Partyflock

Multi Bass in Leeuwarden

 
Forumonderwerp · 20454
Vrijdag 15 november is Multi Bass in Leeuwarden te Vat '69.

Line up:
Area 1
23:00- 01:00 Bas en Ram(Trance Energy en Qlimax)
01:00- 02:00 Mike B vs Wesz(Qbase, hemkade)
02:00- 04:00 Joop! (Trance Energy en Mystery Land)
04:00- +06:00 Isaac( Qlimax)

Area 2
23:00- 02:00 Stryker vs Trinity(Hemkade, Zaandam)
02:00- 04:00 Ralph May (Qbase, hemkade en Tatort in Duitsland)
04:00- +06:00 Panic(Thunderdome)

Entree 15 Euro

Jullie zijn allen uitgenodigd!

verdere info over verkoop volgt nog op deze site cq flyers en posters
laatste aanpassing
Goed geformulierd Red girl ;)

ahhaha :P M&W :P
ik zou er ook niet op ingaan als ik jouw was.......:-)
wat is er dan mis mee flappeke?
ik heb het toch ook niet over hardcore.
jij zegt dat je/jullie zo hard mogelijk hebben gebeukt.en voor hardstyle begrippen vond ik niet dat jullie hard beukten.en aan de set van jullie kom ik niet,die was verder wel ok qua techniek enzo
scusa to DaWilly, dan heb ik jou verkeerd begrepen... Maareuh, die Flappes snap ik nog steeds niet

Wat betreft het 2f4t-volk, het is nog al veranderd na de eerste keer. Toen was het nog gezellig, je kon nog een beetje normaal lopen en dergelijke. maar (gelukkiig voor hen) zij hebben meteen zo'n goede naam opgebouwd dat half Friesland meteen in het Vat staat te springen. Het wordt te durk en het is te massaal allemaal (in relatie tot de ruitme en de indeling van de ruimte...) Zelf vind ik er ook weinig aan daaro...
Tja Red Girl daar heb je gelijk in....wij zullen het nooit zo druk laten worden! Wij hebben nu ook een goede naam opgebouwd en iedereen was heel positief over multi bass!
Jullie zijn toch niet dezelde organisatie als die van 2fast? Hij dreigde dat hij mijn foto bij de uitsmijter zou leggen, omdat ik wat kritiek had....Ik mocht nooit meer het vat in zei bart on xtc van 2fast...ik kom er trouwens altijd gratis in dus....
laatste aanpassing
We zijn niet dezelfde organisatie!
En zij kunnen dan ook niet het deur beleid voor ons bepalen, je bent bij ons altijd welkom, als je lief bent dan natuurlijk;)!
Ok dan, vond het al raar....Ik vond Multi Bass een heel leuk feest! Werd goed gedraaid! Mooie en Warme aankleding alleen een beetje rustig maar dat zal volgende x wel anders zijn denk ik als ik de verhalen van iedereen hoor, heel positief!
jij zegt dat je/jullie zo hard mogelijk hebben gebeukt.en voor hardstyle begrippen vond ik niet dat jullie hard beukten.en aan de set van jullie kom ik niet,die was verder wel ok qua techniek enzo

Zal ik eens de tracklist hier neerzetten, en dan moet je de nummers maar downloaden, dan zul je horen hoe hard de set was. :P
Maar jah ieder zijn mening, en die respecteer ik.
ja Wesz is goed, ik was er niet dus tracklist kan wel leuk zijn :)

kazaa ff installeren ;)
;) w8 maar op onze CD, soortgelijke set hadden we gedaan :P
Cd is af, dus nog ff geduld en dan zal die wel weer download baar zijn :P
Is die al gereleased in de winkels? Dan zal die ook al snel op de fxp boards staan ;)
Ik snap niet dat er uberhaupt een discussie kan ontstaan over het al dan niet hard zijn van de set van Mike B & WesZ. Als je dat geen harde stampende set vond kan je beter gewoon alleen maar hardcore luisteren en geen hardstyle. Dan moet je niet naar een hardstyle party gaan. Bij hardstyle heb je gewoon een bepaalde grens dat het nog net hardstyle is. Op die grens zaten zij gewoon en ik was niet de enige die dat vond. Bas&Ram vonden dat ook en dat lijken me toch wel mensen die er een gegronde mening over hebben.

2 Willy: Hoe definieer jij een beuqende hardstyle plaat dan? Noem eens 3 voorbeelden van keiharde hardstyle nummers. Daar ben ik dan wel benieuwd naar.
Hier hoef ik niks meer aan toe te voegen denk ik zo :D
Tracklist volgt ;0
groeten Mike
Hey Mike en WesZ, ben benieuwd naar die tracklist. Zijn het veel onbekende nieuwe nummers?????????
:P niet onbekend hoor, voor de normale hardstyle liefhebber dan.Tevens achterkantje van onze nieuwe cd :P
Oude platen gemixt met nieuwe platen en dan weer in elkaar gemixt ;) :P volg je em nog? ;)

­[img]http://members1.chello.nl/~roland.niels/cdkaftback.jpg[/img]
laatste aanpassing
Relaxte cd ja!
Pomdipomdipom

Ik zeg 1 ding na het bezien van die tracklist......


Luister eens naar Dj Sytse Sound en je zult horen dat wat jullie draaien veelste stijlvast is en saai daardoor. Sytse Sound is degene die het hardste kan draaien zonder daarbij te vervallen in cliches en 1 en dezelfde muzieksoort continue achtermekaar........
Wat er mis met deze cd dan?

Nummer 1,3,4,5,11,13 zijn sowieso al geniaal.
eriq, ik heb nog niks gezegd over die cd, ik zou daar 1 ding over zeggen en dat heb ik nog niet gedaan toch ?!?
Vind jij dat de geniale nummers Eriq?

Doe mij maar nummer 10, die is geniaal, maar dat weet je al dat ik daar zo over denk :)

Verder begrijp ik flappeke enzo best wel: Het is misschien wel hard allemaal, maar wel binnen een zeer beperkte vakje uit het brede spectrum dat muziek heet. Maar dat is wat hardstyle nu eenmaal is: een zeer klein en beperkt muziekgebied. Daar kun je dan ook niet over zeuren, dat is nou eenmaal zo.

Ikzelf houd ook van een wat breder spectrum, maar als ik dat wil, dan weet ik dat ik dat van bepaalde DJs niet hoef te verwachten, en terecht, want DJs staan er niet voor mij, maar voor een publiek wat er bewust voor kiest om een bepaalde sound te horen.
O en trouwens, over Mike B en Wesz, ik was erbij, maar weet er nix meer vanaf :vaag:, maar volgens mij vond ik het wel een goede set :)

Misschien dat ik tijdens de set tegen Eriq heb verteld wat ie ervan vond? Als dat zo is Eriq, zeg ff wat ik ervan vond :D
Relaxte cd hoor, vooral nummer 13 vind ik dan. Liggen die ook in winkels of alleen in Amsterdam zeker?

2 Flappeke: Wat bedoel je precies? Verschillende soorten hardstyle met ook oldschool en hardcore erdoorheen ofzo? Als ik het niet mis heb is die Sytse 'Tha mouth of madness' (Above & Beyond Leeuwarden) en was hij vroeger een hardcore MC'er. Klopt of niet?
Neuh, Vaagheid je haalt 2 levende legende's uit Leeuwarden doorelkaar zoals zovelen voor jou dat ook hebben gedaan......


1. Je hebt Mc The Mouth Of Madness aka Mc Sito wiens echte naam Sietse is.

2. Je hebt Sytse Sound aka Funky Farmer aka Dj Fuck It wiens echte naam Sytse is.


Let op de lange en korte y/ie in beide namen.


De 1 is idd Mc de ander is Dj en vroegere eigenaar van de platenzaak Sound (daarvoor bekend als Sound & Vision)


Toelichting : Sytse Sound draait veel Hardstyle maar ook onbekende vage dingen als Breakcore en ook UC dingetje's, daarnaast zijn keiharde techno dingen hem ook niet vreemd van bijv. Micheal Forschaw, Marco remus en Dj Funk. Gooi al deze stijlen doorelkaar heen met toevoeging van leuke skits en intro's zoals the A-team en andere bekende dingetje's en nog veel meer hardere stijlen en obscure platen en dan heb je ongeveer de sound te pakken van Dj Sytse Sound. Hij is uniek in Nederland met zijn uit een lopende draaistijl en als ik er een label/hokje op zou moeten plakken dan zou ik uitkomen op "Harddance"
Ow, klinkt wel interessant dan. Lijkt me ook ook wel es leuk om andere harde house (behalve hardstyle) te horen al vind ik hardstyle het vetste en moet dat van Sietse wel heel goed zijn wil het hardstyle bij mij overtreffen. Maar ze komen dus wel allebei uit Leeuwarden? En wie van die 2 werkt dan voor Above?
sytse sound werkt voor above ..
Sytse Sound werkt voor niemand !!! Hij is freelance Dj zoals dat zo mooi heet.....


Ik kan het weten aangezien we allebei bij hetzelfde Dj-collectief behoren nml. The Soundrebels......


Sietse (korte ei !!) verschijnt vaak als Mc op Above & Beyond, maar of ie werkt voor Above ??


Anders weet ik nog wel een manier om deze twee uitelkaar te houden :

1. De Mc is degene met een donkergekleurde huidskleur

2. De Dj is degene met een blanke huidskleur
2 red girl: dus omdat er te veel mensen waren vond je dr nix aan.ik geef toe het was te druk,maar je moet het ook anders bekijken.stel,jij staat in de rij om naar binnen te gaan en vlak voor je neus wordt er gezegd dat het vol is en dat je dr niet meer in mag,en je komt bovendien niet uit leeuwarden.

2 the master: wat voor naam hebben jullie nu gemaakt dan?????????
zover ik me kan herinneren waren er alleen maar een paar leeuwarders en een paar uit herenveen.
en wat bedoelen jullie eigenlijk met 2f4t volk????
als je goed opgelet had daar,dan was je tot conclusie gekomen dat er veel mensen niet uit friesland waren,zoals eindhoven,amsterdam,­volendam,den helder,diemen,nijker­kerveen,utrecht,gron­ingen en zo kan ik wel doorgaan.
en wat betreft over mike en wesz:
JULLIE ZIJN DE BESTE,JULLIE HADDEN DE BESTE DJ VAN DE WERELD MOETEN ZIJN,Q-DANCE HAD JULLIE MOETEN VRAGEN OMN EEN FEEST IN ELKAAR TE ZETTEN,JULLIE MOETEN OP ELKE FEEST AFSLUITEN.

zo,tevreden?????????­?????????
2 Da Willy, tja door die drukte vind ik er minder aan. Als je het feestje dan toch zo graag mee wilt maken en je komt niet uit Lwd, dan moet je er gewoon voor zorgen dat je op tijd binnen bent. Vol is vol, das nou eenmaal een princuipe wat bijna overal gehanteerd wordt. Ik kom daar ook rond 23.30 aa, das mooi op tijd en dan staat er misschien een rij, maar toen was het al tyfusdruk daaro. An die rij heeft er gewoon tot 03.00 gestaan. TE ZIEK gewoon. je kan mij niet vertellen dat mensen buit Lwd en Friesland zo laat nog een keertje aan komen kakken, ook een beetje zonde van hen tijd he??? Tip voor 2f4t is gewoon minder mensen binnen laten, wordt het in mijn optiek een veel gezelliger feestje. En als een feest gezellig is, dan bedoel ikd at ik er dus dus VRIJ kan stampen en dat ik nit elke keer tegen iedereen hoef te zgegen sorry hoor en dat ik dan zo'n arrogante rotkop tegenover me heb staan die een normaal excuus niet eens accepteerd!!!
2 flappekke:
Lijkt me vet om die een keer te horen, nog nooit van die sounds gehoord.

2 Da-willy:
Kijk zie je nou, je leert het wel :P ;)
2 Da Willy: Voor zover ik het me kan herinneren? Bedoel je hiermee dat je aan iedereen hebt gevraagd waar ze vandaan komen? Dat geloof ik niet dus je zegt iets wat pure onzin is.

Omdat jij de organisatoren van 2f4t kent weet je dat er mensen uit die steden die jij noemt zijn gekomen. Ik kan ook wel wat steden in Nederland noemen waar 'onze mensen' vandaan kwamen: Rotterdam, Helmond, Alphen ad Rijn, Arnhem, Huissen, Enschede, Castricum, Amsterdam, Almere, Zoetermeer en natuurlijk Friezen en Groningers.

Trouwens, ik begrijp dat gezeur over Mike B & Wesz al helemaal niet. Er draaien gewoon 2 jonge nieuwe gasten erg goed. Dan kan je ook gewoon eerlijk zeggen dat je ze goed vond draaien in plaats van redenen zoeken om ze af te zeiken.
dus als jij iets niet geloofd is het onzin.
nou,neem maar van mij aan dat het wel het geval is.misschien weet je dat niet,maar ik ga elke week naar feesten,ik kom die mensen elke week weer tegen.voornamelijk op de hemkade.en nu begrijp ik het dat jij het niet begrijpt.volgens jou beredenering mag je alleen maar positieve kritiek geven.misschien kraak ik ze wel af,maar ik geef mijn mening.iedereen mag zijn mening geven DUS IK OOK.en als je dat niet bevalt dan moet je er gewoon niet op reageren.
IK VIND(mening dus hoef je niet af te kraken) dat 2fast4trance gewoon super onguur hard zwaar gezellig feest is :bounce: :xtc:... en de dj's die daar draaien zijn echt wel van wereld klasse!! ik heb het er altijd perfect naar me zin... en heb niks te klagen over dit feest... het is gewoon super daaro en ik denk dat ik nu wel voor meerdere mensen praat behalve mezelf... en ik raad dit feest echt zwaar aan... ik ben er 7 dec gewoon weer bij en willy we gaan gewoon zwaar en dan ook echt zwaar los daar weer zoals het hoort!! :respect: 2 2fast4trance!! cya 7 dec @ 2Fast4Trance :bounce: :D
tja moet Da Willy er wel in toegeven er waren zat luitjes buiten Friesland, ik heb ze dan ook met grote ogen aangekeken wat ze er precies kwamen doen, maar ja, dat doen ze bij mij ook zop vaak ;) Weet ook wel dat er bij MB hele groep uit Castricum en omgeving was, maar denk dat er in verhouding tot 2f4t op 2f4t toch ietsje meer 'byuitenlanders'wheh­e ;) rondliepen...
Wat een opgeschep over nix van jou willy!
Waar maak je toch helemaal druk om, schijnbaar?!
Want wij hebben dit en wij hebben het zo, pff heel erg triest! Ik maak me alleen druk om onze eigen organisatie en kijk niet naar anderen, moet jij misschien ook eens doen! Jij bent de enige die zo moeilijk doet van jullie organisatie....
ik maak me helemaal niet zo druk,ik heb er gewoon een hekel aan dat mensen tegen mij gaan zeggen dat ze het niet geloven en dat ik onzin praat.terwijl hij blijkbaar niet zoveel mensen kent.en volgens mij doen jullie moeilijk.ik geef alleen me mening en jullie vallen mij aan
wie doet dan moeilijk????????????­?
Ik geloof gelijk wat jij zegt over 2 fast 4 trance, laat daar geen twijfel over bestaan. Als jij zegt dat ze uit die steden komen geloof ik dat gelijk en ik heb zelf ook veel mensen gezien/gesproken op 2f4t die ik ook op feesten in Amsterdam/Zaandam/Ro­tterdam spreek.

Echter, als jij claimt dat er op ONS feest alleen maar Friezen en Groningers waren (en dat deed je) dan sla je volledig de plank mis. DAT is onzin en dat kan je nooit weten. Dat bedoelde ik dus ook. Dus eerst ff goed lezen :)

Verder vind ik 2f4t ook een goed feest dus daar zal je me nooit over horen. Waar heb ik trouwens beredeneerd dat je alleen positieve kritiek mag geven? Dat hoeft niet maar het moet wel terechte kritiek zijn en geen dingen die gewoon nergens op slaan.
ten eerste spreek ik niet namens 2f4t maar puur op mijn eigen mening.

als jij ff wat beter gaat lezen zeg ik dat ik mij alleen kan herinneren dat er leeuwarders en paar uit de omgeving waren.ik heb helemaal niet gezegt dat er verder niemand uit friesland was
Dan kan je ook gewoon eerlijk zeggen dat je ze goed vond draaien in plaats van redenen zoeken om ze af te zeiken

hier staat dat ik eerlijk moet zijn.noui,dat ben ik,maar het is geen positieve kritiek maar gewoon mijn mening.en als mijn mening volgens jou niet terecht is dan delen we die mening niet,maar het BLIJFT mijn mening.en bovendien heb ik multibass niet afgekraakt.snap ook niet hoe je dr bij komt.het enige is(en dat vond ik dus) dat het te rustig was en dat ik mike en wesz niet super draaiden.ik kom helemaal niet aan mb.maargoed,op naar het volgende feestje van mb in t vat
uhm ff voor iedereen:
EEN MENING IS EEN MENING!!!
je hoeft er dus niet mee eens te zijn sterker nog het hoeft voor de ander zijn gevoel niet eens waar te zijn!
laat gewoon ieder zijn mening in zijn waarde.
Greetz Tim
PS ik zeg dus niet dat jullie dat niet hebben gedaan ok?!? ;)
whaha :) wat een gezeur
op naar de volgende party :bounce:
whoehoeeeeee !!

(K)
idd maggie! wat een gezeik

feeste met die handel!! :bounce:
MB 2 zit er aan te komen! Let op meer info....!
Ben benieuwd mensen

En voor Robmob hierboven: jij vond Mike B & Wesz ook top draaien :)
Aha, relaxed om te weten. Nou, Mike B en Wesz: jullie draaiden relaxed!
Ennuh.... voor de mensen die na deze discussie nu wel eens weten hoe Sytse Sound draait, hij staat deze vrijdag (de 29e) op Uploaded in De Toog.

En foto's van Multibass staan op www.rave-magazine.net.
laatste aanpassing
Misschien kom ik wel ff kijken Frans, ben benieuwd namelijk.
Ik kom ook ff kijken dus.....c ya there!