Partyflock

F.C.UTRECHT mild gestraft

 
Forumonderwerp · 20459
De tuchtcommissie van de Uefa veroordeelde FC Utrecht vrijdag tot een thuiswedstrijd zonder publiek. De kranten spreken zaterdag van een 'zeer mild oordeel', maar wijzen ook op de negatieve gevolgen.

Het Algemeen Dagblad stelt vast dat de straf niet tegenviel, want 'er werd rekening mee gehouden dat de club een jaar geen Europees voetbal mocht spelen'. Toch wijst de krant ook op de reactie van voorzitter Erik Jan Visser, die het pijnlijk vindt dat 14.000 liefhebbers gestraft worden voor het wangedrag van een paar mensen en bovendien spreekt van een in financieel opzicht zware klap voor de club. 'Aan recettes loopt de Utrechtse club zo'n 300.000 euro mis', becijfert AD.
De Telegraaf spreekt van een 'zeer mild' oordeel. De krant vindt het opmerkelijk dat het bij een wedstrijd zonder publiek blijft. 'Zelfs een geldboete werd de club niet opgelegd voor het duel dat veertig minuten onderbroken moest worden.' De Telegraaf citeert verder Foeke Booy die vertelt dat er twee kanten aan de zaak zitten. Volgens de trainer mist zijn club in de toekomst belangrijke inkomsten bij een thuiswedstrijd in het Europees bekertoernooi, maar hij verliest ook de realiteit niet uit het oog en dat is dat FC Utrecht in ieder geval niet uitgesloten is van deelname.
In de Volkskrant bekent Harald Wapenaar dat hij vooraf rekening hield met een uitsluiting van n twee jaar. 'Dus je kunt je wel voorstellen hoe opgelucht ik ben. Laten we hopen dat we hier met z'n allen van hebben geleerd. Want we hebben toch gevreesd voor een veel zwaardere straf', aldus Wapenaar in de Volkskrant.
niet boeiend nieuws dit... pff utreg....
Bek houe over utreg fungirl. Enne terecht dat het een milde straf is, die pole begonne met relle. !Forza Utreg!
jah neeh tis nooit utreg zelluf... en hou lekker zelf je smoel dich.. ieder zn eige mening toch.. ik vind het niet boeiend...
Toch verbaast mij dit weer hoor, iedereen kan op de beelden zien dat die &%*^&%er polen beginnen te kloten met vuurwerk. Daar reageren, terecht, de utrecht supporters op...Maar toch ziet de uefa en de media hele andere dingen...

Beetje vreemd :s:s
alsof de utreg supp nergens mee bezig waren ofzow..?? kijk naar vorige wedstrijden??? neeh tis altijd de tegepartij.. komop zeg.. tis n keer goed voor ze..
Ik heb in een eerdere reply al gezegd dat utrecht supporters de 'reputatie" hebben dat ze vaak rellen, maar dat is bij andere clubs net zo.

Maar kom nou, op die beelden was duidelijk te zien dat die schijtpolen met vuurwerk op de utrecht supporters begonnen te schieten. Ik ben een echte Ajax supporter maar vind dat utrecht behoorlijk genaait wordt...Wat moesten die gasten dn doen...blijven staan en kijken hoe er een bos vuurpijlen op je afgevuurd worden??!! :s
de hele sfeer was al naar de klote.. en dit x omdat utreg " nix " heb gedaan worden ze gestraft.. nah sorry hoor.. maar ze moeten er n x wat van leren en dan doen ze niet.. het hele beveiligings beleid gedoe daar zuigt gewoon.. maybe gaat die raad is n x nadenken over wat ze allemaal wel niet kunne flikken.. dit had gewoon n x moeten gebeure..
die polen hebben een geldboete van 10.000 euro gekregen
Geen milde straf, gewoon een normale straf. Echt veel ergs gebeurde er niet.....
He fungirl, ff een vraagje, was jij in of rond het stadion??? Vast nie, want anders had je ook wel anders gereageerd. En de verhale die ik over de uitwedstrijd gehoord heb ware ook nie al te "vriendelijk". Trouwens stel je eens voor dat jij in dat vak zit met je kinderen (Het was tenslotte het familievak waar die fakkels in werden gegooid, maar dat zal jij vast nie wete als niet utreg supporter fungirl) wat zou jij dan doen, ik zou in ieder geval precies hetzelfde doen als hoe er toen gereageerd is door bepaalde supporters. Ik zat gelukkig niet in het vak waar die fakkels in werden gegooid, maar "veilig" op de bunnikside. (Weet je wat dat is fungirl of niet???)
Tis voor Utrecht te hopen dat ze intertoto halen :P
snoekie?? euhmm heb je het stukje gemist waarin ik zei dat het mijn mening was??? enne ooit gehoord van tv?? snoekie?? nou?? ook al bennik geen utreg supp ik heb het wel allemaal gevolgd...
Nee dat stukje heb ik nie gemist hoor, ben het er alleen nie meeneens. En het begrip tv ken ik wel hoor, maar meestal zenden ze op tv niet alles uit, dus waarschijnlijk weet je amper waar je het over hebt. Als je ook in de binnestad en in het stadion was had je wel een iets andere/slimmere mening.
:gaap:

als je slim probeert te doen mag je nu wel ophouden.. het kan mij ech geen bal schelen wat je van mijn mening vind.. heel simpel eigelijk.. Voor zover IK dingen heb meegekregen en gezien heb baseer ik me eigen mening.. en als je het daar niet mee eens ben tjah.. zie niet echt in dat het mijn probleem is..
laatste aanpassing
De Uefa heeft liever geld die gasten hebben dikke schulden.Waarom denk je dat ze anders Psv een boete van 20.000euro geven.

UEFA MAFFIA!
Probeer niet slim te doen, ik vind alleen dat je geen mening moet geven als je geeneens weet waar je het over hebt. Vooral deze zin slaat echt helemaal nergens op "tis n keer goed voor ze..". Jij vind het dus goed dat kindjes van 8 een fakkel in hun nek krijge????
kzal voortaan duidelijker zegge wie " ze " zijn.. ik heb daar dus over " de club "
laatste aanpassing
Das in ieder geval duidelijk fungirld :D En zoveel gingen er nou ook weer niet het veld op bob.
Zijn we weer vriendjes fungirl ;)
:) zover willik nou weer niet gaan... :P
:)

:kusje2:

tis relaxed.. ;)
Yes!!! Me dag is weer goed :D (K)
vind t zeker tercht dat we niet zo'n hoge straf hebben gekregen.

wat er allemaal gebeurd is praat ik niet goed maar vind niet dat daar iedereen voor gestraft moet worden :S