Partyflock

I love Techno zonder de koning!!

 
Forumonderwerp · 20036
Wat ik zeer zeer jammer vindt dat voor deze editie van ILT gekozen is voor wat minder bekende Dj's (in mijn ogen). Zo mis ik toch de koning der Techno: Zijne Koninklijke Hoogheid Dave Clarke. Dit is tog een man die erbij moet zijn!!!! Zijn manier van draaien of wat dan ook is voor mij gewoon het mooiste wat er is. Ik zag/hoorde hem draaien op: SHockers, Impulz, Dance valley, I love techno, rewwind, Extrema en Concept. Iedereen die by Concept is geweest is het vast met mij eens dat hij op die feest kei-goed draaide.Maar jah.. We zullen moeten accepteren dat hij der gewoon niet bij is. eigenlijk mis ik ook:RICHIE HAWTIN, MICHEL DE HEY, SPEEDY J, CHRIS LIEBING, UMEK en GREEN VELVET!!!! Maar we zullen er maar een Kei-leuke avond/nacht ervan maken want TECHNO is het mooiste wat er is!! Mee eens........??
laatste aanpassing
Nou, misschien loop je nog niet zolang mee in de technoscene, maar zoveel nieuwelingen staan er niet op ILT 2002 editie hoor.......
Ik mis Mills, Hawtin, Garnier, May en Saunderson.
Maar wordt wel vet feestje hoor evengoed!!
laatste aanpassing
Ik kan ook gaan lopen zeggen dat ik een Hell, Tiga, Mike Dearborn, Damian Keane of wie dan ook mis op deze ILT, maar beter zou je kunnen nagaan wie er wel zijn en wie daarvan je zou kunnen bekoren..........
ik mis een 10 uur set van rush
precies ik mis ook wat naman bij ILT 2002:D RICHIE HAWTIN, SPEEDY J,UMEK en natuurlijk Dave clarke . deze namen die kon ik vorig jaar ook niet bij ILT 2001 duzzz het zal vast wel een vette avond worden :bounce:
Ik mis mezelf!! :(
Ik mis Chrissie Liebing en Dave Clarke ook.. maarja het is niet anders:S
3 november eerst een opwarmertje in NIGHTTOWN...
..DJ RUSH!!!
en toch gaat gewoon iedereen verder met het opsommen van wie er niet zijn (jeetje, lezen jullie dan nooit andere replies in een topic ?!?!)
Tja...je kan als organisator maar zoveel namen op een feest zetten, of je moet NOG een zaal erbij nemen....maar ik vind elk jaar dezelfde namen ook gaan vervelen, en (voor een hoop luitjes) "nieuwelingen" moeten ook een kans krijgen om op dit soort feesten te draaien, en niet elk jaar wr het bekende rijtje Mills, Hawtin, Clarke en Vath...die kennen we nou wel dacht ik zo...
Ik had toch wel graag 1 van deze namen gezien: Mills, Hawtin, Garnier, May en Saunderson.

Evengoed is de line-up goed hoor. En je hebt wel gelijk door te zeggen dat elk jaar dezelfde namen ook gaat vervelen. Maar ik blijf erbij dat dit nog steeds namen zijn die op een I Love Techno thuis horen.
We zullen zien en horen wat deze editie van I love techno ons gaat geven........Als het in ieder geval maar lekker hard is...zodat ik het verdriet van dave clarke zo vergeten ben.......
Dave Clarke komt niet, omdat hij bezig is met een nieuwe cd!! Maar Rush komt wel, dus das ook vet!!
IK ga lekker helemaal nix missen!
Want ik ga gewoon :P!
Wel jammer dat van een aantal dj's dat ze hun snoetje niet komen laten zien!

Maar jah je houdt van techno of niet??

I (L) techno ruleerdt wreed!!
Ik mis ook wel wat mensen.Maar tog wordt t een stoer feestje.
en mooie monika kruz dan?
Ok, er missen er wat...

Maar met al die overige prinsen, lakeien en ander technogeweld (ik bedoel, Underworld is ook wel weer een unicum!), ga ik me sowieso 200% amuseren!
(ik bedoel, Underworld is ook wel weer een unicum!)


Ach unicum ?? In 1998 stond Underworld ook al op I Love techno dus zo uniek is het nou ook weer niet hahaha
WT GN DAVE DAS WEL BEHOORLIJK KUT... HAD HEM EIGENLIJK WEL VERWACHT DAAR HIJ IS DE VETSTE C-KERZ
Nou ja Flappeke, bedoel dat je Underworld niet zo vaak tegenkomt op Technofeesten, en Clarke kun je nog vaker zien of course. Snappiez-vous?
ja lieverd, ik snappie doen........