Partyflock

Probleem met het laden van Cuefile in NEro

 
Forumonderwerp · 20093
Ik weet opzich wel hoe ik een cue file moet laden in Nero via - File - burn image en dan je cue openen maar elke x loopt Nero vast dan. :S

CRDWIN doet het namelijk helemaal niet bij mij.

heeft iemand ook dit probleem van Nero en ook mogelijk de oplossing of moet ik het verder op de primitieve manier blijven doen via indexes en splits??? :C :C
heb je XP en heb je een beetje zitten tweaken

welke aspi layer gebruik je
ik gebruik ook nero/xp ...maar het is gewoon een kwestie van 45 sec. wachten (althans bij mij dan..)

het lijkt offie vast zit,,,maar dan gaat ie opeens verder :)
ik heb het ook met nero, maar na 5 minuten doet ie tog echt nix meer :(

maar ik heb musicutter nu, werkt oke :D
ik use idd XP maar daar is niks aan getweaked ofzo en bij mij staat er ook echt dat hij muurvast zit! oftewel not responding

2 Danie : Wat is een aspi layer?
laatste aanpassing
mm heb wat geupdat met aspi maar nog steeds niks. Nero crashed meteen als ik de cue laad.

Dat fireburner heb ik ook geinstalleerd en gekraakt en al maar daar heb ik ook al 2 cd's aan verneukt.

Als ik de tracks save - > Wave dan krijg ik een stel waves die wel te openen zijn maar niet te horen.

En als ik op burn druk dan doet hij een of ander procesje in 2 minuten en dan krijg ik een lege gebrande cd eruit waar nix op staat :C :C

Ziet er toch naar uit dat het weer de oude manier gaat worden.oftwel converten naar WAV en dan handmatig al die splits erin zetten :S :S
Is je Nero versie niet gewoon OUD? check eens voor updates... zowiezo ben ik geen voorstander van Nero maar okay ;)

Is die CUE file niet gewoon gaar?
4.71 werkt toch slecht met windows xp
4.60 schijnt nog het meest stabiel te zijn... overigens test ik graag nieuwe drivers en software en heb so far nog geen bugs of probs gehad met die 4.71
laatste aanpassing