Partyflock

Hoe dom ken je weze???

 
Liep ik vanmiddag heerlijk in de stad met AliceBabe.... Bellen er drie vrienden van ons dof we ze even op willen komen hale omdat ze alweer klotezat zijn, om 16.00u!!!!! Nou, ik moest naar huis en Alice had eigenlijk ook geen tijd, dus moesten ze even wachten tot half zes, dan zouden ze opgehaald kunnen worden....
Nou, opgelost dachten wij..

Maaaaaaaaaaar, wassik net thuis, belde Alice me, dat ze tog in de oto zijn gestapt, en dus een ongeluk hebben gehad, 2 keer over de kop geslagen... Gelukkig hebben ze niks maar wat had er kunnen gebeuren...

Nu voel ik me een beetje schuldig omdat we ze niet gelijk zijn gaan halen, aan de andere kant denk ik, dat hoeft helemaal niet, want ze zijn oud en wijs genoeg om zoiets niet te doen... Wat vinden jullie nou???
(K)ie
Ik zou me wel heel schuldig voelen en denken van ja als ik nou had gezegd dat ik ze zo op zou halen, was dit nooit gebeurd. Maar ja ik denk dat heel veel mensen dit soort dingen gaan denken.

Maar vind het echt super dom dat ze zoiets hebben gedaan. Een vriendin van mij is door zoiets overleden. Die zat ook bij iemand in de auto die had gedronken. Hij heeft het overleefd en zij niet. En hij doet net alsof er nooit iets is gebeurd. Vuile tering vent!! Soory ga een beetje off topic.

Iig geval denk ik het zelfde als wat jij denkt. Ze zijn oud en wijs genoeg om zich te verantwoorden voor hun eigen daden, maar toch zou ik me wel een beetje schuldig voelen.
Zeg sprookje, JIJ hoeft je niet schuldig te voelen over het feit dat iemand anders ladderzat in een auto gaat zitten rijden.
Dat ze die beslissing gemaakt hebben kon je niet weten toen je thuis zat.

Gelukkig hebben ze niets, maar eigen schuld is dikke kuil voor een ander die de kat op de spek heeft gebonden.
Jakuza
Artiest Jakuza
Die lui zijn ongloofloos dom en op geen enkele mogelijke manier is het jouw schuld. Voel je nie schuldig. Niet nodig en nutteloos.

Je broertje, die je nu gaat bellen omdat hij vind dat hij zusje wel eventjes via de foon live wil "troosten" (nja, je weet wat ik bdoel).

:bloem:
Ik moet met jakuza mee gaan, tis hun verantwoording dat ze gingen rijden terwijl ze dronken waren, hier heb jij nix mee te maken. Dus je hoeft je ook niet schuldig te voelen.

Goeie les ook voor ze meteen. Met drank op rijden :frusty:
ha meisie, je hoeft je niet schuldig te voelen hoor! Want jij kan er niks aan doen..ze hadden gewoon moeten wachten! Maar denk dat ze het nu nooooooit meer doen! KUS!
Het verhaal was... ze zijn met 130 ergens bij ons een dorp in gereden, over de vluchtheuvel gebeukt, 2x over de kop en toen tussen twee huizen terecht gekomen... toen hebben ze ook nog ruzie met de politie gehad, wat een gekken!!!
Maar dankjewel.. voel me ook niet meer schuldig!!
kus!!!
damn.. lijkt me stug dat je dan je rijbewijs niet kwijt bent :)
maareh.. na dit laatste gehoord te hebebn hoef je je zeker niet schuldig te voelen elfenstaartje
iedereen die gaat rijden met alcohol op lokt het gewoon uit dat zijn gewoon echte sukkels ik heb geen medelijden met ze jij of een familielid of vriend zal oversteken en ze rijden hem aan dan baal best wel
neej,. niet meer elfenstaartke... sprookje gewoon...

maarre... die politie-agent had hem eerst gelsage en toen sloeg hij terug, en de off v justitie gaf die vriend van mij gelijk... dus ze hebben alleen boete gekregen en mochten weer nar huis....

ik heb dit ook neer gezet, om evt. mensen van jullie ff wakker te schudden.... er zijn al een x twee mensen van onze groep door dezelfde stommitiet om t leven gekomen... dus... niet dat ik denk dat jullie zo dom zijn hoor..... maarja, je snapt me wel....
kus!
...
...
Tja, eigenlijk nix meer aan toe te voegen, zusje :). Ik sluit me compleet bij je aan :).
:bloem:
Nee voel je ajb niet schuldig!!! Dit is gewoon een stomme kamikaze actie. Kon jij toch niks aan doen?!

Kussiieeeee!!!!
het is idd zeer stom om te rijden als je hebt gedronken...dat weet iedereen !!

maare nu een vraagje...hoeveel van jullie rijden er wel niet stoned of strak rond ??

is dat minderstom...? kan je dan wel beter rijden?
of komt de politie er bijna niet achter als je daad werkelijk een ongeluk krijgt !!??

ik rij zelf ook best vaak naar huis van een party...
Meissie het is goed dat je je niet schuldig meer voelt
het is ZO stom wat die lui gedaan hebben
gelukkig heeft er niemand wat aan overgehouden
:PKijk, BOB wat heb ik nou gezegd ook baco is alcohol!!;P
Maar ben blij dat ik geen drugs gebruik, weinig zuip als ik moet rijden of ik ga gewoon op de fiets :)

en ja een zatte moi (blijft gewoon bij vrienduh in de stad maffen)
So fucked up.... maar ja hadden ze maar niet moeten zuipen als ze nog naar huis moesten rijden, of neem voor mijn part een taxi, bus.. er zijn genoeg andere mogelijkheden...

Verder hoef jij je echt niet schuldig te voelen Chris! Eigen schuld...!

Justin, hier starten we wel een nieuw topic over..
Im sluit me aan bij de rest. Schuldig voelen in deze situatie is niet nodig.

ook sluit ik me aan bij de opmerking van just-in-time. Ook ik, net als vele onder ons op deze site, rij soms naar huis na een avondje stappen terwijl de shit nog niet is uitgewerkt....
hier is maar 1 oplossing voor he mensen, taxi....
als het tenminste een beetje bij je in de buurt is :D anders kost het welk een beetje...
:vaag::vaag::vaag:
Tis hoogstwaarschijnlijk een uberslecht moment om het te zeggen.. maar wat een domme actie.. Maarja. ongelukken zitten altijd in kleine hoekjes..
Don't Feel guilty!

Om 16:00 in de middag dronken? Dat vind ik niet normaal hoor! Verre van dat zelfs.


What about treinen en bussen? Die rijden op dat tijdstip volop
JA, dat zeiden wij ook al... nou ja, ze hebben niks, behalve een blauw oog als ik ze weer zie hahahaha.....!!!
Nou ik zou me ook niet schuldig voelen ik bedoel ze hadden ook gewoon nog even kunnen wachten en gewoon niet in die auto kunnen stappen.
Tis hun eigen schuld en ze zijn gewoon ongelovelijk stom :D
rich kan naar de klote lopen hoor chris!
jah idd hoor eigen schuld dikke bult.!!
idd... hij krijgt maar mooi een dikke en ik help m er niet vanaf, hahaha, neej, maar tis idd heel erg dom, en zelf zijn ze er trots op, neej, serieus!!! lachen aan de telefoon enzow... sukkel... nou ja, hoop dat jullie er wel wat van geleerd hebbe hahaha