Partyflock

Tom Harding @ Starlight

 
ben gister weer eens naar Starlight geweest, alwaar Tom Harding draaide! Wat was het gigantisch druk zeg!

Niet normaal %)

Heb het eerste half uurtje gehoord en dat klonk wel lekker maar niet echt super bijzonder!!! Wel was duidelijk dat iedereen voor Tom was gekomen, de grote zaal puilde uit!

Alleen sloeg na een half uur de plaat over en ging er iets mis met het geluid en was het in een keer stil! Eeen fluitconcert was het gevolg!!

Dit werd gelukkig snel weer hervat!

Ben toen maar naar het kleine zaaltje afgedropen! daar draaide Moreno. Normaal bekend van club&trance muziek, maar gister avond beukte, niet normaal!!!! Tering !!! echt iedereen stond te :bounce:

Op een gegeven moment kwamen er old-style platen voorbij!! Moreno kon met deze set zo worden toegevoegd aan de line up van bv Qlimax of Qlubtempo!!!

Haha heb dus de hele avond hier gestaan en eigenlijk DE man waar het omging gisteravond, Tom Harding, gemist voor een groot deel!
Tom Harding draait gewoon zoals 13 in n dozijn, de laatste tijd, die ouwe HQ setjes van, of ouwe Dance Valley setjes waren gewoon cool, om erbij te zijn, enzo, maar afgelopen Impulz weer, ik vond hem niet geweldig.­
True true true, precies het idee wat ik ook een beetje had van Tommie H ... Al moet ik zeggen dat ik z'n set in de I-Dance in februari toch weer stukken beter vond, maar dat kan ook komen door de alcoholische versnaperingen :)
tom harding vind ik echt een EIKEL...­

wat draait die gast klote (mijn mening)

heb hem nu al 4 keer gehoord en iedere keer is het gewoon klote....­

maar starlight is niet zo groot vind ik hoor....­

was er dan pavo en dana er waren en toen was het ook vrij druk...­
een paar jaar geleden was het nog goed te doen.­ Op HQ was hij samen met JP altijd goed aan het knallen.­ Maar waar iedereen vooruit is gegaan is hij een beetje het zelfde gebleven.­

Hij is niet meer vernieuwend.­

Maar op DV vorig jaar was hij wel top.­ En af en toe heeft ie ook wel een goede avond.­
Ik heb het idee dat als ie het zelf echt naar z'n zin heeft dat ie dan nog goed draait !! En dat ie anders een beetje in een soort standaard terugvalt en gewoon een beetje z'n plaatjes aan elkaar mixt..­ Al blijf ie altijd springen natuurlijk!! ..­
de eerset 4 a 5 platen waren lekkere :bounce: platen , daarna viel hij terug op een beetje softe hardhouse die ik niet echt boeiend vond!

Had het wel het idee dat ie het naar zijn zin had! (Zeker met die pullen bier in zijn handen!)
Ik heb hem ook gehoord maar echt vet draaid

hij tegenwoordig niet meer op impulz was het ook al minder.­

Maar ja nu is het bij mij effe Sterling Moss die draaid echt wel effe beter dan Tommy (mijn mening natuurlijk) greetz cootje
Heb Tom ook al een paar keer horen draaien maar hij draaide telkens niet echt geweldig en het is altijd druk dus dan wordt het ook een stuk minder leuk als je minder de ruimte heb om te :bounce: em dat in combinatie als ie niet goed draaid is :frusty: