Partyflock

Zo, nu nog maar een Thunderdome topic

 
Forumonderwerp · 20384
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
aangezien het afgeopen tijd gigantisch stoer was als je een Klimax-topic opende probeerik het nu met een onzinnige Topicwaar de naam Thunderdome in voor komt.
ben ik nu stoer? hoor ik er nu bij? het is de zoveelste Thunderdome topic en gaat werkeliijk nergens over.

Ik zou mischien wel wat kunnen vertellen wat Thunderdome voor mij betekent.

In '91 nam ik altijd house muziek op van de radio. ik lied het een keer aan mijn neef horen en ik zei toen, das hard heh?!? %)
Hij kwam toen met een CD gemaant Thudnerdome. ik nam hem over op bandje en luisterde hem elke dag, whoaa wat was dat goed. toen kwam die met X-mas rave ofzo en met thunderstruck.
Thunderstruck is gewoon terror. ik luister dus al vanaf 91 terror eigenlijk. whehe, cewl

in '95 ofzo kocht ik mijn aller eerste CD Happy Hardcore 3.
ik had toen nog geen benul van CD's.
mijn 2e CD was thunderdome 11.'
nu heb ik op 2 cd's alle thunderdome (1 t/m 22 plus alle cd's erna)
moet aleen nog wat live cd's hebben.
ik heb 2 school agenda's gehad van thunderdome. 2 kalenders gehad van thunderdome. hen nog een blikje thundertaste op me kast staan.ik heb nog 2 longsleeve van thunderdome.

Thunderdome heeft een grote waarde voor mij. alhoewel ik nu gewoon in normale kleding loopte weas thunderdome tot 2 jaar geleden ook mijn levenstyle enmanier van kleden. Thunderdome had mijn leven in zijn beheer.nog steeds op een bepaalde manier. Als ik mijn ouwe TD's luister krijg ik weer kippevel e zie ik hoe mooi die tijd was vroeger. er is nu steeds minder aan als je naar vroeger kijkt.

maar goed, om deze topic nog een beetje onzinnig te houden:

an de mensen die niet gaan naar TD.
Jullie zuigen kloten.

BTW, wat betekent Thunderdome voor JOUW?
laatste aanpassing
Nou na deze wijze les van prof. krank, heb ik toch maar besloten dat ik ook naar thunderdome ga.

Al is het alleen maar om krankies klootjes te zuigen :-p
wauw, zou je dat echt willen? op TD aan mijn Testikels zitten friemelen ?
Wauw (L)
Haha, en toch vind ik het geen nutteloos topic. Leuk om te lezen. Kun je nog meer vertellen?
NEE NEE NEE,
mijn topic gaat werkelijk nergens over en is nutteloos.
alleen omdat het over Thunderdome gaat ben ik stoer. aangeaien eht vet populair is om zo'n topic te openen hoor ik er nu bij.
Ik ben niet meer dat afdankertje die ik vroeger was, ik hoor nu ergens bij.
IK BEN STOER!!!
Kun je misschien vertellen wat jou zo aantrok aan de muziek en de manier van kleden?
ja je hoort er nu bij :P en je bent ook nog es hartstikke stoer........maar waar gaat het over dan? :vaag: :vaag: :vaag: :vaag: :vaag: :vaag:

ik ga danmaar NIET naar Thunderdome want iedereen gaat al :P:P:P
Hehe, ik doe met je mee, en schrijf ook wel ff een verhaaltje :D

Wat Thunderdome voor mij betekent... In 1991 hoorde ik voor het eerst house. Als kleine blaag zat ik voor de radio mee te neurieren op nummers als 'James Brown is Dead', 'Poing' en tracks van de KLF. In 1994, ik zat net op de middelbare school en was eurodance-fan geworden, had een jongen bij mij in de klas het over muziek die 'hardcore' heette... dat was toch wel zo ongelovelijke teringherrie volgens hem :) Als voorbeeld noemde hij de CD Thunderdome 7, die toen net in de winkels lag. Het duurde nog enkele maanden voor ik daadwerkelijk die CD hoorde... eerst begon ik met het luisteren van happy hardcore. Nadat ik 'Wonderfull Days' had gehoord, was is daaraan verkocht... Singles gekocht, en daar stonden altijd wel 'harde' mixen op, die ik steeds leuker begon te vinden. Toen kocht ik de eerste Rave Parade, en het duurde niet lang voordat ik samen met m'n neef de Thunderdome serie ging verzamelen...

Vorig jaar ben ik dan ook voor het eerst naar een Thunderdome feest geweest, had eigenlijk al veel eerder willen gaan, maar ik kende pas sinds eind 1999 iemand die ook naar feesten gaat (en via hem ken ik nu een hele andere vriendengroep), dus had op het nippertje Thunderdome '99 gemist!

Thunderdome betekent nog steeds veel voor me, het is toch het belangrijkste concept binnen de hardcore geweest, en is dat eigenlijk nog steeds... ik vind het ook tof dat de 'wizard' er nu weer bij is!

BlAAT :D
waarom trok de muziek me aan?
kweste van smaak denk ik, ik vond het vet gruwelijk, ikhad zoiets nog nooit eerder gehoort en hoe harder hoe beter ik het vond, maar ik luisterde toen ook nog house van de radio zoals 2 brothers on the 4th floor.

en mijn manier van kleden, tja, ik ben gabber en dat was ik toen ook, altijd met geschore kop in e aussie whehehehe.
daar loopik nu ook in :-D

heh godver, nu is mijn topic niet onzinnig meer.
laatste aanpassing
Ik heb de hele opkomst van House als jochie mogen meemaken, de Turn up the Bass CD's gekocht/ geleend/ overgenomen en de Thunderdome CD's gekocht (en de Helraiser CD's!!). Thunderdome heeft ooit een hele generatie in haar macht gehad, dat was de tijd dat iedereen wel Airmaxen of andere nike's droeg, sportjasjes droeg en naar alle feesten ging enz enz enz...Hopelijk dat we vanavond dat gevoel weer een beetje terug kunnen krijgen @ Thunderdome!!!!

an de mensen die niet gaan naar TD.
Jullie zuigen kloten.
(y) Right on!!!!!!
laatste aanpassing
heh godver, nu is mijn topic niet onzinnig meer.

Denk niet dat Miech deze meetelt nee :)
\Dit wordt mijn eerste thunderedome....

Kan iemand mij vertellen wat voor muziek ze daar draaien???
ik ga naar thunderdome in de hoop er dan bij te horen :P Vroeger was ik altjd de enige in de klas :'( die naarhardcore luisterde dus was ik een remi alleen op de wereld. Als ik nu naar thunderdoem ga dan hoop ik allemaal vrienden te maken :D Want die heb ik tot nu toe helaas niet mogen hebben
ik kwam voor t eerst in aanraking met thunderdome in groep 6 van de basisschool hahaha. ik had mijn yabadaba dance CD voor een weekje geruild met thunderdome 6!! van een grote 'stoere' jongen. hahaha ik vond er alleen geen reet aan!! later ging ik wel altijd hakkuh op thunderdome CD's op 'klassefuiven'. mooie tijd was dat. kei trots in mijn zwarte cavellobroek.
en kheb in de 2e klas van middelbare school nog thunderdome agenda gehad. en die heb, 4 jaar later, ik nog steeds!!
Op naar Thunderdeunnnnnnnnnn­nnnnnnnnn :D

Wat het voor mij betekent ?
Een avond lol, schik, alcohol en andere substanties die op mijn weg liggen :)
Voor mij is Thunderdome huuuuuuuuuuuuuuuuuuu­m long story......eigenlijk 1 woord feestuuuuh!!Pffff het begon toen ik op een dag een cdtjes kreeg van Thunderdome '93 entreebewijs ofzoiets die ligt hier nog steeds zal um nooit weg gooien, dat is een soort symbool voor mij geworden :)! Die heb ik zo`n 1000000 keer gedraaid!!! Daarna heel heel veel naar happy gaan luisteren (Gold: Wonderful Days haha, vond ik ook mooi) , Bonzai, hele ouwe classics van Multigroove '93 flamman & DJ Abraxas!!! pfff ging pas rond '95 naar feessies maar nooit naar een Thunderdome! Thunderdome '96 in FEC Expo halluh was m`n eerste Thunderdome feessie en zeker niet de laatste! Thunderdome betekend veel voor me! Daar is het voor mij allemaal mee begonnen. :)
En vanavond zal ik een top feessie hebben! Ga eerst lekkere massage nemen! en dan ben ik er weer helemaal klaar voor Thunderdome 2002 haha :)
een cdtjes kreeg van Thunderdome '93 entreebewijs ofzoiets die ligt hier nog steeds zal um nooit weg gooien, dat is een soort symbool voor mij geworden !

Goed bewaren, dat is een echte collector's item... zijn veel Thunderdome verzamelaars (waaronder ik) jaloers op :)
Voor mij heeft vooral het sportpaleis in antwerpen emotionele waarde......


Soms hebben vriend en ik er het er nog steeds over hoe wij helemaal boven stonden en dat vervolgens de pil insloeg en dat we de weg naar beneden niet meer konden vinden :D


Masterlijke parties waren dat gewoon... qlimax ofzo is grappig masar haalt het er echt gewoon niet bij.
Gold: Doe um zeker niet weg!! Hij staat nog altijd boven bij mn kachel! Luister um nog zo af en toe!!! Zo heb ik nog een paar cdtjes die zal ik echt nooit weg doen!!! The Delicate sound of fierce ruling diva live at multigroove April 24.93!!!!
leuk leuk
Toen house er opeens was,en je nog niet echt een stroming had, vermaakte ik mij altijd prima op feestuh, toen kwam er inderdaad een periode aan, waar de platen wat harder werden, POING hoorde ik op de radio, werd een vettuh hit, ook ALLES NAAR DE KLOTE van de euromasters was opeens hot, en toen had je opeens de GABBER party's...een stroming waarbij ik me prima in kon vinden, en zeker de allereerste thunderdome cd's....die kocht ik nog op een bandje hahaha, het was je toch een beetje onderscheiden van het andere party publiek, kale kop cavello aan...en hakkuh maar, kortom thunderdome is voormij de goeie ouwe tijd, inmiddels veel veranderd, maar zo is het leven :-)) zal me daarom ook prima vermaken vanavond :-) :bounce:
Behoorlijk herkenbare levensverhalen hier zeg :)

Ik zat ook ergens in groep 6/7 toen mijn neef met cassettebandjes van Thunderdome 2 en 3 aan kwam zetten, vond ik helemaal te leip en direct gingen de Yabadabadance-cd's aan de kant.
Later heb ik voor sinterklaas "the Box" gekregen, dat was een grote doos met allerlei thunderdome-prullaria, een longsleeve en een verzamelcd van td 1 t/m 10... was ik meteen op de hoogte :)
En toen op die bewuste dag, zaterdag 29-11-97, ging deze jongen naar Thunderdome!! (Ik was toen 14) Geen woorden voor hoe ik me daar vermaakt heb, ben er van 8 tot 8 geweest geloof ik maar als ik er nu aan terug denk lijkt het maar een paar uurtjes.
Andere Thunderdome's waren '98 in 't Fec Expo, '99 in Thialf en '01 in de HMH...
Ben daar best trots op dat ik dat heb mogen meemaken maar ik baal GIGANTISCH dat ik de thunderdome's van 96 en daarvoor niet heb meegemaakt... het echte 'gabber-gevoel' was niet meer echt na 98.... dus das jammer
:respect: Krank :) :respect:

voor mij geld hetzelfde als les! :)
maybe ook omdat we uit het zelfde bouwjaar zijn en bij elkaar in de klas hebben gezeten maar Hardcore zoals het was dat was HET gewoon :)

nog steeds de oude cd`s die je kippenvel bezorgen...
de gedachten terug aan de feesten.....

damn wat voel ik me oud nu :S :P
klopt gold, het intellectueel niveau is hier hoger dan de andere 99 topics bij elkaar:)

leuk om te lezen:)