Partyflock

Gewoon wat moppen

 
Forumonderwerp · 20693
Mevrouw jansen gaat naar de dokter, na onderzocht te zijn zegt de dokter: bel later in de week even op dan kunt u het resultaat horen. Ze komt thuis en zegt het tegen haar man en vraagt: kun je dat even doen. Hij doet het dan later in de week en belt de dokter terug. Zijn assistente beantwoordt de telefoon en vraagt: kan ik u helpen? Ja, dat kunt u, zegt de man. Mijn vrouw heeft bloed gegeven voor een test en ze wilde graag het resultaat hebben. De assistente vraagt haar naam en geboorte dag en zegt: ik zal wel even kijken. Ze komt terug aan de telefoon en zegt: dat is niet erg gemakkelijk, want ik heb 2 dames met dezelfde naam en geboorte data. Tja, zegt meneer Jansen hoe kom ik nu te weten wat er aan de hand is? Wel, zegt de assistente, de ene heeft Alsheimer en de andere heeft aids, neem uw vrouw mee naar de markt en laat haar achter, ga naar huis, komt uw vrouw thuis, ga er dan niet mee naar bed, dat kan nare gevolgen hebben.


Na een lange nacht van vrijen, rolde de jongen op z`n zij.... Hij keek rond en zag een ingelijste foto van een jongeman op het nachtkastje. Natuurlijk begon hij zich meteen zorgen te maken.
"Is dat je man?" vroeg hij nerveus. "Nee gek" antwoordde ze en kroop nog eens lekker tegen hem aan. "Je vriend dan?" vroeg hij. "Nee, helemaal niet" antwoordde ze, knabbelend op z`n oor. "Wie is het dan?" vroeg de nu wat ongeduldige jongen.
Ontspannen antwoordde ze... "Dat was voor de operatie".
Sta ik overlaatst in de file draait die vent in de auto naast mij zijn raampje open... Ik denk dat die iets wil vragen en draai ook mijn raampje
open... Zegt die vent: Ook een scheet gelaten?

twee jagers lopen door het bos als plotseling een van de twee als dood neervalt de andere man belt zo vlug als hij kan 911 en schreeuwt tegen de vrouw die opneemt dat ze maat niet meer beweegt
de vrouw zegt tegen de man dat hij rustig moet doen en dat hij eerst zeker moet weten dat hij dood is daarop volgt een harde knal ...... zegt de man, ja en nu?