Partyflock

Wat wil je eigenlijk ???

 
Forumonderwerp · 20199
Ik heb weer eens zo'n dag.. :vaag:

Dat ik geen idee meer heb van wat ik nou eigenlijk wil..

Zal ik doorgaan met school of toch een jaartje gaan werken, of toch maar een nieuwe opleiding ?!?

Ik heb geen idee wat ik met mijn toekomst wil.

Zal ik verhuizen daarheen of daarheen..

En nog meer van zulke vergelijkbare situaties.

Er wordt me vaak gevraagt waar ik mee bezig ben en wat ik doe maar ik weet het zelf allemaal niet eens.
Ook met personen die iets van me willen of verwachten, zowel in vriendschappen als in relaties.

You don't know what I want, cause I don't know, so what's the point of asking ? :vaag:

Wat doen jullie, waar zijn jullie mee bezig ?

Hebben jullie alles op een rijtje ?

Hoe maak je een beslissing als je niet weet wat je wilt, of wat verstandig zou zijn.


:[
laatste aanpassing
Ik wil veeeeeeeeeeeeeeeeeee­l geld hihi ;D
BLIJF OP SCHOOL! ik ben 2 jaar geleden gestopt onder het mom van: "een jaartje werken" en daar komt niks meer van terecht, je raakt gewent aan het geld en kan niet meer zonder. En wat heb ik bereikt: 5 jaar vwo gedaan, maar niet afgemaakt, kortom mijn basischooldiploma, en mijn veterstrikdiploma, dus gewoon lekker doorleren als ik jou was.
Ik heb 2 jaar lang gespijbeld en kwam gemiddeld zo'n 2 keer per maand op school. Na stage kon ik echt niet meer wennen. En ging dus steeds minder naar school, en deed mijn werkstukken thuis.

Uiteindelijk toch gezakt.. Maar ik snap wat je bedoelt. Ik ben zelf al te lang niet meer naar school gegaan om nu weer ELKE dag te gaan.

U get my point. (f)
Nee hoor geintje, ik wist ook niet wat ik wilde en heb eigenlijk ook maar wat gedaan. Meao afgemaakt op het nippertje en blijven hangen bij mijn stageplek. En nu werk ik nog steeds in de reiswereld maar ben het zat en wil nu de IT in. Dus ik heb niet echt een tip maar maak gewoon je opleiding af en doe ervaring op bij bedrijven. Meestal kom je in de praktijk erachter wat je mist en wil met je werk in je verdere leven.

Suc 6 (K)
Ik heb afgelopen jaar een jaartje rust gehouden, en zit nu op de Hoge School van Amsterdam en doe bouwkunde. Ik was er een jaartje tussen uit onder het mom van effe kijken wat ik nou wil gaan studeren. Het is mij wel gelukt om mijn school weer op te pakken ondanks dat ik nu bijna geen cent te makken heb. Alleen je moet wel sterk in je schoenen staan als je weer naar school wil en na een paar weken weer te willen gaan stoppen.
Ik ben er ook nog niet aan gewend, maar nu effe 4 jaar studeren en dan pas GOED geld verdienen, een vriend van me is het niet gelukt om weer naar school te gaan.
Denk er goed over na voordat je een beslissing neemt.
(K)
Hier zit ik al een half jaar mee :S
je ben zeker niet de enige... lekker havo afgemaakt.. gaan werken.. nu 2,5 jaar mee bezig.. maar heb me baantje maar opgezegd want ik ga weer beginnen met school... denk ik :P.. Echt werken ben ik nu echt helemaal zat en wil gewoon weer naar school... ik zweer je dat heb ik echt sinds de kleuterschool nie meer meegemaakt.. :P

kijken of dat gaat lukken.. :/ :/
laatste aanpassing
Oja, je kan je hele leven toch nog werken????
Denk daar eerst eens over na!!
ik het verhaal en die vragen maar al te goed, ik heb echt de neiging om te stoppen met school, omdat ik niet zo best me computers overweg ken en vaak de neiging heb om me toetsenbord op te roken, werken ken ik zo 5 of 6 dagen dat staat vast,

en nog werk wat in me opleiding ligt ook

maar school is super eigenlijk, lekker zitten beetje leren geld krijgen, mooie vrouwen zien, leuke mensen ontmoeten of leiding geven

dus ja ik het zo,n dag, maar dan in een maand meestal bij mij