Partyflock

sites voor voordelig abonnementen en telefoons??

 
Forumonderwerp · 20455
ik heb volgens mij nu al iedere site afgestruimd maar heb maar weinig echt voordelige gsmsite's gevonden. wie kan mij helpen??

ik heb al www.gsmstunter.nl en www.telecom.nu en www.gsm.nl (maar deze heeft de laatste tijd niet echt veel soeps meer).
http://gsmshops.pagina.nl

Ben zelf namelijk ook op zoek naar een goede aanbieding! :)
laatste aanpassing
wat moet je hebben?

een cashdeal of een abo+gsm?
Heb je dan een goede aanbieding? :devil::P
misschien wel:p
Ook nokia 8310?

Met die mooie lichtjes whuhahhaha :P
ga jij maar in de Wagenstraat kijken;)
Ja weet iemand waar je goedkope losse toestellen kan krijgen??? Dat ding van mij kan ECHT niet meer :frusty:
www.gsmplaza.nl en www.gsmweb.nl die zijn beide goed
www.gsm-shop.nl
Ik heb zelf gister de T-100 van Samsung 'gratis' (je hoeft alleen abbo en e.v.t. verzekering te dokken) 'gekocht' bij Phonehouse. Normaal iets van 600 euro.

­[img]http://www.gsmtech.it/articoli/16/sght100.jpg[/img]
Heb gister een 8310 gehaald. Gratis bij de belcompany bij een vodafone 180 2jr contract of meer. En bij de Phone house is ie gratis bij een Ben-nogwat contract.
8310 gratis en de samsung t100 ook bij the phone house bij een vodafone 180!

en de 8310 bij ben extra 2 jaar, voor 25 euro!
je moet nooit een 2 jr contract tekenen. Aleen als je er zeker van bent dat je toestel 2 jaar meegaat en jij er ook 2 jaar mee tevreden bent. Dan maar 80 euro meer voor een 1 jarig contract zou ik zeggen:)
Precies 2 jarig contract is nooit slim... en als je het uitrekent ben je zelfs met 2 jarig contract meer kwijt... Ook om het feit dat je elk jaar recht hebt op een nieuw toestel... die wordt mooi door je neus geboort. Ook heb je geen 2 jaar garantie bij je mobiel... en meeste mobs (zekers Nokia) houden het meestal niet normaal meer dan 1 jaar uit zonder probs.

Ook zit je met nieuwe aanbiedingen... andere provider die misschien goedkoper wordt etc, ook daarmee doe je allemaal niet aan mee. Ook als je niet tevreden bent zit je fucking nog een extra jaar er aan vast
www.telecomvergelijk­er.nl

Hier staan de meeste goedkope aanbieders op het internet.
Die 2 jaar maken me nou werkelijk niks uit. Ik heb al jaren hetzelfde contract, en die hou ik dus nog wel effe, en als mn tel. kapot gaat heb ik er nog wel een paar liggen. Ik heb al mn telefoons nog en ze doen het allemaal nog prima, behalve de 3310. Die zit te klooien met de batterij uiteraard. Je mag trouwens je abo verlengen (en dus een nieuw toestel halen) na 1,5 jaar. Goed genoeg voor mij.
niet 1,5 jaar, maar 3 mnd voor einde contractsdatum.
Nee bij een 2 jarig contract is dat 6 maanden geloof ik...
nope, blijft 3 mnd.

lijkt me trouwnes sterk dat je al 6 mnd voor einde contract kan doen, dat lijkt mij persoonlijk al erg vroeg... dan verleng je je contract met 2 jr en dan loopt hij nog 2,5 jaar door!:S
laatste aanpassing
Naja, het zal allemaal wel... wat ik eigenlijk bedoel is : boeiuh... :P

Het maakt me toch niet echt veel uit... En anders hebben we ook nog altijd vrachtwagens waar dingen spontaan afvallen enzo... :D:D:D heheheh