Partyflock

Hindoe-leider wil zelfmoordgroepen

 
Forumonderwerp · 20748
In India heeft een fundamentalistische hindoeleider gezegd dat hindoes zelfmoordgroepen moeten gaan oprichten. De leider, Bal Thackeray, wil daartoe zelf het voortouw nemen. Hij hoopt dat hindoes daarmee weerstand kunnen bieden aan de groeiende dreiging van het ,,islamitisch terrorisme''.

Thackeray is leider van de fundamentalistische hindoepartij Shiv Sena en staat bekend om zijn antimoslimstandpunte­n. De partij maakt onderdeel uit van de regeringscoalitie van premier Vajpayee. Hoewel Thackeray zelf geen zitting in het parlement heeft, beschouwen miljoenen hindoes zijn woord als wet.

Een maand geleden bestormden twee moslimextremisten de beroemde Akshardham-tempel van de hindoes in de staat Gujarat. Zij openden lukraak het vuur op de aanwezige gelovigen en doodden daarbij 31 mensen.

Thackeray: ,,In een tijd wanneer zelfs de tempels niet meer veilig zijn en de regering er niet in slaagt het terrorisme te bestrijden, is de enige oplossing het oprichten van zelfmoordgroepen van hindoes die de macht van het moslimterrorisme moeten aangrijpen.''
zolang ze het daar maar blijven doen tegen elkaar, en niet hier tegen ons heb ik er nog niet zoveel problemen mee
Lekkere opmerking jongens:s

Ik hoop dat hij geen draagvlak vind en dat de situatie niet verergerd.
Lekkere slimme opmerkingen jah... Kakarot probeer eens 1 keer een normale post neer te zetten... of Post gewoon niet en ik ga het niet nog een keer aan je vragen
laatste aanpassing
nee vraag jij het maar niet nog een keer aan mij! sukkel!
idd ik ben het met raider eens zolang ze maar daar blijven en mij niet lastig vallen vindt ik het best!!!!!!!! heb geen zin om een zelfmoordgroepering in me achtertuin te hebben!!!