Partyflock

Vraagje, wat vindt men goed aan Dana?

 
Forumonderwerp · 20001
Morgen ga ik een bezoekje brengen aan deze lieftallige dame voor een uitgebreid interview. Nu weet ik zelf wel waarom zij op grote hoogten staat, maar ik zou het ook graag van het publiek willen horen.

Daarom de volgende vraag: Wat maakt Dana zo'n goede dj?
Sjef is leuk.........


Maar mag ik ook weten waar ik haar 'afzeik' ??


Ik stel gewoon de vraag die Tjeerd in zijn eerste post en eerste alinea verkapt ook stelt. Wat is daar mis mee ? Dat ik zo vrijblijvend ben om zelf een mogelijk antwoord te verzinnen, tsja.........
dana is goed. .. maar het publiek van tegenwoordig :'(
AgRiX> Kijk, dat is weer een heel ander verhaal inderdaad (y)
Ben heel benieuwd naar wat voor antwoord daarop komt, hoogstwaarschijnlijk een nietszeggend "ja dat weet ik niet, dat zou je aan mijn publiek moeten vragen"

RARA wat bedoel je daar nou mee... ik ben dus alles behalve achterlijk en begrijp echt wel wat je intentie van dit berichtje is
vragen of ze niet bang is dat iedereen haar zometeen uitspuugt omdat er een "dana overkill" op het moment is. Zometeen kan ze niks meer omdat echt iedereen het zat is, want overal waar je komt is het dana dana dan
RARA wat bedoel je daar nou mee... ik ben dus alles behalve achterlijk en begrijp echt wel wat je intentie van dit berichtje is


Nou, de waarheid is helaas dat dit soort 'nietszeggende' antwoorden velaal worden gegeven door artiesten die enige faam hebben. Een artiest die aan de top staat behoort namelijk zo neutraal mogelijk te zijn zodat ie geen toekomstige of mensen die al fan zijn voor de kop stoot. Vandaar dat je artiesten ook nooit over politiek hoort en dat ze ook nooit echt afwijkende eigen meningen ventileren in intervieuws.

Degene die dat wel doen bevinden zich vreemd genoeg ook altijd in de sub-top of komen uit een genre dat niet tot de mainstream behoort.

En kom nu maar niet aanzetten dat dit onzin is ofzo, want ik zie dit verschijnsel al 5 jaar lang in bladen als Oor, BG, Aardschok en alle andere intervieuws met muzikanten die ik heb gelzen.
En jij gelooft dus heilig wat in dat soort sensatie bladen staat :D
Alleen al haar uitstraling is super. Je ziet gewoon dat ze helemaal in haar "werk" opgaat. Ook zie je gewoon dat ze er onwijs lol aan beleeft, en dat is tog wel het belangrijkste.
en ze kan gewoon onwijs goed mixe
Dummy
Werkzaam bij Partyflock
Artiest Dummy
voorbeeld van interview met Dana tijdens een feets in de HMH naast monitor:

interviewer: "Dana, wat vindt je van de LPF?"
dana: "wat zeg je?"
interviewer: "Wat vindt je van de LPF?"
dana: "wat zeg je?"
interviewer: "volgende vraag, wat vind je van het broeikas-effect?"
dana: "wat zeg je?"

interviewer (van Oor) gaat naar huis en schrijft artikel over dana dat je nogal oppervlakkig is en niet ingaat op diepgaande gesprekken.. nogal 'nietszeggende' antwoorden geeft op al z'n vragen..

dussss...
denk je nu echt dat dana dat soort vragen wordt gesteld.. en waarom zou je daar niet gewoon op antwoorden als ze daar over gevraagd zal worden..
Zal Jan-Peter Balkenende eens vragen wat hij vindt van de nieuw plaat van technoboy..

maar genoeg offtopic...
Dana draait plaatjes en dat doet ze leuk.. vind haar persoonlijk ook erg gezellig.. heeft nog steeds lol in plaatjes draaien en geniet gewoon van haar huidige leventje.. (geef haar eens ongelijk)..

1ste vrouwelijk hardstyle-dj (met mega-voordeel dat ze ook hardcore draait) dus daarom simpel verklaarbaar dat "men" haar goed vindt lijkt mij..
en tjeerdo.. kun je interview misschien ook plaatsen of PF? lijkt me wel leuk om te lezen!
dana is gewoon "DE VROUW" . ik ga gewoon helemaal lozzzzz als zij weer achter die draaitafels staat :bounce:
Alexander 9 oktober 2002 11:08
Precies Tjeerd maar dat bedoelde ik dus ook al met mijn message...

Beetje lame natuurlijk topics gaan verneuken (gebeurt nogal vaak laatste tijd) met berichten die niet relevant zijn

jah joh, t hele topic is meteen verneukt!! poeheej! :s
laat maar jullie zijn hopeloos......
Idd :) ... pfff zeg ... alexander is volgens mij ongesteld heheh
je zit wel in een luxe auto zo te zien aan de aanwezige hoofdsteun en mooi weggewerkte handel boven het portier.......:-)
JA MAN en mijn Maandverband was op;)
Goh, wat gaat dat interview mensen straks verbazen. Want Dana heeft wel degelijk een mening over de politiek... en ook over het LPF... en over normen en waarden... en over druggebruik...en ook over het feit dat er 18.000!!! cd's van haar in 1 week tijd zijn verkocht... :D
laatste aanpassing
is het niet zo dat er 18.000 cd's!!!! bij voornotering zijn ingekocht door de platenzaken en dat die 18.000!!!!! cd's nog daadwerkelijk verkocht moeten worden ?!?!?!
o ja smiley

:-)

Ik moet ophouden met commentaar leveren op Dana (heb ik iemand belooft), en ik weet van horen zeggen dat ze een goed en eerlijk mens is.........

Dus mij hoor je niet meer over dit onderwerp (hoe graag ik ook zou willen reageren)..........
laatste aanpassing
Ahhh lekker rustig :)
Inmiddels zijn het er 21.000 Flap dus je mag ervan uitgaan dat die 18.000 inmiddels verkocht zijn... ;)
is er een extra winkel geopend? :D
Ze is geen top dj.. Maar haar sets vallen niet snel tegen..
Als persoon zelf is ze lekker normaal en absoluut niet arrogant...
Jammmer dat ze zich zo vaak laat horen.. Dat maakt het een beetje goedkoop..
de reclame op tmf heeft me een zware depressie bezorgd.. Oh my god Dana wat ben je aan het doen!
Ik ga haar nu niet afkraken maar ik ben eerlijk gezegd wel een beetje op haar uitgekeken..
Zonde.. Maar de hype vliegt wel weer over..
Ik irriteer me de zowiezo nogal aan Flappekke de laatste tijd. Het is een mannetje die zegt dat ie al heel veel gepresteerd heeft als hardcoreproducer.. gefaald heeft en nu zn frustratie afreageert door andere producers/dj's af te kraken. Overigens wil hij zn identiteit niet prijsgeven.. Beetje slap he mensen?

Flappekke.. flappekke... Waarom ga je je niet op het www.ikbeneenjaloersm­annetjezonderrespect­.nl forum uitleven?
IndoBert... wat ik dus ook uit het stukl tekst van hem haalde was jaloezie... dat staat ook in 1 van mijn 1e posts ;)

Ach tja zo lopen er nog zo een paar zeikerds hier op PF, die zich boven iedereen verheven voelen, omdat ze de wat "duurdere" woorden gebruiken in hun posts, moeilijkere zinsconstructies... en ik lach me er dood om, dat mensen op die manier indruk proberen te maken op anderen en DENKEN dat ze juist zo slimmer overkomen... Jammer genoeg trapt de helft van PF erin ;) en laten zich overrompelen door dit taalgebruik en denken dan werkelijk dat deze mensen gelijk hebben met hun vage stellingen.

Intelligentie zit hem niet in het taalgebruik mensen en velen komen hier op PF voor ontspanning niet voor eindeLOZE discussies.

Ook elke keer weer van die standaard uitspraken van kom dan met bewijzen etc etc... terwijl ze zelf totaal geen bijdrage hier aan leveren... alleen maar links geblaat ;)
melani vind ik toch afentoe veel lekkerder draaien :D
Ja die zogenaamd dure woorden van m irriteert me ook mateloos.. Ik zie m al helemaal zitten met zn woordenboekje.. kom, welk woord zal ik er nu even weer ff ingooien;)
Flappekke moet respect tonen en niet zo in het rond blaten en mister "ik heb alles uitvonden" uithangen. Het enige wat ie doet is afkraken. Hij durft zn artiestennaam ook niet te vermelden omdat ie waarschijnlijk dan echt voor lul staat. Triest mannetje..
Als alle kleuters die niet weten waar ze over praten - en de naam Dana pas kennen sinds ze Hardstyle draait - nu lekker even hun mond dicht houden want ze snappen er geen ruk van :kots:
Dana draaide al lang voor er Hardstyle was!!!!
Ze kan zo onschuldig kijken als ze de beat erin gooit :D

Maar het lijkt mij ook wel eens interessant als er een heeel kritisch interview komt. Maar daar zit Dana natuurlijk niet op te wachten.
NorsFEra dat weet iedereen toch wel dat ze hardcore queen is :s
Lief meisje, 2 vlechtjes, verlegen lachje en dan kneiterharde muziek draaien. Dat vind ik het leukste aan der :)

Dan heb ik het meer over de hardcore :P
We zullen der vanavond weer eens goed onder de loep nemen :P
laatste aanpassing
flappeke wil zijn artiestennaam heus wel prijs geven hoor.
De naam is mij namelijk wel bekend geworden, middels een ander forum.
Echter, wat zijn dj naam is, is helemaal niet van belang. Hij komt hier uit voor zijn mening.
En ik ben het met jullie eens dat ie af en toe veel te zeikerig reageert en het wel eens vervelend kan zijn als er constant overal kanttekeningen en vraagtekens bij worden geplaatst.
Echter, zulke posts zijn van groot belang voor een forum als dit. Als er namelijk alleen maar ja-knikkers zijn, wordt het ook een saaie bedoening hier.
Tegengas houdt een mens scherp :)
laatste aanpassing
Jullie mogen van me denken wat jullie willen, het laat me koud.....En ik jaloers ? Willen jullie dan wel zo vrijblijvend zijn en meteen even erbij vermelden waarop ik dan jaloers zou moeten zijn ?

Ik ambieer (<--oei, daar heb je weer zo'n moeilijk woord indobertje!, kan ik het helpen dat jij geen goede opvoeding hebt genoten en daardoor de helft van de nederlandse taal niet begrijpt, en ja soort zoekt soort dus waarschijnlijk zit je dag in dag uit opgescheept met 'lowlifes' waarmee jullie tegen mekaar een nederlandse taal bezigen die niet verder komt dan de zogeheten turbo-taal) geen carriere (<--snap je dit woord wel indobertje want het is toch al aardig moeilijk of niet ?) in de Hardhouse/Hardstyle scene. Maar daarentegen zegt dat nog niks over het feit dat ik met mijn wetenschap over verschillende stijlen in de muziek en technische eigenschappen van de personen die zich in zo'n stijl begeven daarop geen commentaar zou mogen geven. Dat sommige dat voorspelbaar afdoen als jaloers zijn, sja........

En ik respect tonen ? Waarvoor,waarom en in welke mate ? Ik heb respect voor dingen die echt respect verdienen want respect moet nog altijd verdiend worden en lukraak gegeven respect is voor mij inhoudsloos en van geen betekenis.

Ook pretendeer (<--oei, nou is indobertje helemaal de weg kwijt denk ik) ik niet dat ik alles beter zou kunnen. Maar dit is wederom zo'n eeuwigdurend cliche. Neem bijv. een recensent van cd's uit de Nieuwe Revu, als ie een goede recensie plaatst dan is ie corrupt, als ie een slechte recensie schrijft is ie jaloers en een klootzak die zeker denkt dat ie zelf alles beter kan........


Dus ik weet dondersgoed dat mensen die commentaar durven te geven en niet meelopen met de gedachtengangen van de meerderheid zelf altijd onder vuur liggen. Dat neem ik dan ook maar voor lief..........Synopsis van het boek 'Wie is Flappekke':

- Jarenlang gedraaid sinds '94 als 'Dj Ruiz' of 'Dj In Exile' op verscheidene Hardcore-feesten zoals o.a. Thunderdome on Tour, Hardcore trilogy in Kardinge & Palladium Haaksbergen

- Vele plaatsen gezien in heel Nederland al optredend met de vernieuwende Hardcore/Jungle/Ska/­Gabber/Punk Band 'Frozenland Allstars' waar 'Dj Ruiz' als Scratcher en Co-Producer een functie vervulde

- 3 12"es uitgebracht onder de naam 'The Hitsquad' en een 12" is uitgebracht in LA, Amerika waar producers aldaar een track van ons remixte en met ons origineel daar opnieuw uitbracht op vinyl (Waxworks Records)

- Heden ten dage trekt 'Dj Ruiz' ten strijde tegen de muzikale verloedering door zelf enigzins een voorbeeld te geven van hoe het ook kan. In die hoedanigheid mixt hij op onnavolgbare technische handelingen de meest uiteenlopende stijlen aanmekaar zonder daarbij een bepaalde verbintenis te verliezen. Zo hoor je Breakbeats/Techno/El­ectro/Klassiek en andere vage dingen in 1 set voorbij komen. Das nog eens andere koek dan de meerderheid van de Dj's die zich alleen maar simpel beperken tot 1 variant van een stijl en dat op een zo oppervlakkige monotone manier aanmekaar mixen

- 'Ruiz' hoeft niet jaloers te zijn op wie dan ook want hij heeft zelf in nauwelijks 12 jaar tijd al bepaalde muzikale dingen bereikt die andere niet zijn gegund in een heel levenIn de hoop u van genoeg informatie te hebben voorzien verblijf ik,


Flappekke aka Ruiz
laatste aanpassing
Pato
Artiest Pato
applaus :gaap:
"k vin Flappeke z'n taal gebruik en tevens zijn vocaubulaire super, ode aan flappeke xie je nie xo vaak zo scherrep (y)
Maarre xou ik aan deze jonge man mogen mogen vragen wat over het hoe en wat omtrend xijn toekomstperspectieve­n, daar ik enigzins wel mijn kanttekeningen plaats bij het reeds hierboven geformuleerde.
Xou xeggen, nogh iets meer het tipje vd sluier omhoog lichten, omtrend educatie en occupation enzo...
Dan weten we nl. (of ik:p ) of jij nou echt zo veel toegevoegde waarde en dito potentie hebt, of... dat je 600 pond weegt:), even kortademig als zwaarlijvig bent, twenty-four seven online bent en je dusz desondanx (alle tekortkomingen)toch onoverwonnen profileerd. :D

Ehhh a of b? :p
laatste aanpassing
Alleen zn teksten zijn zo lang...op de helft stop ik al met lezen bij zijn teksten maar meestal goed geformuleerd!!


en dan vind ik 10x :kots:
[ONTOPIC] ;)
laatste aanpassing
Het schoolsysteem waarin het alleen maar om cijfertje's draait is niet aan mij besteed (vind ik dom en oppervlakkig en ik zou liever hebben dat school meer werkt aan de ontplooing van de talenten die een ieder wel heeft maar niet tot uiting kunnen komen in dit hedendaagse kille schoolklimaat van louter cijfertje's en massa-verwerking der zinloze kennis) en daarom besloot ik na 4 jaar havo/vwo maar wegtegaan en geld te gaan verdienen om mijn enige passie in dit leven te kunnen bekostigen namelijk muziek. Aan werk verleen ik nimmer een status en dus ook iemands zijn inkomen kan me niet boeien. Net alsof iemand die 6000 euro in de maand verdient meer recht van spreken zou hebben dan iemand die maar 400 euro verdient, das natuurlijk je reinste geouwehoer!! Verders heb ik support achter me staan in de vorm van een goede vriend die zich mag rekenen tot het selecte groepje mensen in Nederland dat een muziekkennis heeft waaraan weinige zich kunnen meten. Mijn muzikale kennis wordt dus dagelijks mede gevoed met zijn kennis omtrent allerlei artiesten,genres en nummers die nu bijv. uitkomen waarvan hij zomaar uit de vingerhoed een equivalent van kan geven dat soms al 20 jaar oud is. Daarnaast ben ik niet 600 pond maar 250 pond en in het bezit van een goede conditie en dus niet kortademig. Ook ben ik niet 24/7 online maar slechts een paar uurtje's in de nacht omdat ik dan leef en overdag meestal slaap. Rest me nog te vermelden dat ik oprecht door het leven ga en zodoende is mijn eerder geposte bericht alhier ook van die aard, hetzij met kanttekening dat het niet mijn bedoeling was om als zogeheten 'overwinnaar' uit de bus te komen.


Mononom is overigens een leuke palindroom :-)
Ja je hebt leuke en goede verbale interactie met de mede pf'ers zij het idd vaak wat scherp, maar
das alleen maar leuk en amusant als mensen wat meer adrem xijn:D
Wat betreft de status aan iemands werk aflezen, kan een vrij goed hulpmiddel zijn bij het plaatsen van die persoon.
Niet zodra men die aan een materiele status gaat ontlenen, dat xou idd vrij kortzichtig zijn ja.:)
Maarre gexien het late tijdstip en je nogh (vrij) realistische kijk op de dingen, heb je van mij alle zegen om te spreken Flappeke :p :D ;)

Nogh een paar leuke
parterretrap
's levens nevels :p
laatste aanpassing
DJ Wal-E
Artiest Wal-E
Kzie dat er nog meer mensen wakker zijn ?

Greetzzzz
Hebbie goed ghexien:D maarre 'kdenk zelf persoonlijk ook nie zo lang meer;)
Lekker vrij morgen ? Ikke wel hoor , en dat ben ik aan het 4en !!! hahahaha :D:D
Nope geen vrij:( d'r xijn oook nogh mensen die naar college moeten 8.30 uur ben'k weer de eerste:D
ik vind het eerlijk gezegd heel erg zonde dat er nu zo'n hype rondom haar heen is ontstaan...
begrijp me niet verkeerd, ik gun haar dat succes absoluut wel... verder is het ook een aardige meid, ik heb wel eens met haar staan praten op wat feesten. verder is ze gewoon een goeie artiest, daar kan je niet omheen.

maar tegenwoordig wil iedere boere kut schuur haar elk weekend boeken, en wil iedere domme boerelul met haar op de foto... je hoort iedereen nu tegenwoordig over dana, als je haar naam keihard zou roepen zouden de helft van de mensen al zowat een orgasme krijgen (bij wijze van spreke dan)... ze is nu gewoon zo'n ontzettende hype geworden. extreem succes kan mensen vaak na een tijdje de das omdoen (overkill) en kijkt niemand meer naar haar om, en dat zou gewoon ontzettend zonde zijn...
laatste aanpassing
Dana is populair omdat:

Ze een vrouw is die harde plaatjes aan elkaar mixt. Simpel zat.
DANA draait populaire muziek >>> hardstyle
Veel mense gaan hierop zwaar uit hun dak (ikke ook :bounce:) en ze draait ze goed in mekaar....
het is wel jammer dat ze nou zo commercieel is maar dat is te begrijpen, ik denk dat iedere dj wel de kans grijpt om commercieel te worden (geld dus heh) als ie die kan krijgen. Maar al met al ik geniet iedere keer weer als ik haar hoor draaien....
Als je op Thunderdome bent geweest en tussen 5.00 & 5.45 inde holland hal (1997-2002) bent geweest kon je het met eigen ogen zien k was al zwaar naar de klote toen Lady Dana begon mn lichaam kon nie meer en naar de wc voor 1 oppepertje had g1 zin te druk op wc maar ze draaide egt bruut de platen die ze draaide daar kon je gewoon nie op stil blyven staan na elk nummer wou k gaan zitten maar daar dacht Lady Dana anders over door de volgende stamp plaat op de draaitafel te leggen. Lady Dana behoord tot de top van de hardcore scene.
lady dana :respect: :respect:

:respect: :respect:
laatste aanpassing
Ik ben het wel met de Butcher eens, op een gegeven moment is het niet bijzonder meer als je Dana in de line-up ziet staan; het wordt dan gewoontjes.
Verder vind ik haar wel een goede dj. omdat ze gewoon goed kan draaien in alle stylen, en dat kan ook niet iedere dj!