Partyflock

Komt hardcore weer terug of is het al terug???

 
Forumonderwerp · 20135
Ik vraag me de laatste tijd toch wel af of de hardcore terug is (niet dat het ooit weg is geweest, maar je begrijpt wel wat ik bedoel).≠ Op veel feesten tegenwoordig sluit de DJ vaak af met een hardcore nummertje.≠ Merk ook dat dat door het publiek erg gewaardeerd wordt.≠

Komende thunderdome gaan bijna 1000 pf'ers heen, volgens mij is dat wel een record.≠

Nu vraag ik me af, is de hardcore scene daar blij mee? Willen ze het niet houden zoals het nu is, lekker klein en alleen maar liefhebbers.≠

Als het terug komt/is zal het dan beter terugkomen dan vroeger of zal het weer de commerciele kant op gaan.≠

Graag jullie mening.≠

Greet Gert
Nu vraag ik me af, is de hardcore scene daar blij mee? Willen ze het niet houden zoals het nu is, lekker klein en alleen maar liefhebbers.≠

Als je onder de "hardcore scene" de grote organisatoren verstaat, dan is het antwoord duidelijk: het kan voor hun alleen maar groter en massaler!
Voor mij is hardcore uiteraard nooit weggeweest.
En terugkomen op de manier waarop jij doelt, is pas aan de orde als er weer nummers in de top 40 staan en er weer van die belachelijke parodieŽn komen. En dat hoeft van mij natuurlijk niet.
Hardcore is in de commerciŽle kringen al teruggekeerd, namelijk als hardstyle.
Ik ben tevreden met hoe het nu is.
laatste aanpassing
Is nooit weggeweest!! Wanneer begrijpen jullie dat nou eens?
Is nooit weggeweest nee!!!
maar ik hoop dat het niet meer zo comercieel word.vindt wel dat ric gelijk heeft!!!
(K)
Ik citeer: 'Is nooit weggeweest'...:D

Zal nooit gebeuren ook...! :p :kwijl:
laatste aanpassing
Hardcore is nooit weggeweest!

Hardcore will never die!
Hoe vaak komt dat tegenwoordig nou nog voor dat iedereen het met elkaar eens is op PF:D.

Het zal wel door de lekkere harde hardcore beats komen!
Hardcore is er atlidj geweest

MAar het word helaas weer een stuk massaler.≠ Mensen die nu hardstyle luisteren raken er uitgekeken op omdat het zo commercieel word, en dan gaan ze vaak naar een hardere stroming
nah van mij hoeft ut niet zo comercieel meer te worden hoor....≠blegh
ik hou zelf wel van grote feesten en ik denk dat die wel weer meer komen. zoals MoH en TD. echter zal dit niet meer elke maand 1 of meer zijn, maar een stuk of 1 a 2 per jaar waar heleboel mensen naar toe leven, zie TD02. Daar wordt al vet lang over gesproken en heel veel mensen zien daar zeer naar uit (terecht).

of hardcore nog met parodiŽn in de top40 komt weet ik niet. de partyanimals zijn natuurlijk weer bezig. ik weet nog niet wat ik daar nou van moet denken. momenteel heb ik daar nog geen officieel statement over ;-)

ik denk wel dat de hardstyle een goede invloed is op de scene. ik vind zelf hardstyle nog iets monotoner dan hardcore (het is maar een mening!), maar als er lekker doorgedraaid wordt, dan klaag ik niet. daarom denk ik wel dat er mensen die nu hardstyle leuk vinden, door zullen stromen naar de hardcore scene, al is het maar af en toe een feestje.

qua cd's en vinyl groeit hardcore weer. er komen meer en meer releases uit en dat vind ik wel lekker. tenminste een beetje gevarieerde muziek bij de studie.
laat het zijn zoals het rond masters eindhoven was qua grootste feesten.≠


groter hoeft niet meer voor mij persoonlijk.≠ Ik zie het al weer voor me, binnekort iedereen weer "≠gabber".≠ blegh alstublieft niet
zo groot zal t denk ik niet worden. er rust ook nog een zekere taboe op. zeker in mijn leeftijdsgroep (begin 20). misschien dat het onder de 15 a 16 jarige weer super gaat opleven. ik weet wel dat ik rustig door blijf feesten de komende tijd. it's a lifestyle ;-)
ahhh let's hope not ..≠
ik verbaasde me er deze week ook alweer over, enneuh tjah ik moest dan ook tot de conclusie komen dat t eigenlijk nooit echt weg is geweest.≠ De groepering is niet eens veel minder geworden!

HEt is niet mijn nuziek, maar k heb wel respect voor de echte hardcore people!
Ik vind dat we het zo lekker klein moeten houden want de echte zijn overgebleven anders krijgen we weer hetzelfde als een paar geleden verschrikkelijk moet er niet aan denken!!

(K)
niet eens weggeweest is aleen een beetjuh rustig gebleven:D:D gelukkig:D
Hardcore never died.......≠and it will never die
hardcore is nooit weg geweest
laatste aanpassing
Laat het maar mooi zo blijven als het nu is, ik ben tevreden op deze manier.≠
Hardcore moet terug zoals t 2 jaar geleden was, toen was t altijd wel gezwellig :D en iedereen kende iedereen, tegewoordig weer heelveel van die jah eghmm :| anderen die weer komen hehe