Partyflock

Veren voor Draaitafels

 
Forumonderwerp · 20601
Hey,
we hebben bij ons in de kroeg binnenkort een vet feesie waar gedraaid word met platenspelers.. alleen als ze voor het dj hok hard gaan :bounce: gaan ze overslaan..nou zag ik dat ze op de FFWD van die veren onder de poten van de draaitafels hadden liggen om de schokken van de wagen op te vangen.. kan iemand mij vertellen waar ik die kan halen..
alvast bedankt
niemand????
dat hebben we al geprobeerd.. maar het hele dj hok staat op dezelfde vloer waarals ze op staan de :bounce: dus die veert mee.. moet echt van die veren hebben...
maar bedankt.;)
Probeer eens een grindtegel met 4 tennisballen!
hehe, op hardcore vs terror in zwolle heb ik de oplossing gezien

2 hele dikke kussens :D

Van die kussens die je oma heeft

waar je in verdrinkt :D

Heel simpel
mmmm bedankt allemaal..maar ik heb er van alles ondergehad.. stoeptegels..kussen hete dikke.. dus die werken ook niet.. ik moet echt die veren hebben... maar goed ieder geval bedankt..!

en wiegel wat bedoel je met die tennisballen?? onder elke poot een halve tenninbal ofzo??
laatste aanpassing
Probeer eens (als jullie plastic glas in die kroeg hebben) 4 longdrink glazen 3-kwart te vullen met zand, in de mond van het glas een pootje van de draaitafel, staat wel wat hoog, maar werkt (hier) perfect!
Ok dan Xray zal het proberen..het is namlijk zo dat de box waarin gedraaid word zeg maar op de dansvoer staat dus als er word :bounce: gaat het hele hok heen en weer... inclusief de plantenspelers.. maar we gaan het proberen!..
bedankt!;):)
Ja, als het heen en weer gaat helpt een schok demper niet echt

Dat helpt voor op en neer
op en neer .. hmmmmm :9
Na we gaan het proberen.. ;)
Vortex
Artiest Nubius
Ik ken ze wel .. van die plateaus die aan rubber veren worden opgehangen, en die veren worden daarop weer aan de bekasting van de mixtafel vast gemaakt. Waar ze die krengen verkopen, en hoe ze heetten ??? euhhhhh... check es bij http://www.licht-geluid.nl of (misschien 2e hands) http://www.marktplaats.nl

ps) Dat van die glazen is handig gevonden, ga ik ook zeker ff proberen :)
Kun je het niet voor een avond ophangen aan plafond. gewoon een lange dikke plank met 4 kettingen in het plafond. Kost ook nie zo veel, alleen de draaitafels + mixer hoeft er maar op.
Ok dan ik ga eens even kijken!! bedankt he;):)
Je kan ook gewoon vragen of het toegestormde publiek niet wil gaan stampen, of is dat geen optie????????? Anders zet je toch gewoon een cassettebandje, op die kunnnen wel wat trilling hebben.
Beetje jammer jongen...:)
In het ergste geval, kun je als definitieve oplossing je booth aan een plafond hangen. Dus met dikke schakels de hele handel ophangen. Beetje zoals de Lexion dat vroeger had, werkt uitermate goed!
informeer bij MINISTRY OF DANCE ofzo, die hebbe die zooi ook staan die wete vast wel waar dat verkrijgbaar is, misschien ken je t zelfs van hun overkopen, ze gaan toch sluiten!
ja die veren zijn dus eigenlijk nergens t verkrijgen heb al veel gebeld en gemaild.. maar ja ik denk dat het dan toch ophangen word.. of gewoon bij de gamma even kijken of ze daar wat hebben liggen!...
bedankt!
jah doe het zelven dan maar he?? whehe
Zal nico en mirna even aan der oren naar veenendaal slepen om eens even die draaitafels decoratief op te hangen!whewhe!;):P!!
komt goed..
word vet feesie!!
Sorry voor de late reactie Stingray!!!

Ik bedoelde hele tennisballen, 4 stuks, duzz op elke hoek 1, gewoon een beetje indrukken. Zodat ie niet gaat rollen.
Dan een grindtegel van 60 cm bij 40 cm erop en die kun je eventueel met ijzerdraad vastzetten aan het plafond. Volgens mij moet dat werken. En anders gooi je er nog een kusssen onder. Anders zou ik het ook niet weten!

Succes
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
gewoon op een kussen leggen, dan is al je gezeik opgelost.
dat deden ze ook op Hardcore vs.. terror.
na dat kussen gaat niet werken heb dat al geprobeerd.. het hele dj hok beweegt mee met de vloer.. beetje kut in elkaar gezet maar ja..
Ik heb nu al bij de gamma veren gehaald en in elkaar gezet.. morgen even testen.. maar bedankt voor de moeite!;)