait. info volgt.
tnx :)

jaws gaat voor me kijken, als ik de datum's heb zet ik ze wel allemaal in de partyageda ..

(nu ga ik eindelijk weten waneer mijn eerste feestje was!!!) JEEEEEJ 8)

(K)
UndergroundPsycho >
oh, dan weet je meer als mij...
sorry voor de verkeerde info dan ;)

mij werd iniedergeval verteld dat Bertje er helemaal mee gekapt was...
geeft niet hoor, ik zal het eens navragen. als ie nou nog handelt zou het perfect zijn, kan ik de vinyls die gejat zijn van me weer terug krijgen. En ik heb ook gehoort toen van als hardcore weer groter wordt dus dat er weer meer vinyl verkocht gaat worden dat ze gewoon weer terug komen.

goede zaak dus!!!
Ik heb zo'n beetje bijna alle flyers voor Oldschool Madness gemaakt, laat me ff weten welke je nog moet hebben.

(Als ik de desbetreffende dan nog dubbel heb)
Violator> Misschien een idee om ze ergens online te zetten, of staan ze al ergens, dan kan iedereen die dat wil een copy halen
dj kokka
Artiest Kokka
yo ik heb er volgens mij ook nog een paar .
zowiezo van de eerste 4 feesten nog!!!
Matt heeft er ook nog wel een zooi thuis, en ik zal wel eens in de oude doos gaan snuffelen of ik wat heb. Wat levert dat trouwens op?? :P
Levert r-e-s-p-e-c-t op, :D zodat iedereen kan zien hoe lang die gasten van OSM EastSide Underground al bezig zijn.......
DNS ga je het ook zo zingen als in dat gospel nummer. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr­rr-eeeeeeeeeeeeej-essss-peeeee-eeeeeeee-ceeeeee-tttteeeeeee lalalalallalala

Ik kan ook nog oude flyers ophalen bij maten, ze wouden ze weg kieperen, ik dacht moooooooi even ophalen, doosjes vol :))))) Ik heb nu weer een scanner, en als ik dubbele tegen kom, dan kan iemand ze krijgen van me!! komt goed :-) eastside underground 4-life!!!
laatste aanpassing
speedy? is back?


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA­AAAAAAAAAAAAAH!!!!

:S
Hmm, misschien denkt ie onder een andere naam wel vriendjes te vinden, op school loopt ie ook al zo wanhopig achter mensen aan :D
2 suusje .. hoezo haat je flyers :S?? to king zit gvd niet zo te slijmen man .. 2 summy .. eh niet intrappen in de geintjes van king:P
heheh de stumperd :P

wehwehew