Partyflock

Gekapt omdat.............

 
Forumonderwerp · 20764
Ik ben sinds 3 kwart jaar helemaal gekapt met drugs puur en alleen omdat ik last kreeg van hyperventilatie... Iedere x als ik weer gebruikte voelde ik me de hele avond prima alleen de dag erop was ik de hele dag benauwd...

Zijn hier peoples met dezelfde ervaring???????
heb ik alleen van het roken

doordeweek rook ik amper maar in het weekend haal ik me schade in, zondagavond, maanda en dinsdag piep ik als de kolere

heb het niet van het gebruiken
wat bedoel je hitte aanvallen ofzo? heb ik ook altijd datis gewoon normaal. Dan hebje het weer warm dan weer koud. Dat is gewoon normaal!
Nee geen hitte aanvallen... Nope... Ken je hyperventilatie wel???? Te weinig koolstof bij het inademen zodat je adem tekort hebt...!!!
niet echt hyperventilatie

wel gewoon helemaal gaar
op TD 1 pilletje gehad en ik was maanden en dinsdag compleet naar de klote
bovenaan de trap helemaal uitgeput
ja kut is dat zeg! en knap trouwens ook!
2,5 jaar geleden zat ik vaak elka weekend aan de drugs, toej is mn moeder erachter gekomen toen een hele tijd nie gdaan, nu op feesies wel weer, maar in de tussentijd heb ik veel nagedacht waar ik eigelijk mee bezig was, toen ik na al die tijd weer es wat nam, ik stond te trillen ik was eigelijk superbang! toch wel gedaan e dan is het ook wel weer goed, maar door het vele denken over wat er eigelijk met j gebeurt, dan kan je lichaam daar in meegaan. ik maakte mezelf gek daar komt het op neer.
maar ja dat zal bij jou wel nie het geval zijn...:S
Tja bij lang en veel drugs gebruik ga je nadenken he. Althans ik wel... Ik heb er absoluut geen afkeer op gekregen dat zeker niet. Ik bedoel een blow op z`n tijd moet zeker kunnen.
Maar HardGirl, ik snap je heel goed... Soms kan je jezelf de kop aardig gek maken.. Ik ken t, bin there, done that.... Je snapt me wel...
o wacht
sorry niet goed gelezen.. nee daar heb ik nooit last van. Maar heb je datvan pillen? ofcoke? vaaaag
rook je? (blowen ook dan)
Heb alles gedaan wat god verboden heeft.... Ben er alleen nu helemaal vanaf!!!!!!!
Klap klap klapperde klap... Ghehehe. Ik ben er echt niet trots op ofzo HardGirl...!!!!!!
Ken je hyperventilatie wel????Te weinig koolstof bij het inademen

Je ademt zuurstof in, en koolstof uit :)

Hyperventilatie treed vaak op, als het lichaam onder spanning staat door bv vermoeidheid of te grote opwinding ( te wienig slaap en/of stess), lichamelijk letsel en vergiftiging bv. door asperine!!!
Een andere oorzaak kan ook een oorzaaak zijn bij de longen.............
Dus zou best kunnen komen door de drugs :(
laatste aanpassing
Hyperventilatie is een tijdelijk tekort aan zuurstof in je hersenen. Maar CO2 (Koolstofdioxide) zorgt voor de ademprikkel en dus indirect voor de toevoer van zuurstof naar je hersenen. Dus wel degelijk een tekort aan Koolstof(dioxide)