Partyflock

Brand verwoest discotheek Big Fun

 
Forumonderwerp · 19879
emmen - Een felle uitslaande brand heeft zondagavond discotheek Big Fun in Emmen volledig in de as gelegd. Vanwege ontploffingsgevaar van de gasflessen bovenin het pand zette de politie een deel van het Emmer centrum af. Er vielen voor zover bekend geen slachtoffers.

In de onder de disco gelegen fotozaak Fotox en stomerij Palthe bevonden zich ten tijde van de brand giftige stoffen. Of deze door de brand zijn vrijgekomen, was gisteravond nog niet bekend. Veiligheidshalve werden nieuwsgierige toeschouwers door de politie op een afstand van 65 meter gehouden. Bewoners van de naastgelegen flat werden opgeroepen ramen en deuren dicht te houden.

De brand brak rond half negen 's avonds uit. De discotheek was op dat moment gesloten voor publiek. Het handjevol personeel dat in de zaak aanwezig was, kon zichzelf tijdig in veiligheid stellen. Het nabijgelegen Snooker- en Poolcentrum Emmen, dat wl open was, moest worden ontruimd. "Rond half negen kwam de bazin eraan dat Big Fun in lichterlaaie stond. We hadden een stuk of tien tafels bezet en er liep wat personeel", vertelt Harm-Jan Wieringa, die bij het snookercentrum werkt. "Er was geen paniek. Ik heb heel rustig de microfoon gepakt en iedereen netjes via de nooduitgang naar buiten geleid."

De Emmer discotheek aan het Willinkplein is onlangs nog verbouwd. Volgens bezoekers is er allerlei brandwerend materiaal aangebracht. Onderin waren naast de fotozaak en de stomerij ook chinees restaurant Tat Wah gevestigd. De oorzaak van het vuur is nog onbekend. De politie ging er zondagavond vanuit dat de brand is ontstaan in de discotheek.

­[img]http://www.dvhn.nl/Show_Image/0,5485,867967,00.jpg[/img]Nou vind ik dit ie zo erg want ik kwam der nooit, maar zijn der ook pf'ers die er wel vaak kwamen, en het erg jammer vinden...?
hmmmmm......of er zijn niet veel emmenaren op pf of er kwam gewoon niemand van pf (denk het laatste)
Ben er 1 keer geweest, maar dat is al heel lang geleden. En nee, ik zit er niet mee :P
Nou, die Big Fun is er nu wel af denk ik.
Ben er 1 keer geweest, paar jaar geleden, saaaaai daaro, slechte dj etc. dus ik zit er nie mee.
Volgens mij was het gisteren de drukste dag ooit bij big fun ....! :P

Big BBQ party....:P:P
laatste aanpassing
ach ik kwam er 4 jaar geleden elke week maar ja toen hadde we ook nog niet meer als emmen gezien:D:D toen was het er ook altijd druk:D:D

maar de laatste jaren was het niks meer, laatst verbouwd en toen kwamen er nog geen mensen ach ja is toch een rottent verkeerd publiek 16-
slechte muziek vooral r&b haha was dus helemaal niks

gister nog wel ff wezen kijken en dat was me een brand het was nog nooit zo druk geweest hier in het centrum:D:D

dus ik mis er niks van:)
ik was er die zaterdag welmet iemand samen die daar moest draaien..:S:S:S:SLei­pe shit!!!!Heb ik weer geluk gehad, dat het niet 16 uur eerder gebeurde..
Er was niks te beleven, dus ik zei dat ik ernooi nog een keer naar toe zou gaan,nou ik had gelijk dus:P
laatste aanpassing
BOEHOEHOEHOEHOEHOEHO­EHOEHOHOEEEEEEEEEE!!­!!!

WAT JAMMER! SNIKSNUITERSNOT! Sniff...

Ow, neej wacht, ik ben er nog nooit geweest, dat was Twins in Nieuw-Amsterdam :D