Partyflock

Uitsmijter op Hardbass :@

 
Forumonderwerp · 19913
Na een super tof avondje Hard Bass liep ik rond 10 voor half 7 de zaal uit naar buiten. Toen ik voor de uitgang stond ,wachten daar natuurlijk 2 uitsmijters met hun handje vol met muntgeld en stonden ze wat te 'bedelen'. Ik pak dus mijn portemonnee en geef die gast een euro. (weet uit ervaring dat als je niks geeft ze vet gaan zeiken en daar had ik niet zon zin in...) Op t moment dat ik door wil lopen zegt die gast tegen me, "Wat is dit"? Waarop antwoorde ik van ja dat is geld he, lijkt me duidelijk. Zegt die gast vervolgens dat ik em 10 cent geef en zegt dat ie meer wil hebben. Ik een paar keer gezegd van ik geef je een euro man, is dat nog niet eens genoeg. Zegt die gast weer van als je niet meer geeft kom je er niet uit :vaag:... Nou ik had dus geen losgeld meer dus moest een briefje van 20 euro wisselen bij een andere gast naast hem. Zegt die ene tegen die andere geef em maar 15 euro terug. Ik zo ja dacht t dus niet he.. Geeft die gast me eerst 15 euro en daarna zeg ik 'ja en de rest'? Zegt ie tegen me, als je nu niet doorloopt dan schop ik je helemaal lens..... :S:S
Nou toen ben ik maar doorgelopen. Sjezus wat vind ik dit een lage streek.

Dit wou ik effe kwijt :@
Greetz
laatste aanpassing
Ff terugkomend op de opmerking dat het voor uitsmijters Not Done is om vrouwen te meppen??

Kweet nie of jullie 6 juli in Tropicana waren met H4L??

Daar werd buiten een of ander kale bewusteloos geslagen door een paar van die randdebielen van uitsmijters. Toen een vriendinnetje van de inmiddels bewusteloze kale zich ermee bemoeide werd zij ongenadig snoeihard tegen de grond aan gemept!!! ZWAAR BELACHELIJK

Stelletje KUT uitsmijters

En voor mij was de sfeer vanaf da moment verpest!
benk ook bygeweest ja, feest moest HELAAS al om 05.45uur worden afgebroken omdat er een stelletje feestverziekers bezig geweest waren,het feest zou officieel doorgaan tot half 7 maar moest van de organistie worden stopgezet,dus helaas maar t is waar khad namelijk tot het einde gebleven als t niet vroegtydig moest stoppen helaas kon dit niet .
laatste aanpassing
waarschijnlijk stond je kop niet aan ofzo,
ennuh waar veel temmeslijers komen
moet je ook temmeslijers aan de deur hebben staan...ja toch niettan
Vroeger in parrukzicht was dat ook al zo...
waarom nou weer r'dam vs a'dam :vaag:

dit gaat over uitsmijters!
JEsus dat eeuwige trieste gedoe echt VETT kinderachtig... dat gezeik tussen Rotterdammers die niet naar Amsterdam willen komen en andersom...

Hoe oud zijn jullie nou zeg pfffff.... wordt er echt zwakzinning van. Volgens mij kan niet eens 1 persoon uit Amsterdam of Rotterdam werkelijk zeggen waar deze onzin vandaan komt....

Net zoiets om te zeggen dat alle duitsers nog steeds Hitler aanhangers zijn.... jeeesz zeg GROW UP!

Het gaat hier ook helemaal niet over een LAME R'dam A'dam discussie... KOM OP ZEG!
laatste aanpassing
het is zeker lame, maar triest genoeg hebben we er wel mee te maken.
Ook al ben ik zelf helemaal niet zo ingesteld op die vete, toch moet ik uitkijken als ik naar een feest in adam ga :(
Hoorde ook altijd GA NIET NAAR ROTTERDAM!!
Deze zomer ben ik bij de FFD en 4-Elements geweest en heb echt nergens last van gehad op het begin wel wennen en netter praten maar hoe meer ik dronk hoe platter a'dams ik ging praten en helemaal niemand die aggresief ging doen!!

Hou dat gezeik lekker in het voetbalstadion!!
Want daar kom ik toch lekker niet.
En nu stop ik erover
als k HH-freak was zou k paar gekke mensen optrommelen en teruggaan om te rellen... :D:P hahahah neej joh... maar kijk, tis idd niet fijn maargoed, je doet er gewoon weinig aan, dat heb je te accepteren anders zit je er alleen maar zelf mee
Ik geloof jou verhaal best, heb zelf ook al 1 minder prettige ervaring met Hardbass uitsmijters en meerdere met B2S uitsmijters, dezelfde organisatie dus. Ik heb ook een goede oplossing gevonden. Hoe gaaf die feesten ook zijn, ik ga er dus gewoon niet meer heen, laat ze lekker kapot vallen.
ThunderKoekie 10 oktober 2002 23:57
Ff terugkomend op de opmerking dat het voor uitsmijters Not Done is om vrouwen te meppen??

Kweet nie of jullie 6 juli in Tropicana waren met H4L??

Daar werd buiten een of ander kale bewusteloos geslagen door een paar van die randdebielen van uitsmijters. Toen een vriendinnetje van de inmiddels bewusteloze kale zich ermee bemoeide werd zij ongenadig snoeihard tegen de grond aan gemept!!! ZWAAR BELACHELIJK

Stelletje KUT uitsmijters

En voor mij was de sfeer vanaf da moment verpest!


ik heb dat idd ook gezien!
het was idd te grof voor woorden wat daar gebeurde..
er was vantevoren bekend dat je niet mocht poko'en
en dat ,meisje deed het toch .. er werd wat tegen haar gezegt dat ze het niet mocht doen ect en ze ging gewoon door en toen hebben ze haar aan de haren na buiten gesleept..
die vriend stak toen de rechter hitler hand op en seig heil ect.. gezegt tegen die uitsmijters.. en tja toen ging het loos,
sorry hoor heb geen medelijden met zulke lui, waren gewoon van die ***** nazi's!
dus.. maar het was niet goed te praten op welke manier ze uit de tropicana werden gekickt!
laatste aanpassing door een beheerder
Missoldstyle & vakW, fuckin' heroes! Tis alweer duidelijk hoeveel jullie ervan af weten....:Z

laatst nog met mijn beste maat samen tegenover 6 kakkerlakken die ons wilden pakken vanuit het niets.. ook zo heldhaftig, pakte alleen niet zo goed uit voor ze... Ga wat lopen ouwehoeren over wegrennen hier, afgelopen zondag bewezen jullie het ook weer goed te kunnen. Hou dus lekker een grote bek voor je, gaat helemaal nergens over zo. Op feesten wil ik er zelf ook geen ene moer mee te maken hebben, dus ik laat anderen dan met rust en ga ervan uit dat anderen dat ook met mij doen.
Vind je het gek dat die uitsmijters zo agressief zijn, ze zitten vaak zwaar onder de drugs, zijn dan nog eens opgefokt omdat ze ff een macht hebben :(
Ok mensen dit topic gaat over hardbass en hun uitsmijters, laat dat amsterdam / rotterdam geblaat dus achter wegen aub.


/Hubert inzake admin
FF naar de auto lopen... "rapen" en dan je 5 euro terughalen... ;D;D;D

Wat een laffe teringstreek!! Dergelijke acties kun je soms idd beter ontlopen, maar je kan (zou ik doen...) ook ff teruglopen!!

(mijn opmerking moet NIET als provocerend worden beschouwd!)
zeg, nu is zo'n beetje iedereen admin op deze site

en ik zie replies staan waar je misselijk van wordt.

Wat de neuk doen jullie admins ingodsnaam de hele dag?
Vwb het H4L incident in Tropicana..als je te maken hebt met rechtse wanna-be's die de regels negeren, dan hoef je ook niet te beoordelen op geslacht.
Zo'n wijf moet je er idd net zo hard uittrappen..zoniet harder.
Prima gedaan van die jongens.
Zoooo het is zeker wel suuuuper triest als ze om geld gaan bedelen enzo en dan nog op zo'n manier..stelletje gekken..Nou ja volgende keer gewoon meteen doorlopen en niks doen..
Whahahah maar de feesten vind ik echt wel goed..x
ja hij was met moi
ik gaf um niets omdat ik ook echt niets meer had

khad gezellig een andere uitsmijter maar die stond me ook een beetje appelig aan te kijken :/

maar tog nog wel een mooie avond gehad ofniet
Rob??
Ik heb een mail gestuurd naar b2s betreffende die uitsmijters.
Het probleem is dat die gasten in vaste dienst zijn van tropicana. Een aantal zijn er al ontslagen omdat ze te ver zijn gegaan.
het is echter moeilijk om helemaal van ze af te komen.
het is dus een probleem wat altijd (gedeeltelijk) zal blijven. B2S is er wel mee bezig, want ook zij hebben goed de ziekte van die gasten.
Dan weten jullie dat :)
heel goed bronco!

:)
bij tropicana staan echt de meest gemene uitsmijters die ik ooit ben tegengekomen. Echt, als 1 klein dingetje hun niet aanstaat, gaan ze je gelijk belachelijk lopen maken enzo. En elke keer maar wr die agressieve verhalen achteraf.
Ben echt niet van plan om daar nog s heen te gaan.
Jammer, want de line up bij hard bass is altijd super vet. Maar dan wacht ik liever tot er een feestje is waar ik ervan op aankan dat het wl leuk wordt, ipv weer dat gezeik.
Vind het trouwens sowieso al lomp dat die uitsmijters gaan staan te bedelen en mensen gaan slaan als ze nix krijgen. Ze krijgen toch gewoon betaald? En heus niet slecht! Dus fooi moet optioneel zijn, als je het dus echt naar je zin hebt gehad. Je moet je niet verplicht gaan voelen ze een paar euro toe te stoppen omdat je er anders nooit meer inkomt of ze je gaan slaan %-) soms ben ik echt blij dat ik een meisje ben, want 9 vd 10 keer pakken ze jongens.
dat klopt bronco,wy hadde ook al n tyd gelede een klacht ingediendt en ze kenne er zelf weinig aan doen.. maar zeg is eerlyk als er vechte binne is zyn ze er als de kippe by.. das ook wel fyn:)
DroeneZ
Werkzaam bij 2-dance Events
Artiest Droenez
Waarom zou je ze uberhaupt fooi geven? Die gasten verdienen genoeg op zo'n avond hoor, vind 't een beetje overbodig. De mensen achter de bar, bij de munten en bij de garderboe die zouden we fooi moeten geven!
waaom je ze fooi zou geven????ze staan er voor ieders veiligheid, wel zo handig,als je een paar klappe krijgt zijn ze er zo by ,topsecurity daar!!
ik heb zelf nooit problemen gehad hoor
Was meer ter informatie voor die anderen hier

:)
Ik vind het sowieso maar bullshit dat die gasten geld motte hebben. Ze krijgen toch betaald of niet en als ze zo graag pieken willen verdienen hadden ze maar naar school moten gaan ofzo. Ik geef die gasten nooit wat, wat willen ze doen dan ? Ze maken gewoon gebruik van hun situatie.
laatste aanpassing door een beheerder
ik ben en blijf van mening dat leden van pf,niet de echte namen van hardbass uitsmijters op forum moete zetten
nog effe terugkomend op yoyo,ja ben er inderdaad by geweest, en vond t byzonder jammer dat er gemeld werd door de organisatie dat t moest stoppen,blijkbaar zyn"hun"terecht geweigerd ik kom om te feesten hun blijkbaar niet,helaas zyn er figuren by die het altyd weer willen en kunnen vergallen ik vind t volkomen terecht dat dat soort figuren worden geweigerd op feesten en of eruit getieft worden!!!!!
1 bak ellende: ja dat is slim, teruggaan en ze kapot schieten ofzo :frusty:

dat heeft vorige week nog iemand gedaan met ze mogolen kop bij de matrixx.......daar schiet je lekker veel mee op.
The matrixx is gewoon niet vergelijkbaar met dit, wat daar gebeurt is is gewoon buitenaards wat dat mongooltje bezielde,who knows!!!!!

Dit wou ik ff kwijt.:respect: :respect:

P.S je overgebleven snoepjes de volgende ochtend in ze klauwen douwen is misschien ook een i.d.
Heb ie toch ze werk niet goed gedaan aan het begin van de avond!!!! DUS: GEEN FOOI
laatste aanpassing door een beheerder
HEEJ THUNDER SNOEPIE... JE HEB GELIJK MAN... ZE MEPTEN HEM DE K.. IN MAAR WAS OOK EIGEN SCHULD..
HIJ GOOIDE EERST 'STOER'EEN BIERTJE OP DE UITSMIJTERS KOP..MAAR WEL OVERDREVEN REACTIE
lens trappe is totaal overdreve,z zulle der wel om gevraagd hebbe aders gebeurt zoiets niet t is gewoon terecht dat hun dr uit getiefd zyn, jammer dat t zo mot tegewoordig!!!!! ga gewoon om te feeste nie voor gezeik!!!
Wat die uitsmijters op Hardbass gedaan hebben kan natuurlijk niet door de beugel, want dat is je reinste chantage....

Helaas is het overal schering en inslag dat uitsmijters denken dat ze GOD zijn en daardoor onschendbaar, en dan alles kunnen doen en laten wat hun bezoekers betreft. Als je kop ze niet aanstaat beuken ze je tegenwoordig gewoon in elkaar...

Een vriendin van mij is weleens inelkaar getrapt door een uitsmijter van de destijds Danssalon op de Maasboulevard in Rdam. Een vriend van haar had ruzie gekregen met die gast, ook omdat hij te weinig geld gaf, dus vond hij het nodig om die gast letterlijk de Maasboulevard over te schoppen.
Toen dat meisje ertussen sprong, gaf hij haar ook nog eens een paar stevige klappen.

Toen een vriendin van dat meisje die uitsmijter een paar dagen later tegenkwam in de videotheek en hem op zn asociale gedrag aansprak, bleek hij zich totaal NIKS meer van het voorval te herinneren !!! %-)

Die gozer stond zo verschrikkelijk stijf van de coke dat hij niet meer wist van die hele avond...

En dat is vaak het hele probleem. Die uitsmijters staan vaak zo strak van de Coke, dat ze ontzettend agressief worden en bij het minste of geringste klappen uitdelen...
laatste aanpassing
Klopt helemaal......... en ze zijn vaak nog zo crimineel als de pest ook nog........ geen wonder dat er nu uitsmijters overhoop worden geschoten