Partyflock

Wie kent het???

 
Forumonderwerp · 19970
ik heb er weleens van gehoord,maar je hebt er verschillende soorten van,speciaal voor energie en voor afvallen enzo,als je die bedoelt,die kun je dan op beverwijk kopen
Ik ken ze wel, en heb ze ook maar ik vraag me af of iemand ze ook weleens heb gebruikt...

Er schijnt iets in te zitten wat ook in XTC zit en ik moet zeggen dat ik me er inderdaad apart bij voel...

LIGT DAT AAN MIJ?!
ik heb ze zelf nog niet gehad,maar een meisje die ik ken gebruikt dat ook altijd,die is er goed over te spreken!!!!
Een kennis van mij slikt ze altijd. In combinatie met Blow Up caps zijn stackers echt een middel om op een natuurlijke manier uit je bol te gaan.

Van deze combinatie ga je het hardst uit je bol, wat herbals betreft dan natuurlijk.......
stackers zijn na op een paar bestandsdelen na geloof ik bijna hetzelfde als speed, je wordt er ook niet egt wazig van vinnik maar je hebt wel vette energie...
Stackers zijn volgens mij gewoon Ephedra's hoor??
stackers worden meestal gebruikt in de fitnesshal,maarre je kan veel beter ephedra nemen,werkt beter!
Is ut niet hetzelfde dan. Stackers kan je bij de smartsjop toch ook kopen onder het mom van Ephedra!
Stackers is een vaag goedje, maar je kunt het gewoon bij een sportschool kopen dus dat doen ze echt niet zomaar!! (en dan bedoel ik niet stiekem in de kleedkamer van een klere kast met anabolen puisten op zijn rug) een vriendin van me slikte ze, zij is heel wat gewend op drugs gebied en ook zij voelde zich een beetje vaag, maar what the hack, er zit veel te veel van alles in wat je scherp maakt vind je het gek dat je "soeft"
Als ik in het weekend eerder geen tijd had om naar de smartshop te gaan in Enschede, reed ik ff in Haaksbergen langs de sportschool voor die Stackers, ik had volgens mij Stackers II, ze deden goed hun werk naar mijn mening, alleen de vrouw achter de balie stond me een beetje vaag aan te kijken. Ze zegt zo: We gaan zo sluiten, dus je kan niet meer fitnessen met die stackers op. Ik zeg zo: Fitnessen?? Nee, ik ga zo naar een feestje heen, daar heb ik ze voor. Toen kreeg ik een beetje een raar gezicht van haar :D
1 tip:
vreet er nooit 5 binnen 2 uur op...
das nie leuk voor je omgeving
Er zit in stackers geen stoffen die in XTC of speed zitten. Het is op basis van ephedrine, deze stof lijkt sterk op amfetamine (speed/pep) maar is veel minder sterk. Het wordt wel als grondstof gebruikt voor het maken van pervitine (metylamfetamine/app­eltjes..)
Stackers zijn geloof ik echt puur gemaakt om af te vallen...en als je niets hoeft af te vallen kan teveel echt zwaar slecht zijn. Op een gegeven moment gaat je verbranding veel te hard werken waardoor ook de verkeerde stoffen worden verbrand....ephedra is veel beter, gaat alleen je hartslag van omhoog en begint niet meteen alles als een gek te verbranden.....
laatste aanpassing
zit idd een bestandsdeel in wat ephedra heet... :D
stackers, stack 2 welteverstaan, is echt zeer flex spul om op te feesten, en om gewicht mee te verliezen.

Ikzelf woog vorig jaar zomer nog 97kg, en nu zit ik dmv stack2 op een gezonde 77kg, gewoon 3x in de week, 2stackies voo de middagmaaltijd, en hoppa het vlieg eraf hoor.

En als je wilt feesten zonder je xtc/speed, is het ook een aanrader hoor.

owja, als je een zwak hart heb moe je het noet gebruiken, want das nie zo tof.
ja ik heb die dingen ook weleens gebruikt..ik moet zeggen het geeft wel even een lekker gevoel maar ik werd er steeds misselijk van. bovendien als ik dan thuis kwam van een feestje dan voelde ik mijn hart inderdaad kloppen en heel snel ook. dus slapen lukte dan echt niet. lag gewoon te zweten in mijn bed. dat heb ik trouwens ook van xtc dat ik het dan super heet heb daarna. maar ik vind xtc echt veel beter hoor!!
nou heb stackers3 gebruikt en t vloog er helemaal niej af! tering dingen,zoop me helemaal scheel aan water en thee en al die onzin! ik had paars/rose capsules en wat erin zat was ephedra,t zijn vetverbranders en t geeft veel energie,dat wel. mocht t ook niet eens mee n discotheek in nemen..
Ja, dat wist ik allemaal wel zo'n beetje... Het ligt dus gelukkig niet aan mij...

Heb nu stackers IIII, die zijn rood/blauw.....

Denk dat ik maar weer op de III overga... (inderdaad rose/paars)

(k)