Partyflock

Probleem met profielplaatje!!

 
Forumonderwerp · 20674
Zoals jullie zien, doet mijn profiel plaatje het niet meer!! :( Ik heb al meerdere malen geprobeert een ander plaatje erop te zetten maar krijg steeds hetzelfde probleem! Wie kan mij helpen?? Of wie weet waarom dit zo is?? Vind het namelijk vaag! Voorheen deed die het gewoon!

Alvast bedankt
(k)
Ik had er dus ook de hele tijd problemen mee.. gelukkig is dat nu weer voorbij. MSN-photo's zeker?
Ook maar andere foto`s van andere pagina`s doen het ook niet! Zoals cu2 enzo!! Dus snap er werkelijk niets van :( !! Het is een hele tijd goed gegaan!
IK heb geen idee wat het bij mij was. 2 keer opnieuw kreeg ik datzelfde vage gebeuren (als wat jij hebt) op de plaats van mijn avator... nu staat er toch wel weer een foto bij mij? :) Heb weer opnieuw een andere url geplaatst... lijkt zo wel een beetje een homo-foto trouwens..:D Ach, Dennis is een goeie gast...:)
MMmmm Nou jij hebt teminste een leuke foto online staan haha ! snik!!! ;) valt wel mee hoor, zo homo foto is het niet!!! Wel lekkerrrr bruin!!!
Ik heb inmiddels al 1000 andere foto`s geprobeerd maar schiet niet op dus!!! Helaas moet denk ik weer een nieuwe Nick aan maken!!! :( ofzo!! er is geloof ik ook geen e-mail adres waar je vragen kan stellen aan de site makers!! of wel?
Hehe, bij jou zie ik inmiddels ook alweer twee ogen..:) Iets minder bruin, maar toch goed..;)

Een nieuwe account aanmaken hoeft niet neem ik aan. Je moet Tommie maar even een bericht sturen denk ik, die weet gerust wel raad...
Tommie????? :) heb je e-mail adres van hem dan?
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
je heb nu wel een profiel plaatje staan ik weet alleen niet of die er ook wil hebben staan!?

wat je moet doen is bij de menuoptie aanpassen >Profiel plaatje (URL) het url inzullen waar het plaatje staat
dan moet je onderaan de pagina de button aanpassen aanklikken.
als het goed is veranderd dan je profielplaatje.
als dat niet gebeurd moet je eens op F5 drukken en kijken of hij dan wel veranderd!
Franzelare & Prhyme: Bedankt voor de info!!! Zoals jullie zien is het probleem weer opgelost!!!
Thanks (k) AnnA