Partyflock

Nieuwe Item ----> 020 Clubtent

 
Forumonderwerp · 20526
Was er gister en ik vind dat ze de tent zwaar verneukt hebben! Het hele underground sfeertje is weg doordat alles nu in lichte kleuren is geverfd en er hangen van die vage felle Neonkleurige buizen enz. De mooie waterval achter de bar is nu vervangen door een stel gierige plinten en de zijwand waar is eerst de spiegel stond is ook afgetimmerd met het zelfde schrale materiaal. De WCs doen niet onder voor de wcs die je in het Hilton zal aantreffen zo netjes. Dat vind ik geen slecht iets op zich maar het geeft allemaal een beetje een zoetkleurig sfeertje en dus niet meer dat lekkere goedkope undergroundgevoel zoals er eerst hing.

De muziek is Club en af en toe komen er best lekkere snelle deuntjes voorbij maar na 3 uurtjes heb ik die muziek wel weer gehoord. Veel opbouwende climaxen en waar dan vroeger de BASS kwam komt hier dan een of ander slap refreintje terug.

Daar bij opgeteld dat ik samen met een andere vriend waarschijnlijk het slachtoffer ben geworden van GHB of andere rotzooi in mn glas want we werden opeens doodziek terwijl we allebei zo nuchter waren als maar kan qua drugs.
Allebei dus de hele wc onder gekotst. :S :S :P

Maarja daar kan de club natuurlijk niks aan doen...


Zal er vast nog wel eens gaan komen in de toekomst alleen voorlopig ff niet......
laatste aanpassing
en werd je nog door een mooie vrouw verkracht?

nee ff serieus, das mooi klote, komt het misschien door de avond die je uitzocht? hoeft nl niet elke avond zo te zijn:)
nee, elke zaterdag is het club nu.­

heb flyer met iets van : The new saturday clubevent.­ ik wist wel dat het club zou zijn.­
Ik dacht dat ze er een R&­B tent zouden maken.­ Heb ook nog iets ontvagen over een sexclub ofzow.­ Maar dat is dus blijkbaar niet het geval.­ Dat ze de muren wit hebben geschilderd is inmiddels al een tijd geleden.­ Ben er daarna eigelijk nier meer geweest.­ Denk ook niet dat ik er nog snel zou komen.­ Is best wel jammer eigelijk want het was een hele goeie tent.­
Ik snap dat niet he, er is al zoveel club in a'dam. snappen mensen nou niets van iets dat 'verzadigde markt' heet? :frusty:
ja ik hoop dat ze floppen en dat ze er weer een lekker donkere stamptent met Techno/hardstyle van maken.­
laatste aanpassing
2 miech:
zoveel club in AŽdam?
er zelfs nog amper club daar
zal me niks verbazen als de more en de escape op lange termijn ook sluiten
ja tuurlijk, escape sluiten :S

als er met een tent in Amsterdam geld te verdienen valt is het die toko wel

jammer overigens van de Item, was wel een lekker knus stamphok vlakbij me huis, ach ja oude tijden herleven niet meer :C