Partyflock

Focus -Xcess The One gangers!!!!!!!!!

 
Forumonderwerp · 20469
Was een toppie toch?
hoe was ignition technitian? en Johan Bacto? Moest het helaas missen ivm nachtdienst :(
sodemieters...igniti­on technitian was echt heilig zo goed.........terence fixmer was bijzonder langdradig , ik geloof dat niemand hem goed vond...Johan Bacto ook lekker hard

van Joel Mull , degene voor wie ik kwam , kan ik me jammergenoeg nu ff nix meer herinneren
tjah..fixmer is electro en dat wordt niet door iedereen gewaardeerd :P
fixmer is SUPERRRRR.
Gewoon wegzweven - die man vertelt verhalen dmv zijn setjes
Ik vond terence fixmer ook niet echt boeiend, echt zo langzaam :S en vaag
terrence moet je ook niet op een feest horen, maar gewoon thuis - dan kan je t beter op je laten inwerken
Nou was en goed feesie werd aardig gerammeld op naar I LOVE TECHNO
terence maakte zeker geen electro vannacht , gebruikte constant dezelfde manier van opbouwen , lange opbouwen , trage zware kale bassen
bah geen reet aan...
OK jesse als jij het zegt dan geloof ik je wel
In het begin trok ik Fixmer nog wel, was vet duistere shit. Maar steeds als je dacht dat ie op gang zou komen deed hij dat niet. Op zich wel weer eens wat nieuws, maar niet echt aan mij besteed. Dit was echt zo'n set waar je in moest komen en als dat niet gebeurd dan kom je er ook ECHT niet in.
Vond Ignition Technitian het beste van de avond. Bacto een beetje van hetzelfde de hele tijd, maar wel lekker.
Emilio Ferreira draaide wel lekker in het kleine zaaltje.

Voor de rest een leuke avond gehad, maar tipte niet aan de vorige Focus edities. Publiek was ook een beetje aan de matte kant!!
laatste aanpassing
Whaaaaahh wat heb ik me goed vermaakt zeg! DAMNZ kwam om half 12 binnen ofzo en stond meteen al dik te knallen! Ik heb geen idee wie ik allemaal gehoord heb maar vond de man na Joel Mull t beste draaien. Was dat de live set of was die daar nou na? Ik weet t niet meer, weet er nog maar weinig van :S Maar weet wel dat ik die live-set ubergeil vond! Helemaal los gegaan zeg! Vond alleen t publiek over t algemeen vrij kut. Werd echt zo weinig gedanst. En als er al werd gedanst (op een paar fanatieke technolovers die ik op elk technofeest tegenkom na) dan was t echt van: nou, als die uit zijn dak gaat, ben ik een pandabeertje (en dat ben ik dus niet :p). Mjah, ieder zo zijn ding. Vond t wel jammer. Vaak haal ik de energie uit t bekijken van beukende mensen (en de muziek, duh!) maar dit keer moest t toch echt van de snoepies hebben.

Weet niet wie er als laatste draaide (als ik t zo begrijp was dat Terence Fixmer) maar dat vond ik zwaar minder. Zat geen energie en overtuiging in voor mijn gevoel. Was erg saai. Heb nog wel een paar huppeltjes gemaakt hoor, want kon me benen niet stilhouden, maar t was naar mijn mening een slechte afsluiter van een lekker technoavondje. Zooooo dat was m weer. Ben 14 december weer van de partij. Hmz, wie draaien er dan??
Ik vond 't wel een lekker 'techno-avondje'!! Alleen zoals al eerder was vermeld vond ik de techno wat 'langdradig'.
Sfeertje was wel oke, hoewel hier en daar toch wel wat 'verdwaald' volk liep; erg jong / Sjonnie's en Anita's... .
Heb me ook rot gelachen om hoe zo'n gespierde gast (SJONNIE 'al la Marcanti') op zo'n verhoging stond te 'dansen' als een meisje van 16 haha!!
laatste aanpassing
TechnoJunk. Terrence Fixmer was juist die live-set die jij zo bruut vond. Als ik zo naar de tijdstippen kijke. Bacto sloot af, maar ik heb zelf toen vooral bij emilio Fereira gestaan.
laatste aanpassing
CL >>> Ik weet volgens mij wel wie je bedoeld. Rechts achteraan op zo'n verhoging. Heb ik ook een lange tijd op staan knallen. Maarja, je zal me daar wel niet gezien hebben, want door die brede gast kon je bijna nix meer van mij zien :S Hahahaha :p Was idd grappig om te zien hoe sommige mensen aan t dansen waren. Normaal maakt t me niet uit hoe ze dansen, maar vond t er van de meeste mensen echt niet uitzien. Maarja, heb dr wel flink om kunnen lache. Mjah, had al pijn in me kaken en toen al helemaal van al dat gelach :D

Hmm, vond t kut dat de DJ's niet aan- en afgekondigd werden. heb alleen de naam Joel Mull langs horen komen, en dat wel een paar keer (of had ik stemmetjes in me hoofd?). Mjah, die live-set vond ik gewoon bruut, wie t ook was. Me benen en armen vlogen alle kanten op :D

Om een uur of half 5 ben ik naar dat kleine zaaltje gegaan. Daar werd ook lekker gedraaid. Dat was dus Fereira? Heb ik ook nog wel ff staan springen maar had superhonger en als ik honger heb ken ik niet lang stuiteren :( Mjah, en eten naar binnenwerken heb ik niet eens geprobeerd want dat lukt toch niet door een droge bek dat te vergelijken was met de Sahara-woestijn in de droogste periode van t jaar :S
dus dat zaaltje is toch nog open gegaan??? Hoe laat dan wij zijn een paar x wezen checken...
Niet de achterste zaal was open gegaan. Maar een zaaltje aan de linkerkant van de Grote zaal. Als je met je neus naar de DJ staat.
Volgens mij was dat vroeger vaak de VIP in de Hemkade.
Ik weet niet hoe laat die open gegaan is. Ik heb alleen Emilio Ferreira daar zien draaien.

Wat is er eigenlijk met de rest van de Line-up gebeurd??? Weet iemand dat??
Vind de Hemkade eigenlijk niet echt een technowaardige locatie. Het had als voordeel dat het tot 8 uur door ging, maar da's nu ook niet meer het geval.
Maar evengoed was de avond wel geslaagd!!!!!
Ik denk dat er een aantal DJ's gewoon zijn afgezegd ofzo. Mjah, ze wisten van tevoren natuurlijk dat er niet zo gek veel mensen zouden komen want anders was de kaartverkoop wel harder gegaan. Mocht dat zo zijn dan vind ik t een slechte zaak dat de organisatie nix heeft laten weten..maarja, dat weet ik dus allemaal niet

Vind de Hemkade ook niet echt geschikt voor een technofeest. Ben er vaak zat geweest alleen dat waren hardcore en hardstylefeesten. Dan is t gewoon een toplocatie in mijn ogen. Mjah, vloer werd ook errug glad en door mijn manier van springen (over een grote ruimte) glijd je dan sneller uit. Zit nu wel een beetje te zeiken, maar vond t wel een goed feest en hebme uitstekend vermaakt. En daar gaat t om! :)
Ik vind de Fun wel een goede lokatie.
Maar wat er nou met de rest van de line up is gebeurd geen idee.
Ik heb me anders echt wel vermaakt, en de sfeer vond ik echt geweldig, kan aan mijn liggen hoor.... Michel Becks lekker geopend, Joel mull, vond ik ook erg lekker draaien. Terence fixmer niet zo en Bacto eigenlijk ook niet zo, had meer verwacht.
ik kwam voor fixmer, maar ik vond hem ruk
rest van de avond werd er zeker lekker gedraaid
alleen jammer dat ik me niet top voelde dus was het het geen knaller.
en hoe was de meeting bij de flipperkasten om 01:34:57 uur ik was er zelf niet omdat ik geen kaarten kon krijgen!!!!!!

en verder dus een vrij rustige avond lady sascha,geen echte beuk techno????
Meeting geen meeting gezien
Ik heb me ook wel vermaakt :)
Ik was om half 2 bij de flipperkasten (wie zet er nou flipperkasten neer op een houseparty?? :S) samen met Irene maar was helemaal niemand te bekennen..behalve een stel flipperende idioten dan.. Maar geeft niet, had toch niemand herkent hahaha :bloos:

:)