Partyflock

Opnieuw moordpoging in Maryland

 
Forumonderwerp · 19915
In de Amerikaanse staat Maryland is vandaag opnieuw een moordpoging geweest.­ Bij zijn school werd een 13-jarige jongen neergeschoten.­ Hij is met schotwonden in borst en buik in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis.­

Sinds vorige week donderdag is in Maryland en omgeving vermoedelijk een seriemoordenaar actief die tot nu toe zeven mensen heeft neergeschoten, waarvan er één de aanslag heeft overleefd.­ Het is nog niet duidelijk of de moordpoging van vandaag op de 13-jarige jongen is gepleegd door dezelfde dader.­

Alle zeven moordaanslagen werden op klaarlichte dag gepleegd.­ Steeds werd van een afstand een enkel schot gelost op het slachtoffer.­ Van vier van de moordkogels heeft de politie inmiddels met zekerheid kunnen vaststellen dat zij afkomstig zijn uit een en hetzelfde wapen.­

Tot nu toe zijn er nog geen getuigen van de moorden gevonden.­ De politie en de FBI proberen nu een psychologisch profiel van de dader te schetsen om hem te kunnen traceren.­ De politiepatrouilles in Maryland zijn vandaag opgevoerd.­
Dit heeft betrekking op dit oudere bericht

VS in de ban van moordende sluipschutter
In de buitenwijken van Washington heeft een onbekende sluipschutter sinds afgelopen woensdag tot nu toe vijf mensen vermoord. De sluipschutter gebruikt waarschijnlijk een jachtgeweer en elke keer maar 1 kogel.

De vijf dodelijke slachtoffers werden op klaarlichte dag neergeschoten op openbare plaatsen in buitenwijken van Washington: twee bij tankstations, een buiten een kruidenierszaak, een bij een postkantoor en het vijfde slachtoffer maaide het gras bij een autozaak. Gisteravond werd er een herdenkingsdienst voor de vermoorde mensen gehouden.

In totaal zijn er meer dan 140 agenten op de zaak gezet, maar men heeft nog bijna geen aanknopingspunten. Het enige dat ze hebben is een vaag signalement van 2 mannen die in een wit busje wegreden nadat een van de slachtoffers was getroffen. Tot nu toe zijn er nog geen arrestaties verricht. De politie is hopeloos en zoekt koortsachtig naar een oplossing.

Een moordpoging op een vrouw in de staat Virginia wordt ook met de sluipschutter in verband gebracht. De politie heeft namelijk ontdekt dat hetzelfde wapen is gebruikt om tenminste vier van de zes slachtoffers te vermoorden. De 43-jarige vrouw werd vrijdag op een parkeerplaats in de plaats Spotsylvania in haar rug geschoten. De vrouw ligt in stabiele toestand in een ziekenhuis.
[UPDATE]

De sluipschutter die sinds vorige week woensdag Washington onveilig maakt, liet afgelopen maandag een boodschap achter aan de autoriteiten. Na zijn laatste aanslag op een dertienjarige jongen vond de politie een tarotkaart met daarop de tekst "Dear policeman, I am God" (beste politieman, ik ben God).

De mysterieuze ''sniper'' wordt er van verdacht zes recente moorden in Washington en omgeving gepleegd te hebben. Het wapen waarmee de schutter maandag zijn achtste slachtoffer maakte, is volgens de politie gebruikt bij vijf van de andere aanslagen van de afgelopen week. Nadere aanwijzingen voor de raadselachtige moorden, die geen onderling verband vertonen, had de politie tot dusver niet.

De krant hoorde van politiewoordvoerders dat de kaart - onderdeel van een pak waarmee de toekomst zou kunnen worden voorspeld - is aangetroffen in de bosjes op een kleine 150 meter van de ingang van de school van zijn laatste slachtoffer. Vlak bij de kaart lag de huls van een kogel en het gras was er platgetrapt. Daaruit leidt het rechercheteam af dat de schutter vanaf die plaats heeft geschoten. Zijn laatste slachtoffer was de dertienjarige jongen, die net door zijn tante bij school was afgezet.
uhh heeft Bush nog niet gezegd dat Bin Laden erachter zit???

Weer een reden om aan te vallen voor die domme amerikanen :P
Lekker hee over anderhalve week zit ik zelf in Washington en ga ik naar vrienden die in dat gebied wonen :-S hoop dat ze die gast dan al gepakt hebben anders loop je daar toch zwaar para rond.
[stop in je koffer mode on]

kogelvrijvest :D

[stop in je koffer mode off]
Nou echt hoor en een kogelvrije bivakmuts ofzow je kan niet voorzichtig genoeg zijn :-D
laatste aanpassing
Opnieuw sluipschuttermoord in Amerika

De Amerikaanse sluipschutter heeft gisteravond om 20.00 uur plaatselijke tijd (03.00 uur vannacht Nederlandse tijd) mogelijk weer toegeslagen. Er werd een man doodgeschoten bij een tankstation in de voorstad Manassas van Washington.

De politie wil niet zeggen met hoeveel kogels de man is doodgeschoten, maar een medewerker van het tankstation zei één schot te hebben gehoord. Bij de eerdere moorden werden de slachtoffers ook steeds met één schot gedood.

Een woordvoerder van de politie zei dat het nog te vroeg is om een verband te leggen tussen deze moord en de sluipschutter. Ooggetuigen zagen twee mannen in een wit Dodge Caravan busje wegrijden, maar de politie kan nog niet zeggen of er daadwerkelijk een verband bestaat.

De politie heeft inmiddels wel een arrestatie verricht, maar het is nog niet duidelijk of dit ook echt de dader is. De politie was naar een woning geroepen waar een man in het wilde weg om zich heen aan het schieten was. De politie arresteerde de man toen hij de woning verliet.

Een politiechef werd overigens boos omdat de vondst van een tarotkaart, met daarop de tekst 'Beste politieagent, ik ben God', was uitgelekt naar de pers. De kaart werd gevonden bij de school in Maryland waar afgelopen maandag een 13-jarige jongen werd neergeschoten. De politiechef bevestigde de vondst, maar zei dat het uitlekken daarvan het onderzoek belemmert
Weer sluipschuttermoord in Amerikap

In Fredericksburg in Virginia is een man doodgeschoten toen hij aan het tanken was. De politie zoekt naar een witte bestelwagen, die eerder in verband werd gebracht met een reeks moorden in en om Washington.

Het is nog niet duidelijk of er een verband is met de eerdere moorden. Maar volgens de politie zijn de kogels uit hetzelfde geweer afkomstig. Het lijkt erop dat de schutter zijn slachtoffers lukraak uitzoekt.
te ziek voor woorden.­ ik hoop dat ze die gek snel kunne arresteren.­
Beeld vrij van auto sluipschutter Amerika

De Amerikaanse politie heeft een beeld vrijgegeven van het voertuig dat de sluipschutter, die in anderhalve week tijd al 8 mensen heeft vermoord, mogelijk gebruikt.

Het gaat om een witte bestelbus met rijen zwarte letters op de zijkant (zie foto). Verschillende mensen hebben zo'n soort auto zien wegrijden na moordaanslagen. Niemand heeft echter precies kunnen lezen wat er op het voertuig staat.

Criminologen wijzen erop dat er duizenden busjes zijn die aan deze beschrijving voldoen en dat het niet zeker is dat de schutter ook daadwerkelijk in zo'n busje rondrijdt.

­[img]http://images.fok.nl/upload/sluipschuttermoorden.vs.witte.bestelbus.jpg[/img]

www.­fok.­nl
Gatverdamme hier word je toch echt ziek van :bah:
Ik snap niet dat er zulke mensen bestaan.
Ik ook niet...­ maar ik krijg toch echt het id dat de meerderheid op de wereld zwaar ontspoort is
<UPDATE>

Signalement van sluipschutter VS

De politie in de Amerikaanse staat Maryland beschikt over een signalement van de sluipschutter die al acht burgers heeft gedood, maar zegt dat het portret van de maniak nog te vaag is om onder de bevolking te verspreiden.­

Een mogelijke verdachte werd gisteren door FBI en politie verhoord.­ Nadat de man werd vrijgelaten, verklaarde hij dat zijn uiterlijk werd vergeleken met een compositiefoto, waarop een blanke man met rossig haar stond.­
lijkt me nou niet echt een snelle bus om in te vluchten na je kill.­
Daar gaat het ook niet bij hem om... hij voelt zich oppermachtig, dus in zijn illusies heeft die dat niet nodig...

Ik hoop echt dat die snel gepakt wordt... hoe kan je andermans leven ontnemen... GADVER echt ziek :(
we zijn gelijk weer op de hoogte van de kranten van vandaag!
WorldNews, brought by Alexander!

:P
k'denk dat het een hele klus wordt voor de inlichtingendienst wordt om deze leipo te pakken..­ gozer is machtsziek maar werkt zijn moorden desondanks eerst uitvoerig uit alvorens ze tot realisatie te brengen..­ k'denk dat het nog wel wat dagen (en dus ook moorden) gaat kosten om hem te pakken!
<UPDATE>

Sluipschutter slaat mogelijk weer toe


De sluipschutter die de afgelopen anderhalve week acht mensen heeft gedood in de VS, heeft maandagavond mogelijk opnieuw toegeslagen.­ In de staat Virginia werd een vrouw doodgeschoten toen ze samen met haar man boodschappen aan het inladen was.­

Terwijl de vrouw op het parkeerterrein van een bouwmarkt ten Westen van Washington liep werd zij in het bovenlichaam getroffen.­ De vrouw overleed ter plekke.­

De politie kwam massaal in actie en opende de jacht op de dader.­ Zij sloot een aantal snelwegen en de belangrijkste bruggen af.­ Politiechef Thomas Manger van Fairfax County zei op een persconferentie dat de achtervolging was ingezet op een crèmekleurige bestelwagen van het merk Chevrolet Astro.­ Het voertuig had een zilverkleurige ladder op het dak.­

Nog voordat deze moord werd gepleegd verhoorde de politie in Baltimore een 38-jarige oud-marinier.­ De man was tijdens een huiselijke ruzie door zijn vriendin neergeschoten en gewond overgebracht naar een ziekenhuis in Baltimore.­ Vogens de Amerikaanse televisiezender ABC heeft de man een witte bestelauto, die voldoet aan de omschrijving van het voertuig dat bij verscheidene schietpartijen is gezien.­

Maandagavond liet President Bush weten dat de aanvallen van de sluipschutter hem ,,misselijk maken''.­ De autoriteiten hebben een beloning van 500.­000 dollar (ruim 500.­000 euro) in het vooruitzicht gesteld voor het verstrekken van informatie die leidt tot de aanhouding van de dader.­
<UPDATE>

Militair vliegtuig zoekt naar sluipschutter


De politie in de Verenigde Staten heeft gisteren, enkele uren na de moord op een FBI-analiste, een eerste sterke aanwijzing ontvangen over de identiteit van de sluipschutter die afgelopen weken terreur zaaide in en om Washington.

Volgens rechercheurs heeft een ooggetuige een getinte man, mogelijk afkomstig uit Latijns-Amerika of het Midden-Oosten, op hoge snelheid weg zien rijden in een witte bestelbus. Andere getuigen zouden meer informatie hebben over de kentekenplaat van de bestelbus, welke volgens de politie overeen kwam met eerdere getuigenverklaringen­.

De Amerikaanse secretaris van defensie, Donald H. Rumsfeld, heeft ingestemd met het verzoek van de FBI om een militair patrouillevliegtuig in te zetten bij de zoektocht naar de dader. FBI-agenten aan boord moeten zorg gaan dragen voor de communicatie met de autoriteiten op de grond. Het leger is inmiddels begonnen met het aanleggen van een bestand van mogelijke daders met sluipschutterstraini­ng.

Linda Franklin, het elfde slachtoffer van de sluipschutter werd geraakt door een .223 kogel, terwijl zij haar boodschappen in haar auto laadde in Falls Church.

Justitie zegt geen aanwijzingen gevonden te hebben dat Linda Franklin neergeschoten is vanwege haar werk bij het Nationaal Infrastructuur Beschermings Centrum (NIPC) van de FBI. Het NIPC analiseert kwetsbaarheden van belangrijke infrastructurele bouwwerken en internetsystemen. Waarschijnlijk werd ze net zo willekeurig uitgekozen door de dader als de eerdere slachtoffers.
<UPDATE>

Sluipschutter mogelijk weer actief

De politie in de VS onderzoekt of een schietpartij in Ashland, 145 km ten zuiden van Washington, het werk is van de beruchte sluipschutter.

Bij de schietpartij, op het parkeerterrein van een restaurant, raakte een 37-jarige man zwaargewond door een schot in zijn buik. De gewonde is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Er werd, zoals bij de sluipschutter gebruikelijk, slechts één kogel op hem afgevuurd.

Het zou de eerste keer zijn dat de sluipschutter in het weekend toesloeg. De afgelopen drie weken heeft de schutter in Washington en omgeving door de weeks negen mensen doodgeschoten en twee verwond
Als je nou net in die regio woont en je hebt echt de tyfus pleuris hekel aan bijvoorbeeld je baas. Dan knal je hem gewoon op identieke wijze z'n ballen uit z'n broek en peer je 'em. Die sluipschutter krijgt toch wel de schuld en ik gok dat hij het er bij z'n arrestatie niet levend vanaf gaat brengen dus neemt hij jouw geheim als het ware het graf in. Beetje morbide gedachte, maar ja ;-)
hehe SICk mind ;)
whoehaaaa wat een heldenbus
Jezus man iedereen is hier in Washington real fucked up dr was gister zooooveeeeel politie hiero ik zit nml middenin dat gebied, iedereen die in en uit Virginia wilde werd gecontroleerd en wij dus ook :-S Ze denken trouwens aan 3 snipers en niet 1 omdat er 3 compositiefoto's zijn, best scary!
issie niet gepakt...­ving wat op op CNN , hoorde t maar half