Partyflock

Duitsland-Nederland...

 
Forumonderwerp · 20890
gaat er nog iemand heen?heb kaartjes aangevraagd hopelijk krijg ik ze ook...­
Daan > Dan fok je mij dus ook. :S
Daan is een (bijdehande)aap!!! ;-)
Danielito is een wannabee AAP :)
Hahaha!!! Misschien wel ja!!! :D

Mag ik dan wel een AAP worden, als zijnde voor PSV en Duitsland????!!!!!!!
Neej, alleen als je je bekeerd en voor Ajax bent, AJAX HEB JE IN JE! Je zei zelf dat je er vroeger ook voor was, maarja, wat is PSV nou? :P
dat wordt wel heel moeilijk, Daan......­

ik kom wel uit de tijd van Robbie de Wit, Marco van Basten en jawel, ik heb zelf nog Johan Cruijff zien voetballen voor Ajax!!!!

Maar zeg nou zelf, het Ajax van nu is toch helemaal niet te vergelijken met het Ajax van toen??
De hardcore van nu is toch helemaal niet te vergelijken met de hardcore van toen??
Nee, de Hardcore van nu zuigt ook grote tijd!!! Of niet dan?? was je trouwens gister in de Powerzone?
Ik vinnut wel vet :)

Ik was er gister niet, ik reed er wel langs met de metro MET me AJAX sjaal om :P
Allemaal kale koppen :P

Maar het ging niet om de hardcore, het ging om het punt dat ik maak, snap je?
Ik snapte je al meteen hoor :D

En in Amsterdam moet je sowieso ook gewoon met je Ajax sjaal lopen, je zou gek zijn om het om anderen niet te doen!
Hoeft niet perse Ajax sjaal te zijn, maar kan ook van de Hema :)
Effe in me ouwe fotoalbumpjes wezen spitten, vond nog wel wat leuks:
­[img]http://groups.msn.com/_Secure/0QADeAukS7Fo*sz88s69jr1uPZ2*rguOMSF4jGKjDwVVF!HItR4Q6lVGWbQRelw0Y5rq4ISUWCw2Gzz70BqFFrw5apeWa9!32qo7eAhxwVw8/ajax.JPG?dc=4675397288165928141[/img]
Huldiging van Ajax nadat ze de Champions League hadden gewonnen.

Damn, al die auto's die langs de grachten stonden...allemaal kaputt!!!!!
laatste aanpassing
beetje trieste boel zeg, andermans spullen mollen :kots:
Is dat niet jouw auto Hubert? ;)
Tja, als je een paar dagen van te voren al weet dat heel Amsterdam en meer uitloopt naar die grachten waarlangs de Champions League winnaars komen dan zet je je auto een dagje ergens anders óf neem je het openbaar vervoer (zoals het hoort in Amsterdam).­ Daar komt bij dat in '88 hetzelfde is gebeurt.­ Ik heb wel gelachen die dag!!
Nope sorry daan, heb geen auto :P

meschien ff bij je ouders checken? :D
deutschland rullez grote tijd!!!!!
(y) Amen to that!!!
Duitsland-Nederland 3-0 2keer Jancker 1keer Jeremies
0-3
3 x v/d Vaart

v/d vaart komt 15 min voor tijd invallen en scoort 3 keer ;) :P

Ik hoop dat ze vernedert worden die duitsers...
0-4...­2 vingers in de neus!
houdt het maar op een 2-1
nederlands elftal =­ een lachtertje whoehahaahahahha krijge een flink pak slaag van de duitsers
Forza germania


4-1
:D (y)Na al die jaren eenzaamheid ineens steun?????????
Ik ben teleurgesteld in mijn medelanders na het lezen van steunbetuigingen aan onze Oosterburen.­ Vanwaar die afkeer van onze vertegenwoordigende voetballers, heren?
Ik ben als kind nog wel voor Oranje geweest, maar na de de combinatie Hiddink-Blind was ik het spuugzat.­ Duitsland heeft/ had nog écht voetbal mentaliteit waarbij het er dus niet om ging wie het mooiste kapsel had, maar dat er gewoon gewonnen werd!!
was vroeger ook voor nederland maar nu ben ik toch echt voor duitsland. mag best supporter van me geboorteland zijn toch:-)
voetbal intereseert me eigenlijk vrij weinig maar al is het alleen maar om de reactie die je van mensen krijgt je lacht je kapot.
khad op me discman een sticker van rudie foller zitten, nou je had de reacties in de trein moeten zien las ik dat ding neerlegde, prachtig.

dus vandaar mijn steun voor het duitse elftal
Ik hoop wel dat NL wint, want dan heb ik weer taart hier op kantoor!! :kwijl: hahaha
De bakker hier in Zeist was bijna over de kop in het Van Gaal tijdperk.. :D

Maar heb wel respect voor die duitsers hoor! Die gasten blijven er tot het laatste fluitsignaal voor gaan! Dus we zullen wel zien..
jzuz he wat een stelletje nsb'ers hier...­je vaderland speelt en dan ben je voor de moffen..­waar is het nationalisme..­tsss zkr van die gasten die hadden gewild dat Duitsland de oorlog had gewonnen..­triest hoor

maar in iedergeval...­0-2
34 minuut kluivert
76 minuut van de vaart
beez: heb niks met nederlands elftal net zo min als de spelers de er voor uitkomen.­
jzuz he wat een stelletje nsb'ers hier...­je vaderland speelt en dan ben je voor de moffen..­waar is het nationalisme..­tsss zkr van die gasten die hadden gewild dat Duitsland de oorlog had gewonnen..­triest hoorWij zijn heel stiekum al een nieuwe oorlog aan het voorbereiden, dus kijk maar uit!! ;-)

Bij ons heeft realisme het al lang overgenomen van nationalisme :D
2 Base_Rdam..je ben feyenoorder neem ik aan.das wel minder want feyenoorders zijn vaak niet goed genoeg voor oranje ;)..je hebt ook nix met pauwe en bosvelt die komen ook wel eens uit voor oranje...en ook al zitten er geen spelers van je club in of mag je ze niet het blijft het nationale elftal..ik kan het me niet voorstellen..maar goed ieder zijn eigen ding
Ook als speelt pauwe,bosvelt van klooidonk ik kijk er geen minuut naar.

Heb niks met eigen spelers te maken, meer met de hele entourage. de knvb de supporters de spelers :D
Beez>"­wat een stelletje nsb'ers hier...­je vaderland speelt en dan ben je voor de moffen..­waar is het nationalisme..­tsss zkr van die gasten die hadden gewild dat Duitsland de oorlog had gewonnen..­triest hoor"­

enige wat triest hier is dat ben jij!

wtf noem je ze moffen?
alleen de bejaarde mensen hebben een REDEN om dat te zegguh...­
en dat van nsber en tot duitsland de oorlog had gewonnen slaat egt nergens op!
laatste aanpassing
Nederland mag trots zijn op haar jeugd!! Goed gezegd, Noizefucker!! Jij zegt wat ik al dacht :D

Om maar voor Oranje te zijn omdat je nou eenmaal nederlander bent maar op hetzelfde moment een hekel hebben aan het team is ongeveer hetzelfde als zeggen:

"Ik heb eigenlijk helemaal geen verstand van voetbal maar praat maar met de meute mee :S"
laatste aanpassing
Nou.....goed idee!!!


"Hey, Bone-Head!!!!" ;-)
Beez leer je geschiedenis en vervolgens je verstand es te gebruiken en praat geen :kots:

dank u :D
De entourage heeft inderdaad een hoog debiel gehalte jah.­ Maar ik vind het nou geen reden om gelijk anti Oranje te zijn.­ Helemaal niet als er een wedstrijd tegen de mofjes op het programma staat...­
Wel weer dat schijnheilige gelul van de mofjes dat ze het een enorme prestatie zouden vinden als ze van ons zouden winnen...­bah!
Het zal denk ik weer zo'n hele saaie vriendschappelijke oefenwedstrijd worden, met weinig strijd en een gelijkspel of kleine overwinning op het eind. :(
laatste aanpassing
Ik geef Oranje een hoop meer kans, maar hoop op een klein duits succesje. Gewoon om weer even de verhoudingen duidelijk te maken ;-)
Kijken of de voetballers eens tempo maken met het balletje kaatsen en of ze eens beetje beter spelen, je schaamt je eigenlijk toch kapot als NLer als je oranje zo ziet spelen. Die gasten verdienen miljoenen en zeuren echt veels te veel

Mouwen omhoog, sokken omlaag en raggen tegen die duitsers!! laat strijd zien!

Dan wordt het namelijk tenminste een leuke wedstrijd :D
hehe, gewoon 0-4 danielito :P
Snackyman, ze spelen toch heel aardig de laatste maanden???
Hehe.....dat ga ik dan wel horen thuis, op m'n werk en in de kroeg!! Ik sta al bekend als "die KUT-Duitser"

Ben wel benieuwd of het weer Kahn-McKaay onderonsje zal worden....uhoh!!! :o
<UPDATE><UPDATE><UPDATE><UPDATE><UPDATE><UPDATE>

Advocaat houdt clubtrainers te vriend voor prestigeduel tegen Duitsland

KATWIJK - Om de goede relatie met de trainers van Barcelona en Ajax in stand te houden, komt bondscoach Dick Advocaat tegemoet aan hun wens de internationals slechts een halve wedstrijd te laten spelen tegen Duitsland. "Je hebt elkaar nodig en als je met hun wensen geen rekening houdt, krijg je het later weer terug", aldus Advocaat maandag na de eerste training van Oranje in Katwijk.

Met twintig spelers vertrekt Oranje dinsdag naar Duitsland, waar een dag later in Gelsenkirchen onder leiding van de Schotse arbiter Hugh Dallas de wedstrijd tegen de vice-wereldkampioen op het programma staat. Het stadion is al weken uitverkocht met bijna 61.000 toeschouwers. Advocaat erkende dat het ook voor hem en de spelers een prestigeduel is.

Rivaliteit

"Er speelt rivaliteit mee natuurlijk en Duitsland speelde de WK-finale. Wij kijken erg uit naar de wedstrijd. Ik zelf ben nieuwsgierig hoe wij er voor staan ten opzichte van Duitsland. Wij willen in elk geval het jaar goed afsluiten. Er is veel lawaai geweest rond het Nederlands elftal na het missen van het WK."

Aantal wissels

Over het aantal wissels moet Advocaat nog een afspraak maken met zijn collega Rudi Völler. Maar de coach wil er zeker een serieuze wedstrijd van maken. Toch zal er zeker minimaal vijf keer worden gewisseld. Met Louis van Gaal (Barcelona) en Ronald Koeman (Ajax) is afgesproken dat hun internationals (Frank de Boer, Kluivert, Cocu, Reiziger en Ajacied Van der Vaart) maximaal een helft zullen spelen.

Van Gaal

Van Gaal had het liefst zijn spelers helemaal niet afgestaan, omdat Barcelona zaterdag tegen Real Madrid speelt. Hij is bang voor blessures. Koeman had Van der Vaart ook liever in Amsterdam gehouden, omdat Ajax volgende week al weer begint aan het tweede deel van de Champions League. "De verzoeken kwamen laat binnen bij mij, maar als bondscoach moet je er wel over nadenken."

Advocaat handhaaft het succesvolle 4-4-2-systeem, waarmee Oranje in de kwalificatie Oostenrijk versloeg. De tijd van experimenteren is voorbij.

:D Ik ben wel benieuwd of Rudi ook onderlinge afspraken heeft gemaakt. Er wordt gelukkig geen "achterkamertjes-politiek" bedreven ;-) , Dick is OK, Oranje SUCKS!!!!! :D