Partyflock

Piramides op bodem van Cubaanse zee

 
Forumonderwerp · 20392
Een onbemande duikboot die beelden heeft gemaakt van diepe Cubaanse wateren heeft opzienbare beelden blootgelegd.
Radarbeelden van een onderzoeksschip die er 2.000 voet boven voer zijn nog mysterieuzer.

"Wat we hier hebben is een mysterie", zegt Paul Weinzweig, van Advanced Digital Communications, een Canadees bedrijf dat de oceaan bodem van Cuba's territoriale wateren in kaart brengt onder contract met de overheid van President Fidel Castro.

De beelden tonen geometrische patronen en piramides op de bodem van de oceaan. De beelden lijken op stukken van een stad, op een plaats waar eigenlijk niets door mensen gebouwd zou moeten zijn.

Het is uitgesloten dat de natuur dergelijke constructies gebouwd kan hebben", zegt Weinzweig terwijl hij zijn vinger over uitgeprinte radarbeelden beweegt.
"We hebben zeer veel oceaanbodem gezien in al die jaren, maar zoiets als dit hebben we nog nooit gezien", vervolgt hij.

Manuel Iturralde, een gerenommeerd geologisch expert op Cuba, zegt dat het nog te vroeg is om een bewijs voor iets te zoeken met deze beelden. In de Cubaanse wateren is nog nooit vulkanische activiteit voorgekomen, dus de aanwezigheid van de stenen constructies is moeilijk te verklaren. "Het is erg vreemd. We hebben nog nooit zoiets gezien, en hebben er geen verklaring voor.", aldus Iturralde.

Manual zegt ook dat als de symmetrische stenen en piramides daadwerkelijk door mensenhanden gemaakt zijn, we een architeciologische revolutie hebben. Het moet namelijk meer dan 50.000 jaar geduurd hebben dat tektonische plaat verschuiving de piramides zo diep in zee gebracht moet hebben. De piramide in Giza is ongeveer 5.000 jaar oud, wat betekent dat het gevonden plateau niet past in in het idee wat we momenteel over mensenlijke architecturele evolutie hebben. ­[img]http://images.fok.nl/upload/CubaMap.jpg[/img]

Volgens archeologen bestond er 50.000 jaar geleden geen technologie noch kennis om dergelijke bouwwerken te bouwen. Aanhangers van "Ancient Civilizations" zien dit als bewijs dat er ooit een verloren beschaving heeft bestaan die technologisch vergevorderd was.

www.­fok.­nl
Spannend!
:D
Gaan ze het nou verder onderzoeken?
kewl ouwe tijde roeleren :)
Discovery Channel en National Geographic roeleren :)
idd! :D