Partyflock

Welke Hardstyle plaat KIXX niet!!

 
Forumonderwerp · 20887
Er komen de laatste tijd veel plaatjes uit, veel goeie, maar ook heel veel slechte.­ Welke plaat vinden jullie absoluut slecht en had nooit uitgebracht mogen worden!!!! Mijn inbreng is:

H.­A.­Z.­A.­R.­D.­ - James Brown Is Dead 2002

SUXX HARD!!!
die remix van pullover :kots:

wat een kutnummer zeg
Alle platen die gejat zijn van vroeger...­ maar dan ook echt allemaal!
Alex B
Artiest Alex B
is het met DNS eens! duidelijk een kut nummer
K sluit me bij DIEHARD aan.­

Van de hele stapel die k elke week luister gaan er maar hooguit 6 a 7 mee.­ Bij 8 van de 10 platen vraag ik me wel af of het echt hardstyle/hardhouse is.­
Die van hazzard zuigt echt...­

maar die niet alleen

Lovin you is ook zeeeer erg.....­ slecht...­
hardstyle zit nu op dezelfde hoogte als hardcore toen het hartstikke "­in"­ was! word zooooooooooooooveel crap uitgebracht!
DJ Steff - Losing my Religion
Echt zwaar anti dat nummer.­

Orgineel is wel top
Vallen die onnozele Clubrobbers er ook onder met I like it Loud...­??

die hebben ze fiks vern**­kt!!
TERROR> Ik ben het helemaaaaaal met je eens, destijds met die happy shit.... wat een bagger!!! Er komt nu ook veel shit uit op Hardstyle, wel wat goeds, maar veel slecht!!! Hetheeft ff de tijd nodig om de "commercielen" te dumpen, dan blijft kwaliteit over, net als nu met HC..:D
jah idd, maar in de hardcore scene zitten vandaag de dag ook nogsteeds veel "­fakers"­ alleen is het een totaal andere generatie!
Tjah....­idd erg veel bagger de laatste tijd.­ Ik zette vandag weer ff een cd`tje op met allemaal hardstyle nummertjes van 1 a 2 jaar terug.....­Wat een verschil!
ScuL
Artiest ScuL
DJ Steff - Losing my Religion
daar sluit ik me voor 100% bij aan!! :D
Pato
Artiest Pato
zeker weten maar de vorige release van Confusion was ook een aardige zuigslet!
Bruce Wills - confusion theme
Het valt mij op dat mensen zeggen dat ze remixen van James brown is dead en pull over niet goed vinden.­ (ik snap dit wel)
Maar vinden jullie rocking wiht the best dan ook kut? Het eerste deuntje in die plaat is namelijk ook geript van een oude hakkuhplaat.­ Evenals bij 2M pres.­ Cocaine jayezz remix, Uiteraard de decibel anthem en ga nog maar ff door.­
Kai Tracid - Trance and Acid heb ik nou ook wel weer gehoord..­ echt sucken doet ie niet..­ maar mwoah..­ verveelt nu een beetje
2 Bassman> Niet alle oude samples zijn kut gebruikt, tis maar hoe ze die flexen. Sommige samples zijn echt NOT, maar die " rocking...." die is vet!! :)