Partyflock

E-booster en grote pupillen.

 
Forumonderwerp · 19878
Gistermiddag heb ik ff geexperimenteerd met E-booster.
Toch maar eens kijken hoe dat die "smart" drugs zit.
Toepasselijke gelegenheid , voetbal :)
Nouja 1,5 uur van tevoren ingenomen die dingen.
Was leuk , vlak voor de partij ging m'n huid een beetje aangenaam tintelen , warming-up ff rustig aan gedaan. En toen spelen , ging best lekker af en toe stukken harder en langer kunnen rennen dan normaal.
Maar nou komt het , ik kom terug in de kleedkamer , en tot m'n stomme verbazing zie ik in de spiegel dat m'n ogen een beetje eruit zien alsof ik xtc opheb( als het al over is ).Bij mij is dat een beetje slappe oogleden en grote pupillen. Het was niet zo erg dit keer maar toch duidelijk aanwezig.
Kan dit wel kloppen ?
laatste aanpassing
Ja dat kan wel kloppen, ikzelf gebruik geen xtc, alleen op feesten ephedra's en daar worden je puppillen ook groter van ja, niet zo erg als bij xtc maar het valt wel op.
Das doodnormaal, ik vreet nou al 5 jaar van die pillen, en ik ben er 2 jaar terug achter gekomen dat je er soms ook dopogen van kan krijgen, maakt toch niet uit?? Bij mij zat alleen de EHBO lui te zeuren op ML 2001, ik had zware kramp, en ik zit daar lekker vaag te wezen, en begon ie te zeuren over het formaat van me pupillen :S

Ik heb nog dat potje laten zien wat ik gehad (ik had er namelijk nog eentje voor 's avonds :D), maar hij geloofde me niet :C

MOet je voor de gein als je paddo's hebt gegeten eens in de spiegel kijken, zoek de iris :D
Je ogen passen zich gewoon heel anders aan met drugs op.
En ja ik vind ephedra's ook een type drugs.
laatste aanpassing
Ik krijg zelden dopogen van smartdrugs( behalve van The Force). Maar het is inderdaad heel gewoon dat je pupillen groter worden als je smart gebruikt.
volgens mij is het ook niet zo datje door pure xtc grote ogen krijgt maar door het feit dat je hersenen vaag raken van en en je ogen die opdracht geven ofzo.

Ik heb een x van de zomer een dxmtrip dmv hoestcapsules gedaan en daar werden mn ogen ook groot en vaag van terwijl het gewoon een medicijn is! Dus het kan van meerdere stoffen dat je ogen groot worden!
Whehehehe, ja van The Force heb ik ook geen last van dopogen. Ik weet trouwens niet wat ze er tegenwoordig in gooien, maar ik voel er geen ene kut meer van, doe me maar lekker ouderwets Yellow Jackets, dan maar tot 10 's ochtends uur wakker liggen :D