Partyflock

Zal ik het wel doen of toch niet???

 
Forumonderwerp · 19872
Zal ik op Thunderdome nou wel of niet voor de eerste keer drugs gaan gebruiken...
Weet nou niet of het zo'n slim idee is om dat voor de eerste keer op zo'n feessie te doen..

Dus... Wel of niet???
Pato
Artiest Pato
niet doen
mag ik je 1 vraag stellen, waar je heel eerlijk en goed doordacht op moet antwoorden. Hier komt ie:

Waarom doe je het??
Moet je zelf weten.
Zorg wel dat je je vrienden in de buurt heb.
Geeft je een vertrouwd gevoel.


Ennuh begin rustig!!!! :xtc:
Ik zou zeggen, doe het niet, je weet niet psies hoe je erop reageert. Ligt er natuurlijk ook aan wat voor drugs je gaat gebruiken :) Ik heb nog nix anders gedaan dan blowen, maar de eerste keer dat ik dat heb gedaan was toch wel samen met me zus.. vet lollig trouwens. Maar als je t graag wil, moet je het natuurlijk niet laten en gewoon doen. Maar het beste is wel als je t voor de eerste keer gaat gebruiken, het iig niet alleen te doen. :) ZOrg ervoor dat er iemand in je buurt is waar je op kan vertrouwen. Is ook wel handig natuurlijk als die dr ook n beetje ervaring mee heeft.
:xtc:
zou t niet doen als ik jou was, ken t beter eerst (als je t ECHT graag wil) bij iemand thuis doen in een rustige omgeving!! Strax verpest het je hele feest!
Mensen...!
Ik ben niet onzeker dat ik me laat overhalen door anderen! Ik ga het nu echt niet opeens wel of niet doen doordat jullie zeggen wat te doen, was alleen als advies bedoeld...:)
Als ik het doe, doe ik het omdat ik het zelf wil, en niet omdat er mensen om me heen zeggen dat ik het moet doen (of juist niet!)
Zal er heus wel goed over nadenken..
Maar aangezien ik het wel een beetje zonde zou vinden als het fout gaat denkk ik toch dat ik het maar niet ga doen!

see ya saturday!!!!!!
Verstandige keuze ;)

Maar volgens mij kan er weinig misgaan met mdma als je niet veel neemt en je dit vooraf laat testen, hooguit dat je in het begin ff gaat spacen :)
wat je ook voor keuze kiest, besef wel, dat t vooral de eerste keer veel impact op je zal hebben!
Moet je dit nou echt aan ons vragen????
Is toch JOUW beslissing.
Wel of niet? Als het de eerste keer gaat worden dat je gaat gebruiken kan ik er kort over zijn:

NIET!

Waarom? Wie weet kan je er helemaal niet tegen, je kan natuurlijk de nacht van je leven gaan hebben, maar ik zou persoonlijk niet het risico willen lopen (en vooral niet bij thunderdome) dat het kut met me gaat...

Je kan het in mijn ogen beter ergens buiten op straat in een lekker vaag weekendje proberen, dan weet je gelijk hoe jij erop reageert, en hoeveel enz. enz. enz.
Gewoon niet beginnen aan die zooi. Lekker zuipen, is veel beter :)
Zuipen beter :D haha denk 't niet ;)

Maar maakt niet uit hoor... ik drink ook als ik ga stappen, maar alcohol is echt wel HEEEL BAD voor je... en zeker 1 van de kutste drugs die er zijn
Lekker zuipen, is veel beter

Op feesten zuipen sux echt wel hard vind ik...drink de laatste tijd zowiezo weinig, en nee ik ben niet meer drugs gaan gebruiken...: eerder minder.
laatste aanpassing
Vind ik ook... zuip tegenwoordig nog voor mij doen weinig op feesten of echt leuke discotheken... anders mis ik de helft van de avond :) en kan ik ook niet lekker dansen. Moet wel wat drinken is goed voor 't ritme gevoel ;)
Maar ik zuip zelf niet veel hoor. Af en toe een keer, maar dan wel genoeg :P En dan heb ik heel veel lol.
Maar op grote feesten drink ik ook niet. Dan ben ik gewoon nuchter. Maak ik tenminste alles helder mee.
Op feesten zuipen sux echt wel hard vind ik...drink de laatste tijd zowiezo weinig, en nee ik ben niet meer drugs gaan gebruiken...: eerder minder.

nou, ik zuip weer liever op een feest dan dak drugs gebruik, dan sta ik ech wel meer te springe dan dat als ik een pil op heb!! Vind pille nix voor op feeste!! Alleen als je er hard op gaat, maar t risico dat je er spacie van word is veel te groot!
Alcohol = DRUGS hoor mensen ;)
idd. alexander;

"en 12 glazen later zijn mijn hersens weer zo lam,
dat ik desnoods zou kruipen op de WC madam!"
(groenewoud)over zooi gesproken
laatste aanpassing
nou, ik zuip weer liever op een feest dan dak drugs gebruik, dan sta ik ech wel meer te springe dan dat als ik een pil op heb!! Vind pille nix voor op feeste!! Alleen als je er hard op gaat, maar t risico dat je er spacie van word is veel te groot!

Heb ik dus niet, bij XTC is het zo dat hoe meer je neemt hoe meer je gaat spacen, en hoe meer het speedy effect afneemt...tenminste...bij mij :P

maar van alcohol doe ik af en toe dingen waar ik later spijt van krijg.

Ik ga op thunderdome trouwens nuchter...:) wil het helder meemaken, en volgende dag alles wat ik heb gedaan enzo nog helder weten :P
voor je ut weet zit je wekelijks aan die zooi

Da's ook bullshit...je moet gewoon hard zijn voor jezelf.
Ik snap niet dat je dat hier gaat vragen.. :(

Als je twijfelt waarom begin je er dan aan ?

Als iedereen hier zegt van DOEN DOEN DOEN, doe je het dan ook werkelijk ?

Maar om even antwoord te geven op je vraag.

Als ik jou was zou ik het niet doen. Misschien reageer jij er juist wel helemaal verkeerd op en heb je een kut avond. Doe het dan een keer thuis met en/of bij vrienden. Mocht het misgaan, is je feestje niet verpest, en zijn je vrienden bij je.
Nou, zoals de meeste al zeggen raad ik je niet aan om je eerste keer drugs op een groot feest te laten zijn. Straks gaat het fout, vind je het helemaal niet vet (lijkt me sterk, maar tog!) is meteen je feest verneukt, en aangezien het THUNDERDOME is kan dit niet gebeuren. Is ZondE!!
Mijn eerste keer was op Dance Valley. En ik zal die dag NOOOOIT meer vergeten! JUIST omdat het op een vet feest was!
Maar wat wel zo is... stel je gaat fout... Je weet niet hoe je lichaam erop zal reageren.
Zorg in ieder geval dat er mensen bij je zijn die op je kunnen letten. Mensen die nog een beetje op de wereld zijn.
Ik zelf zou het wel doen op een feest. Maar hoor eigenlijk te zeggen : Doe het niet! Je weet toch niet wat je mist. En je kunt vast ook feesten zonder drugs. Geniet daar nou maar van want voor je t weet gebruik je op elk feest waar je komt.

Als je het doet; veel plezier. Je 1e keer is de leukste keer. Ken weinig of niemand eigenlijk die fout gegaan is met de eerste keer. Gebruik wel eerst een kwart of een halfje. DOE VOORZICHTIG! En doe t vooral niet als je dun bloed hebt of iets waarmee je twijvelt of dat wel goed zal gaan.

xxx
laatste aanpassing
Doe normaal man, zoiets laat je toch niet afhangen van wat mensen hier zeggen !!

Bij deze ben je door mij al als kansloos beschreven !

Niet dat jou dat boeit natuurlijk :)
laatste aanpassing
tsja je moet het zelf weten toch??!!
mare als je het doet moet je wel uitkijken..
ene ik vind dat girl:) wel gelijk heeft.
(K)
2 uk: ik denk dat ze gewoon advies wilt...

immers de mensen hier op pf hebben volgens mij genoeg ervaring :D
laatste aanpassing
Als je het een keer wil proberen, moet je van te voren superpillen zien te regelen, laat ze testen, zorg dat zelfs de mensen op het laboratorium met open mond zitten te staren :D
Tuurlijk, ik ga tellen wie allemaal ja zegt en wie nee en dan ga ik het dus wel of niet doen...

Mensen, ik ben blondt! Maar nog niet zo dom, een beetje advies gevraagd, maar ik ga het niet doen,
als ik het ooit nog wil gaan doen ga ik het inderdaad gewoon een keertje lekker thuis doen, niet op TD, beetje zonde als het verpest wordt.
(y) Goed bezig.

En sorry voor mijn ietwat explosieve reactie :)
Ben ik wel gewend hoor...:)
voor je ut weet zit je wekelijks aan die zooi


Da's ook bullshit...je moet gewoon hard zijn voor jezelf.


No bullshit.. merendeel van de gebruikers die'k ken, ontbreekt het de discipline om regels voor zichzelf te stellen en/of zich hieraan te houden!
daar heb je wel gelijk in marlene ik ben ook begonnen en toen d8 ik van nou eens per maand ofzow dat kan wel en voordat je het weet doe je het elk feest. en dan eerst 1 pilletje en dan zijn het er opeens 6 en voor je het weet heb je een nif speed door je neus geboord en dan is de sos ook niet ver weg en daarna is het einde zoek. dus als je er vanaf kan blijven lekker zo houden.

ik knal lekker op feesten met allerhande zooi maar ik ben dan wel tot dinsdag een wrak. maarja als ik ga lopen zuipen ben ik nog erger dus dan maar liever me druggies
M@rlene , bij ons gaat het ook al sinds 2 jaar goed.
Gewoon eens in de twee maanden een keertje :xtc:

Voor de rest gewoon lekker zonder , en inderdaad gewoon hard zijn ,maar wel een doelstelling voor jezelf opstellen.
Zeg ik doe het op die datum weer , dan kun je het volhouden. Niet als je zegt ik ga een tijdje zonder proberen want dat kan je jezelf makkelijker overhalen om het toch te doen. Aangezien je jezelf dan niet echt voor de gek hoeft te houden.
laatste aanpassing
Ik ben van mening dat het wel kan hoor als je met vrienden bent tenminste. Neem gewoon niet meer dan een halve en wacht het effect rustig af
als je t dan toch doet doe het dan bij/met vrienden waarvan je weet dat je ze ken vertrouwen en dat ze je niej alleen laten mocht er iets gebeuren,en begin met een kwartje..
suck6
als je het een beetje in de hand kan houden, zoals bijvoorbeeld 'mockiej' zegt:"gewoon eens in de twee maanden een keertje" dan denk ik dat je een hele leuke tijd kan hebben.......maar let erop dat het niet steeds meer en meer en meer wordt.

succes! (i said no to drugs, but the drugs didn't listen.)
M@rlene, bij ons gaat het ook al sinds 2 jaar goed. Gewoon eens in de twee maanden een keertje :xtc: en inderdaad gewoon hard zijn. Zeg ik doe het op die datum weer, dan kun je het volhouden.

Helumaal mee eens! Doe 't zelf op pcies dezelfde manier en bij mij werkt 't ook (y) Maar van de gebruikers die'k ken ben'k zowat de enige die dit volhoudt; de meesten die'k ken kunnen/willen 't nie opbrengen en gebruiken (nagenoeg) wekelijks.
Je weet zelf niet of je het wel of niet wilt, dus als ik jou was zou ik he NIET DOEN!
Als je twijfelt, NIET DOEN!
Zolang je niet gebruikt weet je niet wat je mist.
EN ALS je het toch wil doen zou ik het niet op TD doen, aangezien de sfeer je misschien fout kan vallen....
er zijn meestal wel goeie ehbo's op zon feest.
die er op kleinere feestjes niet zijn.
dus als er wat gebeurt, heb je een goeie ehbo :P
Je zegt al dat je het niet zeker weet..bij twijfel zouk ut idd niet doen..maar ja als je niet weet of je wel of geen drugs zou gaan gebruiken wrom zou je er dan aan beginnen? want als je er eenmaal aan begint is het moeilijk om het de volgende keer af te wijzen..
SnEeUwWitJu > je hebt helemaal gelijk.
Begin er niet aan want het is er moeilijk om er de volgende keer af te blijven. Ik spreek uit ervaring van mijzelf en kameraden van mij
moei zelf weten
men eerste keer was ook op groot feest...en damnn wat was dat een vette ervaringg :D
Gewoon doen wat je niet laten kunt...dat zeg ik altijd :D...ik heb zelf nooit gebruikt/geprobeerd, omdat ik het laten kan!!!! :D
AZo
Werkzaam bij Underground Alert
Als je het doet, moet je het doen omdat JIJ het wil! Niet omdat b.v. je vrienden zeggen dat het zo geinig is! En als de werking toch niet naar je zin is, bedenk je dan dat het vanzelf weer overgaat!
Je hebt het nooit gedaan!! Dus nu hoeft het ook nie:D Dus nie doen!!! O:)
(K)