Partyflock

Al Quada wil Duitsland en Frankrijk ook aanvallen

 
Forumonderwerp · 20285
wil nu naast amerika ook Duitsland en Frankrijk aanvallen :S .. dat willen ze doen omdat Duitsland en Frankrijk zich actief hebben aangesloten bij Bush.

Nu lees ik vandaag in de krant dat Bush toestemming heeft gekregen om Irak weer aan te vallen.
wat gaan ze doen dan? met een vliegtuig in de eiffeltoren vliegen ?
pffff dood aan die kut al quada, of hebbik t weer helemaal verkeerd?? is al Quada weer een nieuw concept van Q-dance ofzo?
ja en Nederland wordt de basis voor Al Qaida.­ Ze verblijven ýn de HmH en Hemkade en van daaruit wordt alles geregeld!!!
Maar goed t komt wel dichterbij hoor al dat geauwehoer
best wel ziek allemaal hoor, het wil maar niet ophouden met die zielige 'ruzie'... :S
t komt er dus opneer dat usa oorlogje wilt spelen, en wij daar maar de dupe van moeten zijn! Want als we ons niet toevoegen aan usa, zijn we FOUT!! :s
kan die sniper uit washington niet ff meneer bush omleggen ?
...en Osama Bin Laden én Sharon én die theedoek én Ghadaffi én al die andere machtswellustelingen­??!!
laatste aanpassing
gheghe!!! Maar zoals ik het net boven uitleg, zo denk ik er over!! Tenminste die gedachten gaan door mijn hoofd heen!! Strax aanslag op nederland, omdat wij VS steunen!!
jah idd, maar denk niet dat ze ons wat aandoen want WIJ (nederland) hebben hun piloten getraind dus misschien dat ze ons sparen :P whehe tis natuurlijk allemaal gelul dit maar et komt op deze manier idd wel erg dicht bij :S
laatste aanpassing
en hoeveel van hun landgenoten zullen ze dan niet ten onder laten gaan?? toch nog 1 voordeel van die multiculturele samenleving!! ;)
Chris: Het was alleen een kwestie van tijd voordat dit zou gebeuren.
Al Qaida zal deze bedreigingen ook wel moeten uitten want anders komen ze als terrorristische organisatie natuurlijk niet echt serieus meer over.
Op het moment dat jij als terrorristische organisatie een "heilige oorlog"(vreemde combo van 2 woorden...) tegen de U.S.A. begint weet je van tevoren wel dat westerse landen zoals U.K. en Duitsland gedwongen worden om samen te werken met het bedreigde land.
Dit soort zaken zijn namelijk allang vastgelegd in diverse accoorden die al dateren vanaf de 2de wereld oorlog.
Dit is in feite wat (o.a.) de VN en dergelijke willen.
Als alles volgens plan verloopt zal het over een tijd zo zijn dat als jij als land of organisatie een bepaald land aanvalt hetzij met een militaire invasie of met terrorristische aanslagen dan zul je logischerwijze de halve wereld op je nek krijgen.
De enige manier om dus je gram te halen bij deze "wereld-tegenstander" is door systematisch al je tegenstanders speldenprikken uit te delen d.m.v. terrorristische aanslagen.
Moraal van het verhaal; Osama Bin Laden en andere lieden zijn een logisch gevolg van het (wereldwijde)systeem­.
Dit soort problemen zijn een onderdeel van de totale wereldverandering die nu plaatsvindt.
Het zijn over een tijd niet meer landen maar complete wereldorganisaties die de dienst uitmaken en door die verandering komen dit soort zaken nou eenmaal tot stand.

GreetX Chris & Inge