Partyflock

Bellen met je vriend............:S

 
Forumonderwerp · 20858
Jij: belt hem best vaak (vooral in tijden dat je elkaar niet zo vaak kunt zien) gewoon om lekker te kletsen en zijn stem te horen.

Hij: belt jou bijna nooit, omdat hij er niet van houdt om gezellig aan de telefoon te babbelen. Hij wil alleen bellen als hij echt iets te melden heeft. Dus als je elkaar de hele dag niet gezien of gesproken hebt en je hebt niks mee gemaakt, hoef je elkaar ook niet te bellen :S

Wie kent dit nog meer?
Heb 2 mobiele abonnementen van 6 uur... dus 12 uur totaal Maar heb er dus echt RUIM niet genoeg aan ;)
Nah zat zelf altijd met rekening van F800,- per maand..

Zegt denk ik wel genoeg :D
yub dat zuigt he ;)

Gelukkig worden ze bij mij laatste tijd wel lager... maar afgelopen 5 jaar heb ik echt een KAPITAAL verbeld
Schat, ik respecteer je mening wel, maar begrijp het niet zo.....:S

Als ik jou, zoals gister, een hele dag niet kan zien, vind ik het niet meer dan normaal dat we elkaar ff bellen 's avonds. Ik wil je dan gewoon ff gehoord hebben voordat ik ga slapen; maakt niet uit of het ergens over gaat of niet!

Just want to hear your voice.......... :lief:

Maar blijkbaar is dat bij jou niet zo....:S
laatste aanpassing
ik bel eigenlijk ook alleen als ik egt iets moet weten of iets belangrijks te melden heb...
Ik heb een hekel aan bellen.
Ik wil iemands ogen kunnen zien als ik tegen iemand praat.
Helaas zijn vriendjes en gewone vrienden hier niet zo blij mee, maar ik ga niet geforceerd lulverhalen ophangen tegen een stuk plastic.
Bellen doe je met een hele goede reden, met iets conreets..

Kletsen doe ik wel face 2 face ;-)
Ik kan met de meeste vriendinnen uren kletsen. Maar we wonen 5 minuten van elkaar. Dan kan je beter naar elkaar toegaan.
Met sommige jongens kan ik ook heel lang kletsen. Maar de meeste jongens zijn idd. niet zo.
Ik bel eigenlijk ook bijna nooit, alleen als ik echt ff iets snel moet weten, dus als smsen te langsaam gaat (bijna nooit zo :P) En als k n melige bui heb, bel k samen met n vriendin me vriend midden in de nacht op, maar na n paar minuten is t dan ook "truste schat" en dan hang k weer op.

:)
ik spreek m'n vriendin vaak op MSN of ICQ.. duzz.. maar ik hou er op zich niet van om UREN aan de phone te hangen zonder iets te melden :)
MSN is makkelijker en goedkoper. Alleen niet te lang, dan krijg ik pijn aan mijn vingers van het typen. :p
heheheh :) MSN is makkelijker in de zin van.. je kan ook nog 'es heel oningeinteresseerd iets anders gaan doen zonder dat ze/hij het ziet :)
laatste aanpassing
wheheheheh he dat zei ik niet he......:p
Maar toch......als iemand te lang wacht met antwoorden heb je dat ook wel door lijkt me.
Ik ben ook zeker niet zo'n beller, sms wel veel maar vind bellen erg irritant meestal. Vooral die stilte's. Als je mekaar wat te vertellen hebt of een leuke onderwerp hebt waar je het over kan hebben kan ik ook echt uren aan de phone hangen maar mochten er van die stiltes komen dan kap ik het meestal heel snel af want dan moet je ineens wat gaan zeggen terwijl je niks weet. Dus bellen opzich geen probleem als er maar iets is waar je het over kan hebben.
M'n ex en ik belden redelijk vaak. Bijna elke dag wel ff, omdat we elkaar niet elke dag zagen door de afstand.

Ik vond het altijd leuk om hem te horen, en ja het hoefde aan de ene kant niet perse elke dag, maar vond het toch wel erg fijn om 'm te horen.

Later toen het uit was begon hij in 1 keer te zeiken dat hij me verplicht moest bellen en als hij dat niet deed werd ik kwaad :s

Naja das helemaal niet waar, tussen het jammer vinden en boos zijn zit wel een heel verschil..

Dus sommige jongens zijn er idd wel andere in :s
toch raar dat ie mij wel belt en gezellig 3 uur aan de telefoon hangt


:D
Ik ken dat zeker wel ik ken die vent van me echt wel vaak belluh maar hij zou nooit eens een keer mij belluh maar daarom bel ik hem nu tegenwoordig ook niet meer ik ga al mijn beminuten niet meer aan mhem verspillen
Weet je wat je gewoon moet doen niet meer naar hem belluh maar met een andere belluh word ie vanzelf jaloers en gaat ie meer aand8 aan je besteden doet ie van mij ook dus.....;) het ken misschien ook wel effect bij jou hebbuh:):)

jah..... sterktuh hah;)

(K)(K)
jah me ex was precies tzelfde....maar die woonde in n andere plaats.. dus dan denk je nah ff gezelli kletsen is wel lekker..

maar nee...dan was meneer moe van zn werk en vertelde geen bal.. dan wassut.. ik kom morguh wel langs... okey.. tuut tuut tuut
laatste aanpassing
Gewoon gaan samenwonen ben je ook van het probleem af.
Ik herken het meer met smsjes sturen. Het eerste smsje komt vaak van mijn kant af.
Ik ben belgek!! :S Kan er ook niks aandoen...msn'en doe ik ook veel, maar is toch leuk als je diegene haar stem ook hoort...voelt gewoon fijner aan :)
ikke ken t probleem gelukkig niet :D
En blijkbaar snap je het dus nog niet helemaal. Als ik eigenljk nog heel veel te doen heb, ben druk bezig voor school, dan heb ik persoonlijk niet zoveel zin om een beetje te 'euuhhhh'en' aan de telefoon.....
Dat gaat toch nergens over? En dan krijg je inderdaad dat ik ondertussen andere dingen ga doen tijdens het bellen en vervolgens dus sommige teksten van jou niet hoor.
Nou toen mijn vriend en ik samenwoonden belden we elkaar nog elke dag een paar keer als we op het werk zaten.
En nu na 5 jr. bellen we mekaar nog steeds ELKE dag een paar keer op. :)
En ik zou gewoon graag willen dat het meer van 2 kanten kwam.......maar laat ook maar.
laatste aanpassing
Hehe, persoonlijke vetes op PF..:)
Allebei een beetje inleveren en je bent er :)

Rob, wat meer tijd bellen ipv leren.
Niv, iets minder verwachten.

En hoppa, weer iets opgelost.

*Offtopic: Hecht geen waarde aan mijn reacties. Ik ben niet voor niets nog vrijgezel ;p *
laatste aanpassing
Bij ons was het eigenlijk meer dat ik veel met haar aan het smsen was of anders mailen en msn maar bellen nooit echt veel. Alleen als we mekaar wat te vertellen hadden of ff wat af wouden spreken maar hele gespreken had ik met mijn ex nooit over de telefoon. Ik praat niet zo makelijk over de telefoon kijk iemand liever gewoon aan of anders via msn of mail maar bellen is niet echt weg gelegd voor mij.
mijn ex belde me elke dag vanaf zijn werk, ik werd er soms wel moe van juist. Ik hou helemaal niet van bellen. Als ik eenmaal aan de tel. zit dan valt het altijd wel weer mee, maar verder hou ik er echt niet van.
ik ben belverslaafd.
uren zijn nog niet genoeg. bellen bellen bellen..
zonder telefoon zou mijn leven een stuk minder aangenaam zijn!
met mij bellen he pop! we love it (K)
Nou mijn reccord is 4 uur achter elkaar bellen
dat vind ik wel genoeg
ik bel altijd met schizophrenic
en we hansen altijd
al 4 uur lang..en dan gaan we nog door
HANS HANS HANS
:D
Wij bellen nooit uren, het is altijd een paar minuutjes en dat dan een paar keer per dag. We hebben niet altijd iets zinnigs te melden, gewoon ff bellen.... tja waarom.... waarom niet !
ScuL
Artiest ScuL
hmm over records gesproken...
mijne was van 1 uur 's nachts tot 8 uur 's ochtends dat was ook wel extreem :S :D
(die telefoonrekening was niet mals, het was vanaf vast naar een 06 :P)
ik ben denk ik nog 1 van de weinige meiden die dus nooit belt... heb wel een mobieltje, maar dat is dan ook alleen maar omdat ik bij Vodafone werk... hij ligt grotendeels stilletjes in m'n tas...

hebben jullie dat ook wel eens??

dat je dus je debieltje uit je tas haalt, en ziet dat je 20 oproepen hebt gemist... dat heb ik dus heel vaak... en terugbellen doe ik al helemaal niet, als het belangrijk is dan spreken ze maar wat in in m'n voicemail....
Ja... khaat bellen... heb nooit iets zinnigs te melden
ja als iemand naar me mobiel belt heb je grote kans dat ik nie opneem, dat ding zwerft overal rond behalve bij mij en vaak heb ik het niet door, dus als het belangrijk is moet het echt naar de huistelefoon.
Bellen met je vriendin is leuk! Maar het moet niet te gek worden. Heb eens een vriendin gehad die dagelijks wel een paar keer opbelde. Naast dat dat 'eeuh' en die stiltes me gingen irriteren, word je ook belemmerd in je eigen dingen. Ben je nt ff met vrienden ergens naartoe, belt ze wr! Teveel bellen is m.i. een teken van iemand niet vrij kunnen laten...
Ik vindt het ook leuk hoor effies bellen hoe het er met er is of gewoon ff om te zeggen dat je dr een lief ding vindt.. maareee wederzijds belt zij bijna om het uur.. soms irriterend maar ben dr nu al aan gewent.. ik heb et er over gehad en ze belt me nu een stuk minder..
t0mm1e
Werkzaam bij Appic, Partyflock
Bellen kan fijn zijn, maar dan moet het wel relaxed gaan, anders loopt het niet..

En als je veel belt moet je ook goed zijn in onzinlullen, want anders ga je echt geen uren per week volmaken ;D
Jah heb altijd wel weer wat onzin te melden :)
Ja, jij begint altijd allerlei berichten van nieuws-sites op te ratelen toch ofnie!? :D
ach we bellen meestal wel ffies als we elkaar een dagje niet zien ofzo. Ookal hebben we nix boeiends te meldden. Komt ook van zijn kant af... best knap want hij houd helemaal niet van bellen :D
Pff had ook zo'n meisje, die belde me op en liet 1 keer de telefoon over gaan zodat ik haar maar ff terug moest bellen. 3 keer op een dag, echt te kansloos.
Ik wil d'r vaak toch wel ff gesproken hebben iedere dag, maar ik kan makkelijk maar 2 minuten bellen.

Als we elkaar zien (1-2 keer per week) dan zien we elkaar ook meteen LANG dus het heeft geen zin om zoveel te lullen over de telefoon aangezien je anders uitgeluld bent op het moment dat je elkaar ziet.